Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kim Jansen
Bewaar als favoriet

Kim Jansen

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

Kim Jansen is gefascineerd door het thema generaties, in het bijzonder de jonge Millennials. Ze geeft presentaties en trainingen over o.a. generaties en generatiemanagement. Daarmee verbindt zij generaties op de werkvloer en helpt ze organisaties en individuen om bruggen te slaan en toekomstbestendig te worden.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Calco, Aster Olthof

Kim Jansen gaf een heel interessante webinar over generatiemanagement en wist alle deelnemers te boeien. De webinar was heel toegankelijk en de deelnemers hebben veel opgestoken van het uurtje. Leuk ook dat Kim tips gaf! Al met al zijn wij dus hartstikke tevreden.

Inspectie Leefomgeving en Transport

Kim Jansen zorgt voor een interessante kijk op de inzet van verschillende generaties op werk. Een goede webinar waar je niet het gevoel hebt dat je naar een scherm en spreker aan het kijken bent. Kim Jansen betrekt iedereen actief bij haar webinar. Aanrader voor elke organisatie waar verschillende generaties met elkaar werken.

Transavia

Vandaag een fantastische workshop gehad op Transport bij Transavia. Kim Jansen heeft toegelicht wat stress met je doet, hoe belangrijk het is om zelf in control te zijn en dat iedereen dit anders ervaart. Ook heeft ze de eigenschappen van de generatie Y uitgelegd en de relatie met burn-outs & stress. Iedereen binnen de groep heeft voor zichzelf een ’30 day challenge’ bepaald met een concreet doel voor de komende 30 dagen. De workshop is afgesloten met een energizer. Kim vroeg ook direct om onze feedback, iedereen was heel enthousiast.

Kim Jansen

Kim Jansen geeft presentaties, workshops, masterclasses en trainingen rondom het thema Generaties, Millennials en Generatiemanagement. Daarmee verbindt zij generaties op de werkvloer en helpt ze organisaties en individuen om bruggen te slaan en toekomstbestendig te worden. Ze heeft de flair, speelsheid en humor waarmee ze de zaal warm maakt voor het onderwerp.

In Future-proof organisaties versterken jong en oud elkaar daardoor wordt ieders kracht optimaal benut. Het inzetten van generatiediversiteit verhoogt de wendbaarheid, creativiteit en werkenergie van alle medewerkers! In deze snel veranderende wereld onmisbaar. Kim zoekt altijd de interactie met de deelnemers/toehoorders op en streeft ernaar dat iedereen geïnspireerd en high-fivend de zaal verlaat.

Kim biedt met Close the gap (over generatieverschillen op de werkvloer) en Medewerkers aangehaakt houden ook twee interessante webinars.

Onderwerpen waar Kim Jansen over spreekt:

 • Generaties
 • Generatie Y/Millennials
 • Generatie Z
 • Generatiemanagement
 • Generatiediversiteit & inclusie
 • Future-proof organisaties
 • Duurzame inzetbaarheid

Generatieverschillen en Generatiemanagement

De wereld is nog nooit zo snel in beweging geweest als nu. De snel veranderende wereld vraagt om een nieuwe blik op werk. Ook van individuen en organisaties om wendbaar te zijn en zichzelf steeds te blijven vernieuwen. En dat vernieuwen moeten we met 5 generaties op de werkvloer doen. Meer dan ooit! Generaties verschillen in mentaliteit, drijfveren en werkwijze. Vooral de jonge Generatie Y heeft duidelijk een andere visie op werk. Van 9 tot 5 werken is ouderwets, beloning moet transparant zijn, persoonlijke ontwikkeling op maat gemaakt en van managers wordt coachend leiderschap gevraagd. Lang niet altijd gemakkelijk, zeker in een tijd van vergrijzende personeelsbestanden en verouderde organisatiepatronen.

Deelnemers/toehoorders worden op interactieve wijze meegenomen in de wereld van de 5 generaties op de werkvloer. Zij maken kennis met de verschillende generaties en hun eigen visies, normen en gedragspatronen. Kim Jansen pakt, met de deelnemers/toehoorders, de volgende vragen beet: Wat zijn de kenmerken van de generaties? Waar zit de kloof? Waar zitten de mogelijkheden om bruggen te slaan, elkaar te versterken en elkaars kwaliteiten te benutten? Wat heeft elke generatie nodig om te kunnen excelleren en op welke wijze kun je alle generaties op de werkvloer verbinden?

Vertaling naar de praktijk

Men wordt uitgedaagd om de vertaling naar zichzelf en de organisatie te maken en wat hij/zij daarmee in de praktijk kan. Het resultaat: inzicht in generatieverschillen, meer onderling begrip, bewustwording en ideeën om de kloof te dichten en om generatiemanagement toe te passen bij de eigen organisatie of team. Op lange termijn is het doel: bevlogen en betrokken medewerkers, synergetische samenwerking, aantrekkelijke werkgever, innovatieve producten, up-to-date businessmodel, loyale klanten en sterke marktpositie.

Achtergrond Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en afgestudeerd trainer. Sinds 2005 is Kim werkzaam op het snijvlak van HR, onderzoek en het trainerschap. Ze weet op speelse wijze en met humor haar toehoorders voor zich te winnen. Zij heeft passie voor het vak en de thema’s en dat weet ze heel goed over te brengen. Elke sessie heeft een hoge mate van interactiviteit en dynamiek. Deelnemers komen in beweging omdat haar enthousiasme aanstekelijk werkt. Kim kan uit de voeten met 5 tot 500 deelnemers en met 5 minuten TED talk tot 2 dagen trainen. De inhoud, vorm en toon van het programma past zij aan op het doel en het gewenste resultaat. Daardoor creëert zij bij het publiek draagvlak en motivatie om ook na de sessie met het thema aan de slag te gaan.

Interesse in een lezing van Kim Jansen of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

De FoutenFabriek

Op het Unplug de dag event heb ik een training gevolgd van Kim. Het thema was energiemanagement. Hoe ga je zo om met je energie dat je jezelf niet leeg trekt? In slechts een uur tijd wist ze de theorie helder over te brengen in combinatie met leuke oefeningen. Kim heeft een prettige manier van presenteren waardoor de boodschap goed overkomt. Haar workshop is een aanrader!

MD/PhD Candidate AMC Amsterdam

Ik heb het genoegen gehad om Kim Jansen te zien op het burn-out evenement bij A.S.R. verzekeringen Nederland. Kim zorgde tijdens haar presentatie voor een energieke sfeer. Direct werd de zaal in beweging gebracht door middel van een originele oefening die burn-outs kenmerken. Kenmerkend is het hoge gehalte aan interactie met de zaal waarmee ze haar publiek bij de les houdt. Middels haar achtergrond als psychologe kan zij een inhoudelijk sterk verhaal vertellen over de balans van positieve en negatieve energieën. De burn-out cijfers van young professionals lijkt de laatste jaar een vlucht te nemen. Kim Jansen inspireert Generatie Y met haar verhalen, anekdotes en concrete oefeningen om een betere balans van energie te vinden en burn-outs te voorkomen.

Unplug de Dag & 1dagoffline

De dames van The Young Workforce hebben tijdens Unplug de Dag twee inspirerende en treffende workshops gegeven over energiemanagement en generatieverschillen. De workshops kenmerkten zich door enthousiasme, diepgang en het betrekken van de deelnemers. Bovendien is het een feest om met ze samen te werken. Ik kan de dames en workshops van The Young Workfore van harte aanbevelen!Beschikbaarheid en informatie Kim Jansen

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker