Klantgerichtheid expert Feike Cats
Feike Cats is Klanthousiasme- en verleuker expert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij wordt veel gevraagd voor het verzorgen van workshops, presentaties en trainingen. Tevens ondersteunt hij organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken met het verleuken (de moderne vorm van verbeteren) van de Klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer uit (bestaande) Klanten én medewerkers te halen.

Feike Cats is schrijver van de boeken:

“Theorie bestaat niet!”
– “Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme”
– “Verleuken kan iedereen”
“365 dagen klanthousiasme”

De boeken gaan over Klantgerichtheid, Klanthousiasme en verleuken in de praktijk en staan vol met praktische tips & trucs.

Uitgangspunt van Cats is dat de Klant/ Student/ Medewerker/ Patiënt/ Burger zó enthousiast moet zijn dat hij of zij het leuk vindt om anderen naar de organisatie te verwijzen. Waarom? Omdat hij/zij Klanthousiast over de product en/of de ervaring is. Dat ze het leuk vinden om als ambassadeur op te treden.

Cats gelooft heilig dat Klanthousiasme altijd leidt tot meer werkplezier en een beter (bedrijfs)resultaat. Met enthousiaste medewerkers als de basis. Zij stralen dit uit naar hun Klanten. Niet voor niets schrijft Cats Klant altijd met een hoofdletter en spreekt hij over Klanthousiasme en verleuken.

De doelen en verwachtingen
De mensen prikkelen op het gebied van (interne) Klantgerichtheid. Ze bewust maken van het spanningsveld tussen aandacht, tijd en rendement. De aanwezigen inspireren en hun bewust maken van de eigen rol en eigen lol. En de mensen met een opgewekt gevoel op de presentatie terug te laten kijken en de wil om er iets mee te gaan doen.

Onderwerpen
– Klantgerichtheid in de praktijk! (op basis van boek Theorie bestaat niet!)
– Enthousiaste Klanten zijn uw beste verkopers!
– Klantgerichtheid en social media!
– Van tevreden naar Klanthousiast! (op basis van boek Inspiratieboek voor Klanthousiasme)
– De enthousiaste Medewerker! (op basis van boek Inspiratieboek voor Klanthousiasme)
– De enthousiaste Klant als ambassadeur! (op basis van boek Inspiratieboek voor Klanthousiasme)
– Liever een compliment dan een klacht!
– Verleuken kan iedereen (op basis van boek Verleuken kan iedereen)
– Klanthousiasme in de praktijk (op basis van boek Verleuken kan iedereen)
– Leuker leidt altijd tot beter. Beter bijna nooit tot leuker! (op basis van boek Verleuken kan iedereen)
– Klanthousiasme & Generatie Z

Persoonlijke missie Feike Cats
Realiseren van enthousiaste Klanten

Feike Cats boeken of inhuren voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Presentaties kunnen zowel in het Nederlands en als in het Engels verzorgd worden.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Feike Cats SKU UPC Model

Ons team is positief geprikkeld door de Klanthousiaste presentatie van Feike. Een prachtig keerpunt voor ons om onze Klanten zich welkom te laten voel

Jan 21, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Gemeente Utrecht 

Ons team is positief geprikkeld door de Klanthousiaste presentatie van Feike. Een prachtig keerpunt voor ons om onze Klanten zich welkom te laten voelen.


Na de pauze gaf Feike Cats een bijzonder inspirerende presentatie over Klanthousiasme. Zijn tips vindt u zo snel mogelijk op onze website. Of bestel g

Jan 21, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Texels Ondernemers Platform 

Na de pauze gaf Feike Cats een bijzonder inspirerende presentatie over Klanthousiasme. Zijn tips vindt u zo snel mogelijk op onze website. Of bestel gewoon zijn boek! Feike Cats heeft alle ondernemers en zelfs raadsleden op een andere manier naar hun werk laten kijken; daar kunt ook u zeker uw voordeel mee doen. "De kansen liggen voor het oprapen. Bent u bereid om er voor te bukken? Dat is de vraag."


In 2015 zal het thema ‘Klanthousiasme’ een speerpunt van VBW zijn. Op luchtige wijze werd dit thema ingeleid door Feike Cats, die zich met recht s

Jan 21, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: VBW 

In 2015 zal het thema ‘Klanthousiasme’ een speerpunt van VBW zijn. Op luchtige wijze werd dit thema ingeleid door Feike Cats, die zich met recht specialist op dit gebied mag noemen.


5.0 5.0 12 12 Feike is een gedreven spreker. de voorbereiding was goed verzorgd. De kracht van de presentatie was dat deze aansloot bij de doelgroep. Feike Cats
Page:
1234