de spreektalenten van 2023

De 10 spreektalenten van 2023

Willen jullie 2023 goed beslagen ten ijs komen? Laat je dan inspireren door deze rising stars. Dit tiental heeft een vernieuwende en verrassende kijk op hoe je winnende organisaties en gelukkige professionals realiseert.

Inmiddels is het nieuwe jaar weer volop begonnen. En ook dit jaar zal weer volop nieuwe kansen én uitdagingen bieden. Waar ligt jullie focus de komende periode op? Onze managementdenkers, wetenschappers, topsporters, ondernemers, journalisten en alle andere experts kunnen jullie hierbij helpen en weten hoe jullie van 2023 júllie jaar kunnen maken.

Maar wie kies je? Onze tip: neem eens een kijkje bij de profielen van deze ‘rising stars’. Wij verwachten dat zij dit jaar extra veel op het podium te zien zullen zijn. Dus zijn jullie op zoek naar vernieuwende en frisse inzichten voor een effectieve kickstart van dit jaar? Met deze sprekers zijn jullie klaar voor 2023.

 

De 10 spreektalenten van 2023

Ymkje Leijstra 2 Ymkje Leijstra
Inclusief leiderschap – Transitiemanagement
Ymkje Leijstra is een ervaren manager, adviseur en slechtziend culturele antropoloog. Ze neemt je mee in de wereld van deep democracy, transitiemanagement en hoe je met écht goede gesprekken, het aangaan en oplossen van gedoe tot goede besluiten en verandering komt.


Mandy Woelkens
Inclusiviteit – Racisme – Feminisme – Seksualiteit – Gendergelijkheid
Mandy is presentator, podcast host en hoofdredacteur van LINDA.meiden. Mandy staat voor inclusiviteit en wil graag mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn. Ze maakt maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar.


Rolf Heynen Rolf Heynen
Klimaat-, ecologische-, grondstoffen- en overbevolkingscrisis
In één generatie een schone, gezonde en stabiele aarde creëren. Hoe doen we dat? Rolf verdiept zich al 15 jaar, als succesvol ondernemer, schrijver en bestuurder, in de ‘grote vier’ crisissen: de klimaat-, ecologische-, grondstoffen- en de overbevolkingscrisis. Hij vertelt u: ‘het kan dus wél´.


Luna Zegers Luna Zegers
Persoonlijk leiderschap – doorzettingskracht – wendbaarheid – persoonlijke groei
Luna is flamenco-zangeres en een energieke en muzikale spreker. Luna’s verhalen en muziek emotioneren, inspireren en motiveren om, ondanks zware tegenslagen, om het beste uit jezelf te halen. Een onvergetelijke en indrukwekkende lezing of workshop.


Bo Kramer Bo Kramer
Doelstellingen – Motivatie – Inspiratie
Bo is Paralympisch- en wereldkampioen rolstoelbasketbal. Ze kreeg als 11-jarige botkanker en moest een streep zetten door haar voetbaldroom. ‘Die rolstoel werd mijn vrijheid.’ Ze triggert jou en je organisatie om doelen te stellen in het leven en daarvoor te gaan.


Thijs Verheul Thijs Verheul
United Wardrobe – Funding halen voor je startup – Goedkoop groeien
Thijs Verheul richtte in 2013 United Wardrobe op, een marktplaats voor kleding. Als student zonder enige kennis van IT wist Thijs met zijn compagnon het grootste kledingplatform van Nederland te maken.


Isabelle Feteris Isabelle Feteris
Mentale weerbaarheid – Veerkracht  – Topprestaties leveren – Uit je comfortzone
Isabelle is ex-topsporter, psycholoog en mindsetcoach. Ze heeft niet alleen een sterke mindset, ze leeft het. Van een ernstige eetstoornis ging ze naar een van de sterkste vrouwen van de wereld. Nu leert ze mensen de mentale principes van topsport.


Georges Hilaul Georges Hilaul
Verbinding maken
Als enige in het land gespecialiseerd in connectionisme, weet Georges Hilaul échte verbinding te maken met jouw publiek. Hij leest, beïnvloedt en stuurt hun gedachten, zonder dat zij dat in de gaten hebben. Hij creëert verbindingen die niemand zich had kunnen voorstellen.


Kirsten Cuppen Kirsten Cuppen
Gelukkige docenten – Relatie opbouwen met leerling/student
Leraar van het jaar (2021) Kirsten Cuppen helpt docenten om weer gelukkig aan het werk te gaan en hoe je écht contact kan maken met jouw leerlingen/studenten. Daarnaast wil ze dat meer mensen voor dit mooie vak kiezen, zodat het lerarentekort minder wordt.


Anouk Hoogendijk Anouk Hoogendijk
Geef nooit op – Teamsport – Durf te dromen
Anouk is een van de boegbeelden van het Nederlandse voetbal. Zij heeft de weg vrijgemaakt voor de voetbalsters van nu. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar ze heeft het met alle liefde gedaan. Met haar verhaal probeert zij je te inspireren om voor je dromen en je passie te gaan.

 

Kortom…

Wil je meer weten over deze 10 spreektalenten van 2023 of ben je nieuwsgierig naar een spreker die jullie meer kan vertellen over een specifiek thema? Dan helpt het team van deSpreker.nl jou graag verder. Ga naar onze contactpagina om contact met ons op te nemen.

Petra Kerssens - deSpreker.nl
Met ruim 10 jaar ervaring in de sprekersmarkt, een uitgebreid (inter)nationaal netwerk en een betrokken team zijn we hét sprekersbureau die jou kan helpen bij het vinden van de juiste expert voor jullie bijeenkomst. In onze blogs delen we onze tips vanuit onze brede expertises, gebaseerd op duizenden gesprekken en aanvragen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en ontvang gemiddeld 1 keer per maand nieuws rond onze sprekers, artikelen, informatie over gratis webinars en over leuke acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid