Moniek Tiel Groenestegen
Bewaar als favoriet

Moniek Tiel Groenestegen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Moniek Tiel Groenestege is een strategieontwerper en experience designer. Op haar energieke manier inspireert ze om strategie en innovatie te ontwerpen.

Managementboek

"Moniek is een natuurtalent als het om het organiseren van creatieve inspirerende zakelijke sessies gaat. Een zeer prettige gastvrouw, een bruggenbouwer en futurist."

Moniek Tiel Groenestegen

Moniek Tiel Groenestege is een strategieontwerper, master of ceremonies en experience designer bij Business Models Inc. Op haar energieke manier inspireert ze bedrijven en particulieren om strategie en innovatie te ontwerpen. Daarin staat de rol van het individu centraal.

Dat je een design thinkers mindset moet hebben in de snel veranderende wereld van vandaag, is iets dat Moniek echt gelooft. Haar creatieve, startup mentaliteit en service-ontwerp achtergrond vormen een interessante mix voor nieuwe inzichten en zinvolle interactie. Moniek schrijft ook over haar kennis en ervaring voor Sprout.

Onderwerpen die Moniek behandeld in haar lezingen

  • Strategie
  • Innovatie
  • Design thinking
  • Business modeling
  • Customer journeys
  • Intrinsieke motivatie
  • Impact maken
  • Service ontwerp
  • Gastvrijheid

De lezing

Hoe blijf je relevant, als bedrijf en als persoon? Niet achterlopen maar winnen in deze veranderende wereld? Waar ga je waarde toevoegen? Hoe kun je de overstap maken naar een andere manier van denken en doen? Welke nieuwe tools, vaardigheden en mindset heb je daarvoor nodig? Moniek Tiel Groenestegen staat klaar om je hier alles over te vertellen. Dit in combinatie met pakkende voorbeelden uit verschillende branches, inspiratie uit verschillende bedrijfsmodellen en interactie met het publiek zorgen voor een inspirerende en energieke sessie vol aha-momenten.

Interesse in een lezing van Moniek Tiel Groenestegen?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Moniek Tiel Groenestegen

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt