Wil je jullie innovatiekracht en creativiteit vergroten?

Marije van der Star
Bewaar als favoriet

Marije van der Star

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Design Thinking lijkt wel hét buzzwoord van het moment. Maar wat is het? En nog belangrijker: wat heb jij eraan? Marije van der Star is een ervaren innovator en trainer Design Thinking. In deze inspirerende sessie laat ze zien hoe deze creatieve methodiek jullie helpt te vernieuwen.

Sabine Donker - Programmaleider post-hbo Onderwijs Hogeschool Utrecht

"Marije geeft voor ons regelmatig lezingen en trainingen Design Thinking aan professionals. Dat doet ze vol overgave en met een flinke dosis creativiteit. Ze verweeft haar praktijkervaring in de workshops en weet zo haar publiek te boeien. De deelnemers geven reacties als #enthousiast #energie #inspirerend #heeft goede voorbeelden uit de praktijk & tips. Wij blijven heel graag met Marije samenwerken!"

Marije van der Star

Marije van der Star heeft voorheen eindeloos veel uren besteed aan projecten die gruwelijk onderuit gingen. Een kneiterdure quizapp, terwijl nog niemand echt een smartphone had. Of een televisieprogramma vol user-generated content (dat was ooit een hippe term) waar niemand naar keek. Zij en haar collega’s vonden het absoluut goede ideeën, maar daar waren ze niet. Pijnlijk.

Inmiddels is Marije een hele andere weg ingeslagen. Ze gebruikt altijd & overal de methodiek van Design Thinking. Het is een creatieve manier om nieuwe producten en diensten te creëren waarvan je wéét dat ze aansluiten bij de doelgroep. Je wéét dus dat het een succes wordt, voordat je lanceert.

Als je werkt volgens de Design Thinking-methodiek bedenk en ontwikkel je snel en goedkoop nieuwe producten en diensten waar je publiek écht op zit te wachten. Dat bespaart een hoop geld en tijd. Bovendien is het gewoon heel erg leuk om te doen. Zo kun je wicked problems oplossen binnen je organisatie of voor een bepaalde groep mensen.

Lezing: Succesvol vernieuwen met Design Thinking

  • Dit is Design Thinking
  • Ontwikkelen van een creatieve mindset
  • Hoe je innoveren in jullie organisatie vorm geeft

Achtergrond Marije van der Star

Marije van der Star is een ervaren trainer én innovator. Al haar hele werkende leven is ze bezig met ‘nieuwe dingen’. Zo schreef ze -toen Hyves nog een ding was- het allereerste social media-script voor een televisieserie. Ook ontwikkelde ze het grootste inputplatform voor de wetenschap Quest Test Nederland en lanceerde ze Coachfinder voor Psychologie Magazine. Tijdens het ontwikkelen van nieuwe concepten maakt ze gebruik van Design Thinking, waardoor ze. Dat laatste bleek bijvoorbeeld toen ze Coachfinder oprichtte voor Psychologie Magazine. Nog voor lancering stonden honderden coaches op de wachtlijst. Zij wilden heel graag lid worden en Marije en haar team wisten dat ze een succesvolle business case te pakken hadden. Echt een droomstart!

Nu begeleidt ze als zzp’er organisaties tijdens vernieuwingstrajecten. Ze staat regelmatig op events en congressen met haar crash course Design Thinking. Daarbij krijgt ze altijd lovende kritieken. Verder geeft ze innovatielessen op de School voor Journalistiek in Utrecht en bij Toegepaste Psychologie in Deventer.

Interesse in een lezing van Marije van der Star

In jullie organisatie moeten of willen jullie dingen anders doen. Er zijn duizend ideeën, maar er gebeurt niets. Of… jullie lanceren juist om de haverklap nieuwe dingen, maar niets slaat aan en je goede idee sterft een stille dood. Dat moet anders! Met Design Thinking vind je passende oplossingen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Stimuleringsfonds voor de Journalistiek

"Marije gaf een interactieve workshop tijdens het Media Van Morgen-congres. De groep was groot en de tijd beperkt, maar Marije leidde de 50 deelnemers in no-time door de Design Thinking cyclus. Dat deed ze met een fijne vaart en veel grapjes. We kregen achteraf veel positieve reacties van de deelnemers."

Beschikbaarheid en informatie

Marije van der Star

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid