Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Gunneweg
Bewaar als favoriet

Jan Gunneweg

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Jan Gunneweg is een designer die ‘natuurlijk’ geluk wil verspreiden. Hij ontwerpt en maakt authentieke houten design producten die mens en natuur in harmonie brengen en hij spreekt over het vriendelijk veranderen van de wereld om ons heen.

Jan Gunneweg

Gepassioneerd ontwerper en meubelmaker Jan Gunneweg creëert unieke ontwerpen die mens en natuur dichter bij elkaar brengen. Het is daarom niet zo gek dat hij een voorliefde voor werken met hout heeft. Niet alleen vanwege de kracht van het materiaal, maar ook de warmte en flexibiliteit. Daarnaast probeert hij zijn klanten altijd te inspireren met zijn designs en experimenteert daarom net zo lang tot het gewenste resultaat behaald is.

Jan geeft tijdens zijn lezingen aan dat geluk het allerbelangrijkste in je leven is. Hij vertelt hoe je voor jezelf een wereld kan creëren zonder deadlines, zodat je kunt werken met passie, efficiëntie en liefde. Ook laat Jan zien hoe je mensen op een positieve manier kunt meekrijgen door een vriendelijke aanpak bij een conflictsituatie.

Onderwerpen waar Jan Gunneweg over spreekt:

  • Geluk
  • Werken zonder stress
  • Creativiteit
  • De vriendelijke verandering
  • Duurzaamheid
  • Onderwijs
  • Waarom de natuur zo belangrijk voor ons is
  • Hoe kan vormgeving mensen weer dichter bij de natuur brengen?

Achtergrond Jan Gunneweg

Jan groeide op aan het Noord-Hollands Kanaal op een woonboot. Die manier van wonen was van jongs af aan al een grote inspiratiebron voor zijn creativiteit. Het wonen op een boot had vele leuke voordelen, zoals in je eigen huis varen tijdens vakanties. Anders zijn dan de rest, dat is volgens Jan de kern van creativiteit. Creativiteit is mogelijkheden en voordelen zien die de meeste mensen niet zien. Anders is niet altijd beter, maar beter is wel altijd anders.

Op school kwam hij niet goed tot zijn recht. Hij kwam juist wel tot bloei in een sportzaak, waar hij sinds zijn 13e als verkoper werkte. Daar leerde hij enorm veel en kreeg er de benodigde zelfvertrouwen. In 2014 bouwde Jan Gunneweg op 23-jarige leeftijd zijn eerste houten fiets en startte vervolgens zijn bedrijf.

Inmiddels heeft Jan in de jaren als ontwerper vele producten ontworpen met als hoofddoel om mens en natuur in harmonie te brengen. Hij filosofeert en spreekt over de vriendelijke verandering en werkt er hard aan om niet een bedrijf te zijn die alleen producten of diensten verkoopt. Hij wil inspireren en dan komt de rest vanzelf.

Jan Gunneweg boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jan Gunneweg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid