HomeKlantgerichtheid Feike Cats

Feike Cats

TariefIndicatie: 2000 - 3000 Euro
"Het is mijn missie om mijn publiek te laten zien dat Klanthousiasme altijd leidt tot meer werkplezier en een beter (bedrijfs)resultaat. Met enthousiaste medewerkers als de basis." - Feike Cats
Vraag vrijblijvend informatie

Feike Cats

Feike Cats is Klanthousiasme- en Verleukexpert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij wordt ook veel gevraagd voor het verzorgen van presentaties, workshops en inspiratiesessies. Tevens ondersteunt hij organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken van het enthousiasmeren van Klanten en medewerkers.  Feike maakt daarbij gebruik van Verleuken (de moderne vorm van verbeteren) van de Klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer uit (bestaande) Klanten én medewerkers te halen.

Verleuken, iets dat volgens Feike niet alleen te maken heeft met plezier, maar juist ook met empathie en aandacht, is volgens Feike een perfecte manier om medewerkers en Klanten enthousiast te krijgen én houden.

Mogelijke lezingen van Feike Cats

  • De enthousiaste medewerker
  • Verleuken kan iedereen
  • 365 dagen Klanthousiasme
  • Leuker leidt altijd tot beter, beter bijna nooit tot leuker!
  • De lol van Klanthousiasme
  • Meer opbrengst met Verleuken
  • Liever een compliment dan een klacht!
  • De enthousiaste Klant als Ambassadeur
  • Van tevreden naar Klanthousiast
  • Enthousiaste medewerkers en Klanten als verkopers!
  • Social media en Klanthousiasme
  • Minder kosten door Verleuken

Naast bovenstaande lezingen verzorgt Feike ook de volgende webinars:

Achtergrond

Feike Cats is schrijver van de boeken ‘Theorie bestaat niet!’ (2006), ‘Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme’ (2013), ‘Verleuken kan iedereen’ (2017), en ‘365 dagen Klanthousiasme’ (2018). De boeken gaan over Klantgerichtheid, Klanthousiasme en Verleuken en staan vol met praktische tips & trucs.

Uitgangspunt van Feike is dat de Klant/ Student/ Medewerker/ Patiënt/ Burger zó enthousiast moet zijn dat hij of zij het leuk vindt om anderen naar de organisatie te verwijzen. Waarom? Omdat hij/zij Klanthousiast over het product en/of de ervaring is. Dat ze het leuk vinden om als Ambassadeur op te treden.

Interesse in een lezing van Feike Cats?

De bijdragen van Feike kunnen gaan over de medewerker (de interne klant) of Klant/ Student/ Patiënt/ Burger (de externe Klant). Een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Feike Cats SKU UPC Model

Feike heeft mijn behoefte perfect ingevuld,met veel humor en duidelijke tips wist hij de zaal heel gemakkelijk te enthousiasmeren en op zijn hand te k

Jan 21, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: PPG Coatings 

Feike heeft mijn behoefte perfect ingevuld,met veel humor en duidelijke tips wist hij de zaal heel gemakkelijk te enthousiasmeren en op zijn hand te krijgen. Waardoor iedereen scherp was en veel heeft opgestoken. Na de presentatie heb ik veel positieve reactie gehad van medewerkers die er echt wat mee kunnen en willen gaan doen. Beter compliment kun je niet krijgen. Feike bedankt voor de inspirerende les.
Arjen Nuyen, Sigma Coatings


Het was mij een waar genoegen om jou presentatie te mogen bijwonen! Je presentatie was top! Mensen die echt 'ingekakt' waren heb je voor je zelf weten

Jan 21, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Business Care Support 

Het was mij een waar genoegen om jou presentatie te mogen bijwonen! Je presentatie was top! Mensen die echt 'ingekakt' waren heb je voor je zelf weten te strikken! En ook nog 1 uur lang. Nog aardiger te melden: je had niet 100% aandacht van ons allemaal, maar 200%!!!!
En nog leuker wij hadden allemaal jou aandacht. Je had contact met alle 207 personen in de zaal. Wat kan ik nog meer zeggen en jou niet te kort doen? TOP prestatie en presentatie!


De zaal was bijna unaniem waar het jouw bijdrage betrof. Met een gemiddelde van 9,14 heb je het hoogste cijfer gekregen van de presentatoren. Wij zijn

Jan 21, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: MeetingPoint 

De zaal was bijna unaniem waar het jouw bijdrage betrof. Met een gemiddelde van 9,14 heb je het hoogste cijfer gekregen van de presentatoren. Wij zijn blij, dat je met je verhaal blijkbaar de juiste snaar hebt weten te raken. Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!


5.0 5.0 12 12 Feike is een gedreven spreker. de voorbereiding was goed verzorgd. De kracht van de presentatie was dat deze aansloot bij de doelgroep. Feike Cats
Page:
1234

Tegelgroep Nederland

Feike is een gedreven spreker. de voorbereiding was goed verzorgd. De kracht van de presentatie was dat deze aansloot bij de doelgroep.

Payper

Feike is een erg inspirerende 'klantenthousiasteling'. Hij brengt de boodschap goed over en is bovendien een aimabel echt mens die je weet te raken. het hele bedrijf is de dag na zijn presentatie letterlijk met een lach begonnen!

Home Fashion Group

De lezing van Feike is in bijzonder goede aarde gevallen. De inhoud sloot exact aan bij onze interne boodschap en Feike wist daar ook weer feilloos met voorbeelden en ervaring op aan te sluiten. Een zeer goede ervaring dus, waarvoor dank. Lambert Koppens, Manager VerkoopBeschikbaarheid en informatie Feike Cats

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.