Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Adrie Dolman
Bewaar als favoriet

Adrie Dolman

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Adrie Dolman MSC CBM spreekt over leiderschap en organisaties. Hoe neem je jouw mensen mee naar een onzekere toekomst? Wanneer stappen ze vol vertrouwen in jouw bootje voor een mooi avontuur? We gaan van een tijdperk vol verandering naar een verandering van tijdperk, of we dat nu leuk vinden of niet. Dat hoeft geen probleem te zijn, als je maar weet hoe je ermee om kunt gaan. 

Adrie Dolman

De wereld is niet meer wat het geweest is. En het is nog niet wat het gaat worden. Adrie Dolman maakt zijn publiek deelgenoot van de veranderende adoptiesnelheid, Lean-Agile Marketing, Emergent Innovation, Design Thinking en High Performing Teams.

Terug naar gezond verstand, zonder inmenging van alle toxische patronen die door onze maatschappij en daarmee ook door onze organisaties stromen. Het is complex om nu keuzes te maken voor lange termijn waardecreatie, maar zeker mogelijk. Het is willen, kennen en kunnen.

Markten werken niet meer zoals voorheen en traditionele marktleiders lijken te verdwijnen als sneeuw voor de zon. Sneller en beter innoveren is het juiste antwoord op deze ontwikkelingen, maar hoe dan? Wat ga je aanpassen, organisatie, product, diensten/of marketing strategie? Hoe zorgt u er voor dat u de juiste vernieuwingen op het juiste moment op de juiste manier doorvoert?

Onderwerpen waar Adrie Dolman over spreekt

  • (Liminaal) leiderschap
  • Neocortex organisaties
  • Innovatie
  • Organisatie ontwikkeling

Adrie zoekt graag de interactie met het publiek en spiegelt met levendige storytelling. Hij maakt complexe materie tastbaar met tot de verbeelding sprekende cases uit de praktijk.

Achtergrond Adrie Dolman

Adrie Dolman startte in 1989 als ondernemer en is nu Master of Science in Management and Organization. Hij volgde onder andere een MBA in Marketing, Recht en Ethiek en leergangen voor verandermanagement en corporate governance. Na een persoonlijk assessment is hij sinds 2022 geregistreerd als Certified Board Member. Daarnaast is hij actief bij de Nederlandse Vereniging voor Commissarissen en Directeuren (NCD). Naast adviseur en spreker is hij als trainer, mentor en coach al meer dan 10 jaar verbonden aan Beeckestijn Business School, Schaal+ en Scrum Academy.

Adrie schreef in 2016 het boek: ‘Agile Marketing’, sneller innoveren en duurzamer concurreren als groeistrategie. Deze Adfo bestseller werd genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs en STIMA Marketing Book of the Year. In 2022 kwam zijn boek ‘Agile coaching, how to help organizations discover ways to deliver the highest value with the least risk’ uit. Het boek werd door vakgenoten van over de hele wereld geroemd in de recensies, onder andere door de president van het International Consortium for Agile.

Interesse in een lezing van Adrie Dolman?

Adrie heeft natuurlijk net als elke professional een tarief, maar hij spreekt niet voor het geld. Hij is op een missie, daarom is bereik in organisaties en leiders in organisaties voor hem belangrijker dan tarief. Hij gaat graag in gesprek met de opdrachtgever om uit te vinden wat het doel is voor de lezing. Vervolgens zal hij met de verzamelde informatie maatwerk leveren.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Adrie Dolman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid