Wouter Hesseling – ‘Multitasken is een mythe’.
Zou jij graag willen dat je medewerkers efficiënter leren werken? Wil jij minder stress op de werkvloer en minder ziekteverzuim door een burn-out? Wil je het privégebruik van telefoon en social media op de werkvloer reduceren en het aantal onveilige situaties, die ontstaan door onnodige afleiding, verminderen? Wouter Hesseling geeft tijdens zijn lezingen duidelijke handvatten om deze doelen te realiseren.

Lezing van Wouter Hesseling.
Tegenwoordig word je afgerekend op prestaties. Maar als je wilt presteren is aanpak minstens zo belangrijk als intelligentie. Wouter neemt daarom met de zaal hun aanpak onder de loep en signaleert dat veel mensen proberen te multitasken, terwijl het wetenschappelijk bewezen is dat dat flinke schade oplevert. Aan de hand van interactieve oefeningen en anekdotes worden de mensen zich bewust van de prijs die ze betalen als ze te veel tegelijkertijd op hun bordje nemen.

Wouter Hesseling is de enige die tijdens een keynote (20- 45 minuten) of workshop (45- 90 minuten) de ‘mythe van het multitasken’ ontrafelt. Hij heeft inmiddels meer dan 20 jaar podiumervaring. Zijn aanpak? Leerzaam met een zeer hoge amusementswaarde. Hij wervelt over het podium, vertelt bevlogen zijn verhaal, beantwoordt vragen uit het publiek, allemaal terwijl hij tien breekbare borden draaiende probeert te houden. Onderwerpen als time management, multitasken, work- life balance, focus/ bewustzijn, peak performance, prefrontale cortex, werkgeheugen en reflexbrein komen terug in zijn verhaal.

Na de presentatie staan de deelnemers te popelen om de nieuwe inzichten in praktijk te brengen. De mensen krijgen een boekje mee en kunnen het thuis nog eens allemaal nalezen. Wanneer Wouter na de presentatie nog even aanwezig is komen er regelmatig mensen naar hem toe met vragen over hun persoonlijke situatie, op zoek naar een oplossing op maat.

Bekijk ook de workshop ‘Multitasken is een mythe’ gegeven door Wouter Hesseling.

Achtergrond Wouter Hesseling.
Wouter Hesseling heeft biologie gestudeerd en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond. Wouter is van alle markten thuis. Na zijn studies reisde hij enkele jaren als artiest rond de wereld, waarna hij zich richtte op op maat geschreven presentaties in het bedrijfsleven. Honderden organisaties in binnen- en buitenland heeft hij van binnen mogen bekijken en de kennis die hij hierbij heeft opgedaan heeft Wouter Hesseling gebruikt als inspiratiebron voor een nieuw concept: ‘Multitasken is een mythe’.

Wouter Hesseling boeken voor een lezing of als workshopleider?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Wouter Hesseling SKU UPC Model

Ik pleit voor meer trainingen zoals 'Multitasken is een mythe'. Waarom? Omdat we in deze training interactief over onszelf en elkaar leren. De present

Sep 28, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: 2Flow Onderwijsbureau 

Ik pleit voor meer trainingen zoals 'Multitasken is een mythe'. Waarom? Omdat we in deze training interactief over onszelf en elkaar leren. De presentatie en oefeningenzorgen ervoor dat we ons bewust worden van wat multitasken met ons doet. Het is inefficiënt en het levert stress op. Deze training zal iedereen nog lang bij blijven!
Florence Stinis - 2Flow Onderwijsbureau


Ik woonde een presentatie bij van Wouter. Hij maakt op energieke wijze duidelijk dat multitasken echt een mythe is. Als deelnemer aan zijn workshop ha

Sep 28, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Schouten en Nelissen 

Ik woonde een presentatie bij van Wouter. Hij maakt op energieke wijze duidelijk dat multitasken echt een mythe is. Als deelnemer aan zijn workshop had ik veel plezier door zijn gedreven presentatie en spetterend jongleerwerk. Als trainer herkende ik veel en voel ik me gesterkt en geïnspireerd. Wouter geeft met zijn presentatie en materiaal gul impulsen voor trainingen over persoonlijke effectiviteit. Hartelijk dank Wouter!

Karien Pittie - Schouten en Nelissen


5.0 5.0 8 8 Wij hebben de samenwerking met Wouter als erg prettig ervaren. Wouter kwam goed voorbereid op locatie, was helder over zijn verwachtingen en de zaken die hij wel/niet nodig had. De Wouter Hesseling
Page:
123