Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Webcast De Verbinders Rob Urgert en Joep van Deudekom
Bewaar als favoriet

Webcast De Verbinders

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Een vrolijk, warm en interactief online programma, waarin de mensen via een uitgekiend stappenplan zich weer even ouderwets verbonden en samen voelen met hun collega’s. Rob en Joep weten door hun jarenlange podiumervaring, humor en ontspanning het publiek te kneden tot één gezellige, kleffe groep.

Webcast De Verbinders

Het thuiswerken komt ons inmiddels allemaal wel een beetje de keel uit. Alle thuiswerkers snakken naar een ontspannen momentje met hun collega’s. Rob Urgert en Joep van Deudekom hebben daarom de vrolijke en warme webcast De Verbinders ontwikkeld. Dit interactieve programma geeft iedereen weer even het gevoel samen te zijn. Na afloop voel je je optimistischer, vrolijker en dus gewoon ook weer wat beter.

Hoe de mannen dit voor elkaar krijgen? Dit doen ze met hun 7-stappenplan. Met interactieve vragen, polls, filmpjes, gesprekjes met medewerkers en vooral veel humor proberen zij iedereen op een vrolijke manier weer met elkaar te verbinden. Een emotionele achtbaan. Een digitale knuffel. Rob en Joep weten door hun jarenlange podiumervaring, humor en ontspanning het publiek te kneden tot één grote, gezellige, kleffe groep.

En gezien hun tv-programma’s zoals ‘De Kwis’ en ‘Wie denk je wel dat je bent?’ en hun succesvolle webvoorstellingenHoe word ik succesvoller dan de rest?’ en ‘Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden?’ is dat hen wel toevertrouwd.

Onze tip: bekijk hun video op deze pagina voor een goede eerste indruk. 

Rob Urgert

Rob Urgert is niet alleen cabaretier maar ook gepromoveerd wetenschapper. Deze disciplines heeft hij samengevoegd in het boek Spoedcursus Humor, en in een humoristische voordracht getiteld ‘Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?’, waarin hij zijn visie geeft op creatief denken. Tevens schrijft hij jarenlang teksten voor Dit Was Het Nieuws en werkte hij achter de schermen mee aan Koefnoen, De Rekenkamer en Vrijdag op Maandag. Samen met Joep van Deudekom heeft hij veel ervaring opgedaan bij het populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren, Het Instituut en Wie denk je wel dat je bent? en De Kwis.

Joep van Deudekom

Joep van Deudekom is naast ex-gymleraar en ex-jurist cabaretier bij NUHR (met Peter Heerschop en Viggo Waas). Hij presenteerde oa het Discovery Channel programma How Do They Do It? en twaalf jaar lang was hij wekelijks columnist bij Giel Beelen. Joep schreef diverse boeken (columnbundels, reisverhalen en een viertal jeugdboeken over voetbal).

Interesse in een interactieve online show van Urgert en Van Deudekom of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen u graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webcast De Verbinders

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid