Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kariem Ahmed
Bewaar als favoriet

Kariem Ahmed

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Kariem Ahmed begint in 2006 met beatboxen en goochelen. Al snel ontwikkeld hij zijn talent voor deze twee kunstvormen en besluit om mee te doen aan een open podium. Kariem is ook 3FM beatbox kampioen en bekend van Holland’s Got Talent. Kariem zal je laten verbazen tijdens zijn goochel- en beatbox showcase of workshop.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Kariem Ahmed, entertainer

De eerste beatboxende goochelaar van Nederland! Enthousiast, veelzijdig en betrouwbaar dat is Kariem Ahmed! In het tv programma “De Magische Winkel”, op Ned 3, wordt hij wekelijks ingezet om mensen te verwonderen. Je kunt Kariem huren voor jouw bruiloft, bedrijfsfeesten, beurzen, clubavonden of verjaardagen. Kariem is ook 3FM beatbox kampioen en bekend van Holland’s Got Talent. Ook heeft hij heeft gastoptredens gedaan bij o.a. Diggy Dex, Yes-R en Ali B.

Inzetbaarheid Kariem Ahmed

Magic
Kariem is één van de meest technische goochelaars op het gebied van goochelen met munten. Hij vertoont zijn magische kunsten regelmatig in de hipste clubs van Nederland.
Beatbox
Tijdens een beatbox showcase laat Kariem horen waarom hij een van Nederlands’ beste beatboxers is en niet voor niets in de halve finale van Holland’s got Talent terecht kwam.
Workshops
Tijdens zijn workshop goochelen of beatbox laat hij je jezelf en ook anderen verbazen.

Workshop goochelen

Laat je betoveren tijdens deze workshop vol magie waarin Kariem Ahmed je laat proeven van deze mysterieuze wereld. Bij deze workshop staan de volgende dingen centraal: geduld, durf, presentatie, zelfvertrouwen & zelfontwikkeling. Kariem begint de workshop met een korte demonstratie en introductie over goochelen. Daarna worden de verschillen tussen goochelaar/illusionist, bekende goochelaars, pluspunten en minpunten van het vak besproken. Vervolgens word er dieper op het psychologische aspect in gegaan: framing, lichaamstaal, leiding nemen en presentatie. Wanneer je alles weet is het tijd om zelf te kunst van het goochelen te ontdekken.

Workshop beatbox

Bij deze workshop staan de volgende dingen centraal: creativiteit, durf, samenwerking, zelfvertrouwen & zelfontwikkeling. Jullie krijgen eerst een introductie en korte beatbox showcase van Kariem te horen. Daarna zijn jullie zelf aan de beurt en leer je individueel en klassikaal de basisgeluiden van het beatboxen. Na het oefenen doen we een korte beatbox battle waarin ieder zijn basic beatbox skills laat horen. Dan gaan we verder met de gevorderde geluiden/beats die we zowel individueel als klassikaal oefenen. Tot slot wordt de groep in kleinere groepen verdeeld en zal er een battle plaatsvinden.

Persoonlijke achtergrond

Kariem Ahmed begint in 2006 met beatboxen en goochelen. Al snel ontwikkelt hij zijn talent voor deze twee kunstvormen en besluit om mee te doen aan een open podium. Dat was een succes en hij werd gevraagd om te beatboxen op het festival Wantijpop in Dordrecht. In 2008 doet Beatboxer Kariem mee aan twee beatbox wedstrijden. In Haarlem behaalde hij de eerste plaats en in Den Haag de derde plaats. Later dit jaar doet hij ook mee aan het TV programma: Holland’s got talent waarbij hij tot de live shows in de halve finale kwam. In december 2013 behaalde Kariem Ahmed de eerste plaats bij het 3FM Freaknacht Beatbox kampioenschap. Hij heeft onder andere opgetreden met artiesten zoals: Dio, Ali-B, Yes-R, Diggy Dex, Extince, Dilated Peoples, Heltah Skeltah, Skiggy Rapz. Kariem heeft ondertussen al meer dan 2500 optredens gedaan in binnen en buitenland!

In 2006 is naast beatboxen ook zijn passie voor goochelen begonnen. Hij besluit al snel lid te worden bij de grootste goochelvereniging van Nederland: de NBG waar onder andere ook Hans Klok lid is. In 2015 komt Hans Klok bij Kariem thuis om een goocheltruc van hem te kopen. Dit was een bijzondere ervaring en een eer om een goocheltruc aan deze grote illusionist, Hans Klok te verkopen!

In 2016 is Kariem Ahmed te zien in de Telegraaf onder het kopje: bizarre beroepen. Ook behaalt hij dit jaar de derde plaats tijdens het kampioenschap straatgoochelen in IJmuiden. Ditzelfde jaar is hij ook weer te zien is op tv. Deze keer niet tijdens de live shows van Holland’s Got Talent, maar tijdens het kinderprogramma: De Magische Winkel op Zapp/Ned 3. Kariem geeft als goochelaar en beatboxer naast betaalde optredens en workshops ook vrijwillig workshops aan zieke en kwetsbare kinderen via de stichting Magic Care.

Interesse in een lezing van Kariem Ahmed of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Taal: Nederlands

Categorieën: Entertainment met inhoud, Muzikale act, Sprekers

Tags: Humor, Muziek

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Kariem Ahmed

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker