Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kariem Ahmed
Bewaar als favoriet

Kariem Ahmed

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

De eerste beatboxende goochelaar van Nederland! Kariem is als goochelaar gespecialiseerd in Close-up Magic. Rondlopend tussen jouw gasten vertoont Kariem de meest bizarre magische wonderen op enkele centimeters afstand van het publiek!

Kariem Ahmed

De eerste beatboxende goochelaar van Nederland! Enthousiast, veelzijdig en betrouwbaar, dat is Kariem Ahmed!

Inzetbaarheid Kariem Ahmed

  • Magic
    Kariem is als goochelaar gespecialiseerd in Close-up Magic. Rondlopend tussen jouw gasten vertoont Kariem de meest bizarre magische wonderen op enkele centimeters afstand van het publiek! Omdat deze vorm van goochelen tussen het publiek plaatsvindt, ontstaat er een gezellige, persoonlijke en magische sfeer. Deze vorm van goochelen is erg interactief! Iedereen wordt ook daadwerkelijk bij het optreden betrokken en maakt direct onderdeel uit van de show. Kariem is één van de meest technische goochelaars op het gebied van goochelen met munten. Hij vertoont zijn magische kunsten regelmatig in de hipste clubs van Nederland.
  • Beatbox
    Tijdens een beatbox showcase laat Kariem horen waarom hij een van Nederlands’ beste beatboxers is en niet voor niets in de halve finale van Holland’s got Talent terecht kwam. Zo heeft hij al in verschillende voorprogramma’s mogen optreden van onder andere: Dio, Ali-B en Yes-R. Met meer dan 4 geluiden tegelijk is het een waar spektakel om naar Kariem te kijken en te luisteren! Kariem vertoont zijn magische kunsten regelmatig in de hipste clubs van Nederland

Workshop goochelen

Bij deze workshop staan de volgende dingen centraal: geduld, durf, presentatie, zelfvertrouwen & zelfontwikkeling.

Magie geloof je pas als je het met je eigen ogen ziet! En hoe kan dat nu beter dan tijdens een Workshop Goochelen? Proef zelf van deze mysterieuze wereld.
De workshop Goochelen is een perfecte invulling van uw groeps- of bedrijfsuitje want er ontstaat altijd een gezellige, persoonlijke maar vooral magische sfeer. Kariem begint de workshop met een korte demonstratie en introductie over goochelen. We bespreken de verschillen tussen goochelaar/illusionist, bekende goochelaars, pluspunten & minpunten van het vak. Vervolgens word er dieper op het psychologische aspect in gegaan: framing, lichaamstaal, leiding nemen & presentatie. Wanneer jullie alle benodigde informatie is verstrekt, is het tijd om zelf de goochelkunst te leren! Je gaat aan de slag met verschillende beginners trucs. Blijf jezelf maar ook de anderen verbazen. Uiteraard mag een kort optreden ook niet ontbreken aan het einde van de workshop.

Workshop beatbox

Bij deze workshop staan de volgende dingen centraal: creativiteit, durf, samenwerking, zelfvertrouwen & zelfontwikkeling.

De workshop Beatboxen is een perfecte invulling van uw groeps- of bedrijfsuitje want er ontstaat altijd een gezellige, creatieve maar vooral relaxte sfeer. Jullie krijgen eerst een introductie en korte beatbox showcase van Kariem te horen. Daarna zijn jullie zelf aan de beurt en leer je individueel & klassikaal de basis geluiden van het beatboxen. Na het oefenen doen we een korte beatbox battle waarin ieder zijn basic beatbox skills laat horen! Dan gaan we verder met de gevorderde geluiden/beats die we zowel individueel als klassikaal oefenen. Tot slot word de groep in kleinere groepen verdeeld en mogen jullie een eigen nummer kiezen als groepsopdracht. Na het oefenen gaan jullie per groep optreden en de beste groep wint een kleine prijs! De beatbox workshop word afgesloten met een vragenronde.

Persoonlijke achtergrond

Kariem Ahmed begint in 2006 met beatboxen en goochelen. Al snel ontwikkelt hij zijn talent voor deze twee kunstvormen en besluit om mee te doen aan een open podium. In 2008 doet Beatboxer Kariem mee aan twee beatbox wedstrijden. In Haarlem behaalde hij de eerste plaats en in Den Haag de derde plaats. Later dit jaar doet hij ook mee aan het TV programma: Holland’s got talent waarbij hij tot de live shows in de halve finale kwam. In december 2013 behaalde Kariem Ahmed de eerste plaats bij het 3FM Freaknacht Beatbox kampioenschap. Hij heeft onder andere opgetreden met artiesten zoals: Dio, Ali-B, Yes-R, Diggy Dex, Extince, Dilated Peoples, Heltah Skeltah, Skiggy Rapz. Kariem heeft ondertussen al meer dan 2500 optredens gedaan in binnen en buitenland!

Naast beatboxen ook zijn passie voor goochelen begonnen. Hij is snel lid bij de grootste goochelvereniging van Nederland: de NBG waar onder andere ook Hans Klok lid is.

Interesse in een lezing van Kariem Ahmed of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Kariem Ahmed

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid