Op zoek naar een humoristische show voor jouw (online) bijeenkomst?

Urgert en Van Deudekom
Bewaar als favoriet

Urgert en Van Deudekom

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Rob Urgert en Joep van Deudekom hebben drie humoristische (online) shows ontwikkeld die zeer geschikt zijn voor verschillende zakelijke bijeenkomsten: ‘Hoe word ik nog succesvoller?’, ‘Hoe maak ik zuivere keuzes(In deze onzekere tijden)?’ en ‘Who’s the boss’?

Alkwin College

"Met zeker 100 collega's van een school voor voortgezet onderwijs enorm genoten van een uur lang vermaak en verbinding. De voorstelling doet precies wat het beloofd: Verbinden!"

Urgert en Van Deudekom

Urgert en Van Deudekom, Rob Urgert en Joep van Deudekom, hebben als presentatieduo veel ervaring opgedaan bij hun populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren en Het Instituut. Ook waren zij succesvol op zaterdagavond met De Kwis, het satirische weekoverzicht op Nederland 1 dat genomineerd werd voor een Nipkow-schijf. Samen schreven Rob Urgert en Joep Van Deudekom Hoe word ik nog succesvoller? en een boek over de wetenschap achter de voetbalsport ‘Waarom zit ik niet in Oranje?’

Ze hebben drie shows / quizzen die zeer geschikt zijn voor verschillende zakelijke bijeenkomsten. Rob en Joep kunnen ook drie interactieve webcasts verzorgen en hebben inmiddels tientallen webcasts verzorgd. De reviews die ze krijgen zijn unaniem zeer positief.

Hoe word ik nog succesvoller?

Iedereen wil succesvol worden en er zijn vele boeken/cursussen over verschenen. Rob en Joep keken naar de wetenschap achter succes. Wat zijn de voorwaarden waaronder je succesvol kan worden? Middels humoristische foto’s, filmpjes en experimenten leggen zij het publiek vragen voor die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes. Humor met inhoud op niveau. En gegarandeerd 100% tjakkavrij! (lengte 30-50 minuten – deze show /presentatie is eventueel ook te boeken als solovoorstelling – deze show is in overleg ook mogelijk in het Engels).

Online: in de webcast ‘Hoe word ik nog succesvoller?’ geven de heren wetenschappelijke tips om te overleven in lastige tijden. Tijdens deze interactieve eventquiz ontdek je hoe je je hoofd boven water houdt. Er is een winnaar. Er is inhoud. Er is humor. En dat alles wordt gestreamd met hoge beeld – en geluidkwaliteit. (30 – 45 minuten)

Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)?

Een mens maakt tijdens zijn of haar leven duizenden keuzes. In een hyper interactief programma laten Rob en Joep zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we geneigd zijn te denken. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en een hele hoop humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan! (duur 30-50 minuten)

Online: deze interactieve quiz kunnen de mannen ook online verzorgen. Rob en Joep geven wetenschappelijke tips over de beste beslissingen in deze lastige tijden. Vraag bij ons geheel vrijblijvend een offerte aan voor de webcast ‘Hoe maak ik zuivere keuzes in onzekere tijden?’ (30 – 45 minuten).

De Verbinders: Hoe kun je mensen met elkaar verbinden?

Hoe kun je mensen op de werkvloer dichter bij elkaar brengen? Hoe breng je mensen nader tot elkaar? En hoe creëer je echt verbinding, zodat mensen beter kunnen samenwerken? Rob en Joep hebben zich in dit onderwerp vastgebeten, de wetenschap ervan onderzocht en dat heeft geleid tot een wederom hyper interactieve en humoristische show, waarbij het publiek zich na afloop veel meer verbonden voelt tot elkaar! En dat alles gebaseerd op wetenschap. (duur 45-50 minuten).

Online: Rob Urgert en Joep van Deudekom kregen de afgelopen tijd vaak de vraag ‘of ze niet iets hadden om mensen dichter bij elkaar te brengen, te verbinden’. Alle thuiswerkers snakken naar weer een ontspannen momentje met hun collega’s. En nu hebben ze dat met de webcast De Verbinders. Een vrolijk, warm en interactief programma, waarin de mensen via een uitgekiend stappenplan afstevenen op pure verbinding met elkaar. Met interactieve vragen, polls, filmpjes, gesprekjes met medewerkers en vooral veel humor proberen zij iedereen op een vrolijke manier weer met elkaar te verbinden en zich een kleine beetje beter te voelen. (45 – 60 minuten).

Who is the boss?

In de nieuwe interactieve online programma ‘Who is the boss?’ gaan Joep en Rob opzoek naar de werkelijke baas van het bedrijf. Wie weet het meest van het bedrijf? Dit doen zij door middel van anonieme persoonlijke vragen te stellen via de voting app. Deze vragen verwerken ze tot een leuke verrassende quiz. Perfect voor jouw bedrijf of afdeling om erachter te komen wie nou het meest weet over het bedrijf. (duur ongeveer 60 minuten).

Rob Urgert

Rob Urgert is niet alleen cabaretier maar ook gepromoveerd wetenschapper. Deze disciplines heeft hij samengevoegd in het boek Spoedcursus Humor, en in een humoristische voordracht getiteld ‘Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?’, waarin hij zijn visie geeft op creatief denken.

Joep van Deudekom

Joep van Deudekom is naast ex-gymleraar en ex-jurist cabaretier bij NUHR (met Peter Heerschop en Viggo Waas). Hij presenteerde oa het Discovery Channel programma How Do They Do It? en twaalf jaar lang was hij wekelijks columnist bij Giel Beelen. Joep schreef diverse boeken (columnbundels, reisverhalen en een viertal jeugdboeken over voetbal).

Interesse in een leuke presentatie van Urgert en Van Deudekom op uw bijeenkomst of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Gemeente Rotterdam

"De inspiratiesessie met Rob en Joep is zeer positief ontvangen door de collega's van BCO. De heren brengen een frisse blik op zaken, grappige items tijdens hun programma als inspiratie om anders te denken en anders te kijken naar situaties en mensen. Dit was een welkome afwisseling voor de veelal thuiswerkende collega's. De voorbereiding en samenwerking met ons als projectteam was ook prettig en effectief. "

STAIJ

"Het programma "De Verbinding" dat Joep en Rob hebben gedaan met onze personeelsleden (ca.350 mensen) was een prachtige aanvulling op het thema van onze studiedag. De combinatie van humor met "verbindende" vragen/activiteiten was een voltreffer."

Senzer

"Joep en Rob waren ontzettend leuke sprekers en de hele zaal deed mee. Er werd op ons bedrijf nog veel nagepraat, in de positieve zin, over hun sessie."

Unive

"Vanaf het moment dat ze opkwamen, totdat ze zo ongeveer weer vertrokken hebben de medewerkers vreselijk veel gelachen."

Beschikbaarheid en informatie

Urgert en Van Deudekom

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Humor met inhoud

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid