Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Lezing veerkracht en wendbaarheid
Bewaar als favoriet

Niek van den Adel & Richard de Hoop over veerkracht en wendbaarheid

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Tijdens een enerverend optreden delen Niek van den Adel en Richard de Hoop hun lessen over het ontwikkelen van veerkracht. Hoe ontwikkel je veerkracht als mens, als team en als organisatie? Met een lach en een traan, delen ze hun successen en valkuilen. Een optreden dat je niet snel zult vergeten.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Enerverende duolezing door Richard de Hoop & Niek van den Adel:

‘(R)Echt uit het Hart – van veerkracht naar vierkracht’
Voor mensen, teams en organisaties die wendbaar de toekomst in willen

Tijdens een unieke combinatie van twee van Nederlands meest gevraagde sprekers over verandering, wendbaarheid en veerkracht, nemen Richard en Niek de zaal mee in een meeslepende show.

Over de duolezing ‘(R)Echt uit het Hart – van veerkracht naar vierkracht’

De wereld verandert sneller en sneller. De vraag naar wendbaarheid, flexibiliteit en creativiteit neemt toe. Zo ook werkdruk. We lezen duizelingwekkende hoeveelheden headlines, berichten en artikelen per dag, versturen gemiddeld 45 e-mails en hebben 7-8 uur schermtijd per dag. Daarnaast moeten we ook nog om kunnen gaan met reorganisaties, veranderende klanten en nieuwe technologie.

Verandering is momenteel zowel voor organisatie als mens een uitdaging. Maar één ding is zeker, de enige constante die wij kennen is verandering. Sterker nog, je kan er door groeien! Van veerkracht naar vierkracht noemen ze dat!

Over Niek van den Adel

Het leven is maakbaar, of toch niet? Daar kwam Niek op confronterende manier achter. Op zijn 28e had Niek van den Adel alles; een dikke baan, dikke auto, dik salaris en een dikke buik. O ja, en een motor. Die bezorgde hem de dwarslaesie en pijn. Veel pijn. Maar hij bezit ook over een immense hoeveelheid veerkracht. Hij trouwde met zijn ergotherapeute, kreeg drie dochters, zette drie bedrijven op, schreef een bestseller, werd een graag geziene gast op tv, YouTube en in podcasts en spreekt wereldwijd voor duizenden mensen, ondernemers en leiders. Meer over Niek.

Over Richard de Hoop

Richard is een internationaal veelgevraagde spreker omdat hij een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist is. Als een echte ‘homo ludens’ gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken. Als ondernemer heeft hij sinds 1991 een viertal bedrijven in de HRM-dienstverlening opgezet en twee daarvan succesvol verkocht. Alles gaat staccato totdat een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis de veerkracht en wendbaarheid van hem en zijn familie op de proef stelt. Nadat hij opkrabbelt van deze enorme klap verdiept hij zich in veerkracht en wendbaarheid en deelt hij graag zijn inzichten met jou en jouw organisatie. Meer over Richard.

“Veerkracht is jouw airbag bij tegenslag en de turbo op jouw betekenisvolle bijdrage.” – Richard de Hoop

Interesse in de duo-lezing door Niek van den Adel en Richard de Hoop?

Met een lach en een traan delen de mannen hun successen én valkuilen. Leer hoe je veerkracht ontwikkelt als mens, als team en als organisatie.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Niek van den Adel & Richard de Hoop over veerkracht en wendbaarheid

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker