Enerverende duolezing door Richard de Hoop & Niek van den Adel:

‘(R)Echt uit het Hart – van veerkracht naar vierkracht’
Voor mensen, teams en organisaties die wendbaar de toekomst in willen

Tijdens een unieke combinatie van twee van Nederlands meest gevraagde sprekers over verandering, wendbaarheid en veerkracht, nemen Richard en Niek de zaal mee in een meeslepende show.

Over de duolezing ‘(R)Echt uit het Hart – van veerkracht naar vierkracht’

De wereld verandert sneller en sneller. De vraag naar wendbaarheid, flexibiliteit en creativiteit neemt toe. Zo ook werkdruk. We lezen duizelingwekkende hoeveelheden headlines, berichten en artikelen per dag, versturen gemiddeld 45 e-mails en hebben 7-8 uur schermtijd per dag. Daarnaast moeten we ook nog om kunnen gaan met reorganisaties, veranderende klanten en nieuwe technologie.

Verandering is momenteel zowel voor organisatie als mens een uitdaging. Maar één ding is zeker, de enige constante die wij kennen is verandering. Sterker nog, je kan er door groeien! Van veerkracht naar vierkracht noemen ze dat!

Over Niek van den Adel

Het leven is maakbaar, of toch niet? Daar kwam Niek op confronterende manier achter. Op zijn 28e had Niek van den Adel alles; een dikke baan, dikke auto, dik salaris en een dikke buik. O ja, en een motor. Die bezorgde hem de dwarslaesie en pijn. Veel pijn. Maar hij bezit ook over een immense hoeveelheid veerkracht. Hij trouwde met zijn ergotherapeute, kreeg drie dochters, zette drie bedrijven op, schreef een bestseller, werd een graag geziene gast op tv, YouTube en in podcasts en spreekt wereldwijd voor duizenden mensen, ondernemers en leiders.

Het is niet de verandering die jou geluk bepaald, dat ben jezelf.” – Niek van den Adel

Over Richard de Hoop

Richard is een internationaal veelgevraagde spreker omdat hij een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist is. Als een echte ‘homo ludens’ gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken. Als ondernemer heeft hij sinds 1991 een viertal bedrijven in de HRM-dienstverlening opgezet en twee daarvan succesvol verkocht. Alles gaat staccato totdat een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis de veerkracht en wendbaarheid van hem en zijn familie op de proef stelt. Nadat hij opkrabbelt van deze enorme klap verdiept hij zich in veerkracht en wendbaarheid en deelt hij graag zijn inzichten met jou en jouw organisatie.

“Veerkracht is jouw airbag bij tegenslag en de turbo op jouw betekenisvolle bijdrage.” – Richard de Hoop

Interesse in de duo-lezing door Niek van den Adel en Richard de Hoop?

Met een lach en een traan delen de mannen hun successen én valkuilen. Leer hoe je veerkracht ontwikkelt als mens, als team en als organisatie.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Niek van den Adel & Richard de Hoop over veerkracht en wendbaarheid SKU UPC Model

“Wat bijzonder om met Niek en Richard samen te werken. Het begint al bij de kennismaking; de humor, energie en kwetsbaarheid raakt je meteen. Zo’n

Jan 24, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Olympia 

“Wat bijzonder om met Niek en Richard samen te werken. Het begint al bij de kennismaking; de humor, energie en kwetsbaarheid raakt je meteen. Zo’n open, echte en positieve mannen als Richard en Niek maak je niet (vaak) mee. Wij hadden een idee en wens om (r)echt uit ons hart mensen te raken om onze relaties vervolgens te kunnen helpen om veerkrachtiger en wendbaarder te worden. Door Niek zijn streven naar perfectie/harmonie en door Richard zijn optimisme vullen ze elkaar mooi aan. Hun gezamenlijke kracht zit in hun creativiteit en hun chemie. Om met Niek en Richard een mooi doel na te streven ontstaat er ook samen zo’n boost aan energie en geloof. Dit was ook bij het daadwerkelijke optreden duidelijk voelbaar. Alles klopte met gevoel en boodschap, omdat het ook bij hen echt uit het hart komt. Los van de boodschap die ze meegeven raken ze een ieder met de juiste snaar.” – Olympia


5.0 5.0 1 1 “Wat bijzonder om met Niek en Richard samen te werken. Het begint al bij de kennismaking; de humor, energie en kwetsbaarheid raakt je meteen. Zo’n open, echte en positieve mann Niek van den Adel & Richard de Hoop over veerkracht en wendbaarheid