Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jaap van Deurzen
Bewaar als favoriet

Jaap van Deurzen

Sinds 1989 is Jaap van Deurzen verslaggever bij RTL Nieuws. Bijna 25 jaar vliegt Jaap van de ene situatie naar de andere. Hij vertelt over dertig jaar oorlog-en rampenverslaggeving. Hoe doe je het? Wat doet het met je? Hoe reageert het thuisfront? Hoe zit het met angst? Wat gebeurt met je als je thuiskomt en je het eerste haringvaatje moet verslaan? 

Jaap van Deurzen

Sinds 1989 is Jaap van Deurzen verslaggever bij RTL Nieuws. Bijna 25 jaar vliegt Jaap van de ene situatie naar de andere. Hij verslaat de gruwelen van de oorlog op de Balkan en is getuige van de sektarische ellende in Noord-Ierland, waar katholieken en protestanten elkaar uitmoorden. Volgens velen onderscheiden de reportages van Van Deurzen zich door hun sterke verhaaltrant.

Inzetbaarheid

  • Lezing(en) – De lezing gaat over dertig jaar oorlog-en rampenverslaggeving. Hoe doe je het? Wat doet het met je? Hoe reageert het thuisfront? Hoe zit het met angst? Wat gebeurt met je als je thuiskomt en je het eerste haringvaatje moet verslaan?
  • Lezing(en) op maat – Jaap van Deurzen verzorgt ook lezingen op maat op basis van zijn ervaringen en onderwerpen die hij als verslaggever heeft belicht.  Jaap weet zijn publiek te boeien met grappige- en aangrijpende  persoonlijke anekdotes.
  • Dagvoorzitter – Met ruim dertig jaar aan ervaring als verslaggever is van Deurzen een geschikte dagvoorzitter voor jouw evenement.

Achtergrond

Jaap van Deurzen is sinds de start van RTL 4 in 1989 betrokken bij het nieuwsprogramma RTL Nieuws. Eerst kort als eindredacteur van het RTL Ontbijtnieuws en later als crisis- en rampenverslaggever. Sinds 1989 heeft Van Deurzen verslag gedaan van onder andere oorlogen in het Midden-Oosten en na 2010 de aanslagen van Anders Breivik in Noorwegen en de tsunami in Japan. Volgens velen onderscheiden de reportages van Van Deurzen zich door hun sterke verhaaltrant.

In december 2018 ging Van Deurzen met pensioen. Toch blijft hij sporadisch reportages maken voor RTL Nieuws. In 2019 was Van Deurzen een van de deelnemers van het twintigste seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson, hij viel als tweede af en eindigde op de 19e plaats.

Interesse in van Jaap van Deurzen als dagvoorzitter of voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jaap van Deurzen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid