Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Henri Horden
Bewaar als favoriet

Henri Horden

Henri is een rasechte doorzetter die voor volledig openstaat voor de wereld. Opgeven staat simpelweg niet in zijn woordenboek, is een associatief denker die aan de lopende band boeken verslindt uit velerlei disciplines en er het beste uithaalt. Om hiermee het leven van andere mensen succesvoller en plezieriger te kunnen maken, is zijn allergrootste passie.

JBT Liquid Foods

"I would like to take this time to highly recommend Mr. Henri Horden as a public speaker and trainer. I recently had the opportunity to attend one of Henri’s ViCre workshops and the experience was fantastic. This workshop extended over the course of a week and Henri made the time go very quickly. He was engaging and clearly had a mastery over the content he was presenting. He was not only energetic, but very entertaining in how he presented the material. At one point I asked him if he had done any stand-up comedy in his past because he was very funny. His style, which I can only describe as a “show” was very effective in communicating the concepts and approaches of the ViCre system. Again, I would highly recommend Henri to any organization that is looking to leverage public speaking, entertainment and educational content to achieve their mission. Please do not hesitate to contact me if there are any questions."

Henri Horden

Het is mijn missie om sales professionals in snel veranderende omgevingen te inspireren over hoe zij hun technieken kunnen verbeteren én om hen een concrete aanpak en tools aan te reiken. Hiermee kunnen zij de hooggespannen verwachtingen waarmaken op een doelgerichte en integere manier.

Wat Henri uniek maakt is de onuitputtelijke drive, humor en energie om mensen te boeien over sales en business excellence. In de afgelopen 10 jaar heeft hij wereldwijd meer dan 10.000 uur salesgroepen bij (top)bedrijven geleid met aansprekende, soms verbluffende resultaten. Met sprekende voorbeelden slaagt hij erin op een laagdrempelige, warme en prikkelende manier vastgeroeste patronen te doorbreken. Hij opent ogen tijdens zijn betoog, om meer ruimte te maken voor wat wel werkt in business.

Lezing over ‘Sales Excellence’

Op een humoristische en prikkelende manier spreekt Henri Horden over:

  • de waanzin van de offerte fabriek,
  • de échte redenen waarom klanten kopen,
  • ‘telling is not selling’,
  • in de huid van klant
  • …. en andere zaken die bijdragen aan een hogere sales performance.
  • Welcome to the future: a new reality. How do you stay successful in challenging times?

Zijn lezingen worden ook wel getypeerd als ‘Sales cabaret’.

In veel bedrijven is de afdeling Sales een soort van black box, waarin ook een magie van toepassing is die slechts weinig uitverkorenen in de vingers hebben. Niemand krijgt ooit echt grip op de kunst van de verkoop. Tel de variabelen van de markt en de niets ontziende concurrentie daarbij op en de cocktail van onzekerheid is compleet. Terwijl net een goed functionerende salesgroep belangrijk is voor de toekomst van elk bedrijf, op de korte én lange termijn. Henri zorgt ervoor dat sales wordt omgezet in toegepaste wiskunde, met praktische tools die theorie omzetten in praktijk, zodat verkoopactiviteiten betrouwbaar worden, en niet langer uit een zwarte hoed getoverd moeten worden.

Lezing over ‘Business Excellence’

Er wordt wereldwijd steeds meer én beter van medewerkers gevraagd. Heel vaak wordt echter ‘het waarom’ niet begrepen, waardoor er weinig energie en passie voor is. Of wordt het juiste gereedschap niet meegeleverd, waardoor er geen eerlijke kans is om aan de hoge verwachtingen te kunnen voldoen. Dit is in de ogen van Henri niet juist en vooral niet eerlijk. De methodologie van ViCre* zorgt ervoor dat theorie wordt omgezet in praktijk. Hiermee geeft Henri bedrijven en mensen een eerlijke kans om ‘meer en beter’ te doen. Deze aanpak deelt hij op een prikkelende en humoristische wijze, waardoor business excellence zelfs leuk wordt!

Workshop Sales

Henri Horden kan tevens een workshop ‘Sales’ verzorgen. Het resultaat is dat deelnemers zo getriggerd en geïnspireerd raken door zijn bevlogen en ongecompliceerde aanpak, dat ze onmiddellijk zelf aan de slag willen gaan om zijn inzichten toe te passen in hun eigen leefwereld. Deelnemers ervaren hoe sterk de kracht van eenvoud kan zijn als je werkt met een doorgedreven, gesystematiseerde salesaanpak.

Achtergrond

Tijdens een reis rond de wereld deed Henri zijn eerste praktijkervaring op in de wereld van de verkoop. In Brisbane ging hij wekenlang onverschrokken van deur tot deur om telefoondiensten te verkopen. Een geweldige leerschool blijkt achteraf. In de meer dan twintig jaar die daarop volgden, verzamelde hij expertise en kennis in verschillende salesrollen. Waarvan de laatste 10 jaar als Sales & Business excellence inspirator bij wereldwijde klanten, namens de organisatie ViCre.

*ViCre (Vision Creation) begeleidt bedrijven bij het concreet maken en realiseren van hun visie, bij het streven naar een hoger rendement en het leveren van een grotere toegevoegde waarde voor hun klanten.

Met zijn tomeloze energie, passie, warmte én humor heeft hij in die 10 jaar meer dan 10.000 uur salesbegeleiding op zijn conto staan, met pakkende, soms ronduit verbluffende resultaten als gevolg.

Interesse in een lezing van Henri Horden?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Beoordelingen

Siemens

"Ik werk al geruime tijd samen met Henri Horden op het gebied van sales-innovatie. Dit doet hij door op een humoristische wijze en vergroot de werkelijkheid dusdanig uit dat er een enorme awareness in de groep ontstaat. Op het begin is dat even slikken voor mensen die even een spiegel voorgehouden krijgen, maar in de loop van de tijd loopt iedereen met hem weg. Henri zet met sprekende voorbeelden voortdurend de zaak op scherp en hij kan geweldig improviseren. Al vergt improvisatie ook een zeek nauwgezette voorbereiding en dat vergeten veel mensen. Henri zorgt dat de mensen na gaan denken, aha momenten beleven, boven komen drijven, zelf aan de slag gaan, lachen, een mooie dag beleven. Henri kijkt verder dan NL, leest boeken, deelt boeken, deelt ideeën en is niet vies om zelf wat te leren. Mij salesmensen denken door het werken met Henri veel meer in kansen en beseffen dat ze zelf uit hun stoel moeten komen."

Beschikbaarheid en informatie

Henri Horden

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid