Bart de Bondt

Twee passionele voordrachten over de inhoud van zijn bestsellers ‘Happy@Work’ en ‘Change@Work’
Op zijn gekende passionele manier houdt Bart de Bondt zijn toehoorders een spiegel voor op het gebied van gedragsverandering en werknemersgeluk en maakt ze bewust van vastgeroeste gewoonten. Vooral wie op zoek is naar een breekijzer in de geesten van leidinggevenden en medewerkers, boek nu één van deze lezingen via onze website.

Happy@Work: Gelukkige medewerkers, maximale bedrijfsresultaten
Van het pocketboek ‘Happy@Work’ zijn er in Nederland en België al meer dan 40,000 exemplaren over de toonbank gegaan. Bart de Bondt uit hoe het geluk van werknemers bijdraagt aan maximale bedrijfsresultaten en op welke manier je als bedrijfsleiding dat geluk kan bereiken.

Misschien wordt het tijd om geluk ernstig te nemen?

Gelukkige medewerkers zorgen voor:
33% hogere winstgevendheid
45% meer productiviteit
37% hogere verkoop
300% meer innovatie
50% minder veiligheidsincidenten
66% minder uitval door ziekte
125% minder Burnouts

Change@Work
Mensen willen vaak wel dingen bij zichzelf veranderen, maar dat blijkt in de praktijk moeilijker te realiseren dan gedacht. Hoe komt dat toch en vooral, wat kun je eraan doen? In deze voordracht, gebaseerd op het pocketboek ‘change@work’, verklaart Bart De Bondt de redenen achter dit falen en legt uit wat je eraan kunt doen om succesvol gedrag te veranderen.

Bart de Bondt
Bart De Bondt (°1964) is ex-CEO van het verzekeringsbedrijf van ING in België. In die hoedanigheid heeft hij erg veel geleerd over leiding geven: hoe het zou moeten, maar hoe het vaak niet gebeurt. Na zijn afscheid bij ING heeft hij hierover op vraag van een Nederlands uitgever een boek geschreven genaamd “De ladder van leiderschap”. Dit werd op korte tijd een bestseller en genomineerd voor ‘Beste Managementboek 2010’. De thema’s die erin aan bod komen zijn tijdloos universeel en maken van het boek een ‘must read’ in de managementliteratuur. Later verscheen van zijn hand tevens “Ik hou van mij” (nominatie Beste Coachboek 2012), “Happy@Work” ( TRENDS bestseller +35.000 exemplaren) en Change@Work.

Sinds de uitgave van zijn eerste boek, wordt Bart De Bondt vaak gevraagd als Executive Coach, spreker, trainer en begeleider van managementteams en leiderschapstrajecten. Omwille van de grote vraag aan begeleidingen, heeft hij in 2013 Team De Bondt opgericht. Team De Bondt bestaat uit een netwerk van een dertigtal professionele, ervaren en gecertifieerde trainers en coaches die allen, binnen de filosofie van de oprichter, bedrijven helpen om hun ambities waar te maken.

Bart de Bondt boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Bart de Bondt SKU UPC Model

I invited Bart as key speaker during our '1001 smiles' BU PEP Benelux event. The goal was to make our employees reflect on their happiness at work a

Jan 09, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: PepsiCo 

I invited Bart as key speaker during our '1001 smiles' BU PEP Benelux event.
The goal was to make our employees reflect on their happiness at work and to strengthen our engagement journey to become a stronger team. Bart delivered an outstanding speech leading to great interactions, but more important to a passionate dialogue between employees and the leadership team on what can be improved for the future. We will surely build on this momentum to make our employees even more happy then what they are already today!


Met de hulp van Bart en zijn 'Happy wave' partner Ron (Maes) zijn we binnen Imperbel met het traject begonnen van 'Happyus@Derbigum'. We zijn vrij sne

Jan 09, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Imperbel 

Met de hulp van Bart en zijn 'Happy wave' partner Ron (Maes) zijn we binnen Imperbel met het traject begonnen van 'Happyus@Derbigum'. We zijn vrij snel tot de vaststelling gekomen dat er nog heel wat werk aan de winkel was en dat op niveau van het directie team er toch heel wat mis communciatie en gebrek aan onderling vertrouwen aanwezig was. Na een aantal groepssessies met het directieteam en onder leiding van Bart, inclusief een periode van individuele e-coaching voor ieder directielid, durf ik te stellen dat we hier een enorme stap vooruit gemaakt hebben als TEAM. Er wordt meer gecommuniceerd op een open en constructieve manier en problemen worden niet meer uit te weg gegaan, kortom de cohesie binnen het team is sterker geworden.


Ik heb Bart leren kennen als executive coach en trainer in leadership opleidingen. Bart heeft een bijzonder originele, doordachte én doorleefde kij

Jan 09, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: KBC Bank & Verzekering 

Ik heb Bart leren kennen als executive coach en trainer in leadership opleidingen.
Bart heeft een bijzonder originele, doordachte én doorleefde kijk op leiderschap. Hij combineert hierbij zijn eigen ervaringen als CEO van ING Verzekeringen, met veel kennis uit de literatuur en zelfs uit de leer van mindfulness. Bart beschikt over een heel scherp analysevermogen om situaties en gevoelens te doorgronden. Hij kan snel de vinger op de wonde leggen door heel gerichte vraagstelling. Hij beschikt over de kracht om iemand een duidelijke spiegel voor te houden. Een spiegel waar we anders niet altijd in willen of durven kijken.


5.0 5.0 7 7 I invited Bart as key speaker during our '1001 smiles' BU PEP Benelux event. The goal was to make our employees reflect on their happiness at work and to strengthen our engagemen Bart de Bondt
Page:
123

Gerelateerde sprekers