Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bart de Bondt
Bewaar als favoriet

Bart de Bondt

Op zijn gekende passionele manier houdt Bart de Bondt (Ex-CEO ING Insurance België) zijn toehoorders een spiegel voor op het gebied van werknemersgeluk en gedragsverandering. Vooral wie op zoek is naar een breekijzer in de geesten van leidinggevenden en medewerkers,

PepsiCo

"I invited Bart as key speaker during our '1001 smiles' BU PEP Benelux event. The goal was to make our employees reflect on their happiness at work and to strengthen our engagement journey to become a stronger team. Bart delivered an outstanding speech leading to great interactions, but more important to a passionate dialogue between employees and the leadership team on what can be improved for the future. We will surely build on this momentum to make our employees even more happy then what they are already today!"

Bart de Bondt.

Bart De Bondt is ex-CEO van het verzekeringsbedrijf van ING in België. In die hoedanigheid heeft hij erg veel geleerd over leiding geven en heeft hier de bestsellers ‘Change @ Work’, ‘Happiness @ Work’ en ‘De Ladder van Leiderschap’ over geschreven. Over deze thema’s verzorgt hij boeiende lezingen. Hij houdt hierbij op zijn gekende passionele manier zijn toehoorders een spiegel voor op het gebied van gedragsverandering en werknemersgeluk en maakt ze bewust van vastgeroeste gewoonten

Lezing Happy@Work en Change@Work: Gelukkige medewerkers, maximale bedrijfsresultaten

Van het pocketboek ‘Happy@Work’ en ‘Change@Work’ zijn er in Nederland en België al meer dan 40,000 exemplaren over de toonbank gegaan. Bart de Bondt legt uit hoe het geluk van werknemers bijdraagt aan maximale bedrijfsresultaten en op welke manier je als bedrijfsleiding dat geluk kan bereiken.

Maar als mensen gedrag bij zichzelf willen veranderen, blijkt dat in de praktijk moeilijker te realiseren dan gedacht. Hoe komt dat toch en vooral, wat kun je eraan doen? Bart De Bondt verklaart de redenen achter dit falen en legt uit wat je eraan kunt doen om succesvol gedrag te veranderen.

Bart de Bondt

Bart De Bondt is ex-CEO van het verzekeringsbedrijf van ING in België. In die hoedanigheid heeft hij erg veel geleerd over leiding geven: hoe het zou moeten, maar hoe het vaak niet gebeurt. Na zijn afscheid bij ING heeft hij hierover op vraag van een Nederlands uitgever een boek geschreven genaamd “De ladder van leiderschap”. Dit werd op korte tijd een bestseller en genomineerd voor ‘Beste Managementboek’ in het jaar van uitgave. De thema’s die erin aan bod komen zijn tijdloos universeel en maken van het boek een ‘must read’ in de managementliteratuur. Ook verscheen van zijn hand tevens “Ik hou van mij” (nominatie Beste Coachboek 2012), “Happy@Work” ( TRENDS bestseller +35.000 exemplaren) en Change@Work.

Sinds de uitgave van zijn eerste boek, wordt Bart De Bondt vaak gevraagd als Executive Coach, spreker, trainer en begeleider van managementteams en leiderschapstrajecten. Omwille van de grote vraag aan begeleidingen, heeft hij in 2013 Team De Bondt opgericht. Team De Bondt bestaat uit een netwerk van een dertigtal professionele, ervaren en gecertificeerde trainers en coaches die allen, binnen de filosofie van de oprichter, bedrijven helpen om hun ambities waar te maken.

Bart de Bondt boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Imperbel

"Met de hulp van Bart en zijn 'Happy wave' partner Ron (Maes) zijn we binnen Imperbel met het traject begonnen van 'Happyus@Derbigum'. We zijn vrij snel tot de vaststelling gekomen dat er nog heel wat werk aan de winkel was en dat op niveau van het directie team er toch heel wat mis communciatie en gebrek aan onderling vertrouwen aanwezig was. Na een aantal groepssessies met het directieteam en onder leiding van Bart, inclusief een periode van individuele e-coaching voor ieder directielid, durf ik te stellen dat we hier een enorme stap vooruit gemaakt hebben als TEAM. Er wordt meer gecommuniceerd op een open en constructieve manier en problemen worden niet meer uit te weg gegaan, kortom de cohesie binnen het team is sterker geworden."

KBC Bank & Verzekering

"Ik heb Bart leren kennen als executive coach en trainer in leadership opleidingen. Bart heeft een bijzonder originele, doordachte én doorleefde kijk op leiderschap. Hij combineert hierbij zijn eigen ervaringen als CEO van ING Verzekeringen, met veel kennis uit de literatuur en zelfs uit de leer van mindfulness. Bart beschikt over een heel scherp analysevermogen om situaties en gevoelens te doorgronden. Hij kan snel de vinger op de wonde leggen door heel gerichte vraagstelling. Hij beschikt over de kracht om iemand een duidelijke spiegel voor te houden. Een spiegel waar we anders niet altijd in willen of durven kijken."

Unigro

"I worked with Bart in order to enhance the happiness at Unigro and I have to say this really opened a total new perspective for me. Bart showed the importance of happy employees on the company results and advised us in achieving happier employees. His insights and experience, his helpful tools, the good balance between theory and practice as well as his honesty and straight forward approach really helped us in moving forward. It formed the basis of a cultural change within the company."

TalentPlanet

"Bart zijn voordracht over 'de ladder van leiderschap' is een unieke ervaring. Zijn kijk op leiderschap is inspirerend, ontwapenend en doordacht. Dit wordt gecombineerd met een uitmuntende presentatie. Bart begeesterd. Eggerik Dockx, Owner Talent Planet"

TriFinance

"“Bart presented for TriFinance at our "Beyond average leadership" event. His presentation was truely inspiring, often funny and recognizable. His story is filled with realistic examples of his career. He knows how to 'play' the crowd. Bart is an entertainer 'pur sang'. The combination of these aspects makes it a great experience to witness his presentation.”"

Beschikbaarheid en informatie

Bart de Bondt

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid