Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Revolutie
Bewaar als favoriet

Lezing: 208 Manieren waarop jij de wereld kan redden

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Zuinig zijn op moeder aarde. Tegen de oorlog, massaconsumptie en massaproductie. Weg van de werken-tot-je-er-bij-neervalt mentaliteit. We zijn in slaap gesust door de toegenomen welvaart en de afleiding van de TV en sociale media. Deze lezing is ook geschikt voor een jonge doelgroep, zoals scholieren en kan dan tegen aangepaste voorwaarden geboekt worden.

Lezing: 208 Manieren waarop jij de wereld kan redden

208 Manieren waarop jij de wereld kan redden

Flowerpower en hippies. Dat is het beeld dat we hebben van de jaren zestig. maar het was ook een tijd van revolutie. Van idealen naar een betere wereld, van gelijke rechten voor vrouwen, homo’s en minderheden. Van terug naar de natuur, minder plastic, bewuster leven, bewuster eten, zuinig zijn op moeder aarde. Tegen de oorlog en bewapening. Voor vrijheid van meningsuiting, seksualiteit en recht op abortus en anticonceptie. Weg van de dolgedraaide massaconsumptie en massaproductie. Weg van de werken-tot-je-er-bij-neervalt mentaliteit.

Die revolutie is nog lang niet voltooid. Die idealen zijn nog lang niet allemaal en voor iedereen bereikt. We zijn in slaap gesust door de toegenomen welvaart en de afleiding van de TV en nu ook nog de sociale media. En nu zien we een ruk naar rechts. Terug naar vroeger. Populisme en ongegeneerd nationaal-socialisme zijn weer terug, aangewakkerd door angst en onzekerheid.

Daarom is het nu tijd voor een nieuwe revolutie. Een nieuwe stap voorwaarts. De stap naar wereldvrede, mondiale duurzaamheid, mondiale duurzaamheid, mondiale solidariteit. We delen één wereld en als we dat echt willen kunnen we het allemaal, dus niet alleen de rijken onder ons, gewoon heel goed hebben.

Een revolutie begint altijd bij een kleine groep. In dit geval begint hij zelfs bij jou! en hij begint met zelfkennis! Wie ben jij, hoe verhoud jij je tot de wereld en de mensen om je heen? Wat maakt jou gelukkig?

De volgende stap is dan simpel. Aktie!!! Wat kun jij doen om bij te dragen aan die nieuwe stap voorwaarts? Veel meer dan je nu wellicht denkt. Als je weet wat je wilt en waarom je dat wilt kun jij de wereld veranderen. In deze workshop leer je 212 manieren waarop jij de wereld kunt veranderen.

Peter van der Wel

Peter van der Wel is zelf een kind van de jaren zestig. Maar dat niet alleen, hij is ook al jaren een bekende spreker en trekt volle zalen met zijn lezingen als futuroloog. Hij heeft nu één van zijn lezingen bewerkt tot ‘festival formaat’ en gekoppeld aan een interactief gesprek met de toehoorders.
Samen kunnen we de wereld veranderen.

Deze lezing is bij uitstek geschikt voor een jonge doelgroep, zoals scholieren en kan in dat geval tegen aangepaste voorwaarden geboekt worden.

Interesse in deze lezing of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Lezing: 208 Manieren waarop jij de wereld kan redden

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid