Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Theo Gommer
Bewaar als favoriet

Theo Gommer

Theo is dé pensioengoeroe van Nederland en kan als geen ander pensioen, financiële planning en employability in het juist perspectief zetten voor iedereen die er mee te maken heeft.

Theo Gommer

Het is mijn missie om iedereen in staat te stellen verantwoordelijkheid te nemen voor zijn/haar eigen financiële welzijn. - Theo Gommer

Theo Gommer houdt zich bezig met pensioenvraagstukken en employability. Hoe kunnen werknemers inzetbaar blijven tot aan (én na) hun pensioendatum, uitgaand van hun eigen wensen, verantwoordelijkheden en persoonlijke financiële basis? Werknemers stimuleren om te blijven leren en ontwikkelen tijdens hun carrière en daarnaast zorgdragen voor een goede fysieke en mentale conditie zijn de bekende acties. Maar wist je dat je ‘pensioen(geld)’ ook in te zetten is als middel voor duurzame inzetbaarheid?

Voor werkgevers moet pensioen hoog op het lijstje staan in de huidige krappe arbeidsmarkt. Niet alleen om nieuwe (jonge) werknemers aan te trekken, maar ook om oudere werknemers duurzaam te kunnen blijven inzetten.

Hoe geef je dat vorm? Hoe past pensioencommunicatie en financiële planning hierin? Wat regel je voor je werknemers en wat laat je ze zelf doen? Theo neemt je tijdens zijn lezing mee in deze journey.

Onderwerpen waar Theo Gommer over spreekt

  • Pensioen
  • Financiële planning
  • Employability
  • Arbeidsmarkt & maatschappij

Achtergrond Theo Gommer

Theo is al ruim 30 jaar dé pensioenspecialist en pensioenvisionair van Nederland en een bevlogen ondernemer in pensioenland. Hij heeft vele veranderingen in de pensioen sector meegemaakt. Hierdoor is Theo een zeer ervaren pensioenconsultant en advocaat en heeft hij een breed scala aan werkzaamheden die hij doet binnen de pensioenwereld. Daarnaast is Theo Master of Arts in pensions & Life Assurance.

Ook is Theo vaste columnist bij de Telegraaf. Hij schreef tientallen artikelen in vakbladen en magazines, maar schreef ook vele whitepapers. Hij is in staat om de vaak lastige pensioenmaterie op een begrijpelijke wijze te communiceren naar professionals, pensioenverantwoordelijken en werknemers.

Interesse in een lezing van Theo Gommer?

Het doel in het leven zou niet zo hard mogelijk werken om zo vroeg mogelijk met pensioen te gaan, maar om zo lang mogelijk van toegevoegde maatschappelijk waarde te zijn. De kunst is hierbij om blijvend energie te krijgen uit het werk dat je doet. Hoe? Theo Gommer deelt zijn kennis en ervaringen tijdens zijn prikkelende keynotes.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Theo Gommer

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid