Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Richard Wolfe
Bewaar als favoriet

Richard Wolfe

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Overvolle inbox? Taken die tussen de vingers glippen? Moeite om de aandacht te richten op de belangrijke taken? Dit zijn veelvoorkomende problemen die Richard Wolfe met plezier onderuit haalt in lezingen over e-mail terreur en time management perikelen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Competence&Development

“Great and hands-on workshop delivered in an energetic and engaging way. My colleagues have managed to empty their inbox, keep it that way and be in control of their actions again. People feel much more efficient.” Gijs-Jan Lagerweij HR Advisor (Competence&Development)

Landal Greenparks

Zeer nuttige workshop 'Email and your to don't list' gevolgd! Gedurende de workshop hebben we zelfs een eerste opzet opgeleverd voor een E-mail policy binnen onze organisatie. Richard is als spreker uitermate geschikt in een internationale setting.

Dienstenthuis Turnhout

Richard was één van de sprekers tijdens onze opleidingsdag voor onze omkaderingsploeg. Outlook en de e-mail zijn niet meer uit de bedrijfswereld weg te slaan, maar voor sommigen wekt het toch dikwijls frustratie of stress op. Dankzij de workshop van Richard, hebben heel veel collega's 'het licht gezien' om anders om te gaan met de tonnen e-mails die binnen komen en weten ze een weg te vinden door het hele Outlook-bos. Interessante, fijne en bruikbare workshop! En ook een enorm pluspunt, samenwerken met een spreker die zelf voorzien is qua materiaal en technische snufjes en mee de handen uit de mouwen steekt. Super!

Richard Wolfe

Richard Wolfe is oprichter van Email Handyman, auteur van het boek ‘Speedmailen’. Richard helpt bedrijven effectiever met het fenomeen e-mail om te gaan. Maar dan niet door aan de techniek te sleutelen, maar door aan de mensen te sleutelen. Volgens Richard kunnen we met een paar eenvoudige principes het onszelf al een stuk makkelijker maken, waardoor we meer overzicht behouden, effectiever gaan samenwerken en uiteindelijk dus meer gedaan krijgen in minder tijd.

E-mail hoeft niet langer jouw werkdag niet te bepalen, jij bepaalt jouw manier van werken. Met de 5 stappen van Speedmailen leer je je e-mails snel en efficiënt managen.

Lezing door Richard Wolfe

Krijg toch de P met je geCC
Time management, efficiënter e-mail beheer en betere e-mail communicatie

Deze 1-2 uur durende lezingen zijn uitermate geschikt voor lunch sessies of off-sites. De deelnemers beleven op een leuke en luchtige manier toch een hele nuttige beleving hebben van praktische waarde.

On demand masterclass ‘Speedmailen’ (start direct)
In samenwerking met deSpreker.nl heeft Richard Wolfe deze masterclass opgezet. Meer informatie.

Uiteraard zijn uitgebreide workshops ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Achtergrond Richard Wolfe

Richard heeft vele jaren trainingen genoten en in de afgelopen jaren zelf trainingen ontwikkeld en gegeven. Hij is onder andere oprichter van het iWorkSmart forum en seminars. Tevens levert Richard content voor verschillende vormen van media en dankzij zijn Australische achtergrond werkt hij net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

Interesse in een lezing van Richard Wolfe?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Hogeschool Inholland - Laura Joosten

Richard gaf tijdens de workshop handige tips die je direct kunt inzetten in je dagelijkse e-mailgebruik. Conclusie na een week: een lege inbox en orde op zaken!

CleverIT - Mariken de Kok

Richard heeft tijdens het bedrijfsjubileum van CleverIT een presentatie gegeven over het efficiënter werken in Outlook. Dit heeft hij op een zeer interessante en vriendelijke wijze gedaan. De samenwerking met Richard was ook prettig. Mocht u meer willen weten over het slimmer werken met Outlook, dan is de presentatie van Richard zeker een aanrader!

Allseas

Wij hebben Richard uitgenodigd om bij ons te spreken, omdat binnen Allseas veel (te veel) tijd besteed wordt aan het omgaan met e-mails. Richard laat op een energieke manier zien hoe wij energie kunnen besparen met een slimme methode om e-mails te processen. Binnen een bedrijf met veel techneuten zijn er op voorhand altijd vragen wat een spreker op dit gebied kan toevoegen, maar door zijn ervaring op IT gebied en z’n kennis van outlook geeft hij veel praktische, concrete tips die direct uitvoerbaar zijn. De reacties waren positief “Wat een goede presentatie! Het heeft wel iets losgemaakt, iedereen heeft het er over.” , “Mooie en nuttige presentatie, laat maar weer eens zien hoe weinig we eigenlijk van de ingebouwde functionaliteit gebruiken.” en “Heerlijk ik heb alles weg gegooid” Hij gaat diep in op het feit dat wij ons niet moeten laten afleiden door het E-mail verkeer en dat een e-mail nooit urgent kan zijn. Hij benoemt de waarschuwing van de ‘Reply All’-functie en de tip om elke email voor het zenden na te lezen voor en te checken of in het subject ‘80%’ van de inhoud van de e-mail wordt beschreven. Op het e-mail (wan)gedrag in het algemeen, het veranderen hiervan en hoe wij elkaar hierop moeten aanspreken, gaat hij verder niet op in. Wellicht komt dat terug in zijn workshop en misschien moet een gedragsverandering ook vanuit de organisatie zelf komen. Richard is een uitstekende spreker en door zijn Australische achtergrond vergelijkbaar met ‘een native English speaker’, dus erg geschikt voor een Internationaal bedrijf zoals Allseas.Beschikbaarheid en informatie Richard Wolfe

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker