Online Escaperoom

Werken op afstand? Werkt dat wel? Hoe zit het dan met teamgevoel? En de communicatie? Dat kun je ervaren in de online escaperoom. Net als in een fysieke team-escaperoom combineer je plezier, uitdaging en leren, maar dan online.

Met jouw team zoek je codes om binnen één uur een ‘collega terug te halen’. De samenwerking wordt op de proef gesteld en regelmatig onder de loep genomen. Achteraf evalueren we met elkaar het proces. Hoe hebben jullie dit als team hebt aangepakt? Wat ging goed? Wat kon beter? En wat kan ieder hiervan leren?

Een collectieve ervaring die inspireert, samenwerking en verbinding stimuleert en daarmee de online productiviteit verhoogt.

Praktische informatie

  • De Online Escaperoom is overal online te spelen met 5 tot 15 mensen tegelijk en bestaat uit spelen en reflecteren;
  • Deze sessie is inclusief reflectie, inzichten en concrete afspraken over online samenwerking. We stemmen de duur af op jouw wensen.
  • Geschikt voor Zoom en Microsoft Teams;
  • Beschikbaar in het Nederlands of Engels.

Achtergrond

Het proces wordt begeleid door Lianne Vorstenbosch van Zin en Ondernemen. Lianne werkt als procesbegeleider op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en co-creatieve en innovatieve samenwerkingsvormen. Met als doel verbinding tussen carrière-, leiderschaps- en (in- en externe) teamontwikkeling te stimuleren, van hiërarchisch reactief naar charismatisch innovatief. Om daarmee mens en innovatie verantwoord en inspirerend te laten samengaan.

Online escaperoom boeken

Heb je interesse in de Online escaperoom? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Online Escaperoom

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.