Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Maurice Jongmans
Bewaar als favoriet

Maurice Jongmans

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Maurice heeft een hart voor innovatie en is een expert op het gebied van alle ontwikkelingen in zowel de financiële als de FinTech markt. Hij heeft een inspirerend verhaal die je nog lang aan het denken zal zetten.

Maurice Jongmans

“Het is mijn missie om mijn kritische, maar open, blik over innovatie en rules & regulations in de FinTech-wereld te delen.” – Maurice Jongmans

Maurice Jongmans is als zelfstandig ondernemer al sinds 2000 actief in de wereld van internetapplicaties. Hij heeft een hart voor innovatie en een sterk gevoel voor rules & regulations. Vanwege zijn sterke interesse is hij bijzonder nauw betrokken bij de ontwikkelingen in de financiële en FinTech markt.

Sinds 2011 is hij gespecialiseerd in online betalingen. Maurice Jongmans is online payment innovator en CEO bij Online Betaalplatform. Zij hebben onder meer de dienst ‘Gelijk Oversteken’ op Marktplaats opgezet. Innovatieve oplossingen voor het realiseren van een hogere conversie; dat is zijn doel.

Onderwerpen waar Maurice Jongmans over spreekt:

  • FinTech, innovatieve technologie om te concurreren met traditionele financiële methodes
  • PSD2, de Europese wet voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven
  • Financiële markt
  • Innovatie
  • Deeleconomie
  • Platformeconomie

Maurice heeft een kritische, maar open blik naar onder meer toezichthouders en wetgevers. Deze blik brengt vaak interessante presentaties met zich mee wat voor ieder publiek begrijpbaar zal zijn. Hij brengt zijn verhaal luchtig en overzichtelijk. Het is geen standaardverhaal over wat er in de markt speelt, maar een verhaal dat je aan het denken zet.

Over Maurice Jongmans

Maurice is sinds 2011 actief als payment innovator en CEO van Online Payment Platform. Dit bedrijf verzorgt onder meer de dienst ‘Gelijk Oversteken’ op Marktplaats. Hij weet als geen ander wat er speelt in de huidige markt. In 2018 is Maurice door het bestuur van Verenigde Betaal Instellingen Nederland (VBIN) voorgedragen als nieuwe voorzitter. VBIN is de branchevereniging voor betaalinstellingen en elektronische geldinstellingen in Nederland. De organisatie komt op voor de belangen van haar leden in nationaal en Europees verband tijdens overleggen met de toezichthouders, de ministeries en belanghebbende partijen.

Maurice Jongmans boeken als spreker?

Als je Maurice zou willen boeken als spreker kun je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Maurice Jongmans

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid