Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Martin Huisman
Bewaar als favoriet

Martin Huisman

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Martin is een zeer ervaren marketeer en kan als geen ander het belang van marketing duiden. Op heldere en laagdrempelige wijze legt hij uit waarom het niet de vraag is óf je marketing bedrijft, maar hoe goed je dit doet. Hij geeft duiding aan problemen in het vakgebied en geeft kansen aan.

Van Tilburg-Bastianen

"Voor onze strategie-dag hebben we Martin als externe inspirator gevraagd om ons en later ook de rest van het personeel een spiegel voor te houden. Dit heeft ons intern flink wakker geschud. Een mooie dag en heel fijn dat Martin dit voor ons zo heeft kunnen begeleiden. Je kan zien dat hij zowel strategisch als que structuur goed onderlegd is. "

Martin Huisman

Martin Huisman is een succesvolle ondernemer. Van huis uit is Martin strategisch marketeer en hij heeft een voorliefde voor het organiseren van marketing. Aan deze missie heeft hij 8 jaar bijgedragen als voorzitter en directeur van NIMA, dé marketingvereniging van Nederland.

Nu is hij directeur van de European Marketing Confederation. Deze associatie is verantwoordelijk voor het duiden van het marketingvak, voor het certificeren van diploma’s en het stimuleren van het marketingvak in de meest brede zin van het woord.

Over de lezingen van Martin Huisman

Wat is marketing, hoe belangrijk is dit en hoe organiseer je marketing? Martin Huisman geeft duiding aan het marketingvak. Hij laat zien dat het een echt vak is en waar het uit bestaat. Martin maakt simpel helder dat ieder bedrijf zich bezig houdt met marketing, of je hier nu een afdeling voor hebt of niet. De vraag is niet of je marketing doet, maar hoe goed je dat doet. No non-sense en met een heldere frisse blik.

Met logische en duidelijke voorbeelden prikkelt hij de geest. Humor en zelfspot is hem niet vreemd, maar altijd met een serieuze ondertoon.

Onderwerpen waar Martin over spreekt

  • Marketing is het oudste beroep van de wereld
  • Waarom is marketing belangrijk?
  • Hoe organiseer je marketing binnen het bedrijf?
  • Wat gaat er mis in marketing?
  • Hoe kan je beter worden in marketing?

Geïnteresseerd in een lezing van Martin voor jouw event?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

NIMA, Floris van Dam commercieel manager

"Martin heeft op onze NIMA marketing Day als dagvoorzitter wederom met een vlammend betoog gehouden over Marketing als inspirerende opening."

Beschikbaarheid en informatie

Martin Huisman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid