Kim Jansen

“Het is mijn missie om organisaties en individuen te helpen om future-proof te zijn en blijven” – Kim Jansen

Kim Jansen geeft presentaties, workshops, masterclasses en trainingen rondom het thema Generaties, Millennials en Generatiemanagement. Daarmee verbindt zij generaties op de werkvloer en helpt ze organisaties en individuen om bruggen te slaan en toekomstbestendig te worden. Ze heeft de flair, speelsheid en humor waarmee ze de zaal warm maakt voor het onderwerp.

In Future-proof organisaties versterken jong en oud elkaar daardoor wordt ieders kracht optimaal benut. Het inzetten van generatiediversiteit verhoogt de wendbaarheid, creativiteit en werkenergie van alle medewerkers! In deze snel veranderende wereld onmisbaar. Kim zoekt altijd de interactie met de deelnemers/toehoorders op en streeft ernaar dat iedereen geïnspireerd en high-fivend de zaal verlaat.

Kim biedt met Close the gap (over generatieverschillen op de werkvloer) en Medewerkers aangehaakt houden ook 2 interessante webinars.

Onderwerpen waar Kim Jansen over spreekt:

  • Generaties
  • Generatie Y/Millennials
  • Generatie Z
  • Generatiemanagement
  • Generatiediversiteit & inclusie
  • Future-proof organisaties
  • Duurzame inzetbaarheid

Generatieverschillen en Generatiemanagement

De wereld is nog nooit zo snel in beweging geweest als nu. De snel veranderende wereld vraagt om een nieuwe blik op werk. Ook van individuen en organisaties om wendbaar te zijn en zichzelf steeds te blijven vernieuwen. En dat vernieuwen moeten we met 5 generaties op de werkvloer doen. Meer dan ooit! Generaties verschillen in mentaliteit, drijfveren en werkwijze. Vooral de jonge Generatie Y heeft duidelijk een andere visie op werk. Van 9 tot 5 werken is ouderwets, beloning moet transparant zijn, persoonlijke ontwikkeling op maat gemaakt en van managers wordt coachend leiderschap gevraagd. Lang niet altijd gemakkelijk, zeker in een tijd van vergrijzende personeelsbestanden en verouderde organisatiepatronen.

Deelnemers/toehoorders worden op interactieve wijze meegenomen in de wereld van de 5 generaties op de werkvloer. Zij maken kennis met de verschillende generaties en hun eigen visies, normen en gedragspatronen. Kim Jansen pakt, met de deelnemers/toehoorders, de volgende vragen beet: Wat zijn de kenmerken van de generaties? Waar zit de kloof? Waar zitten de mogelijkheden om bruggen te slaan, elkaar te versterken en elkaars kwaliteiten te benutten? Wat heeft elke generatie nodig om te kunnen excelleren en op welke wijze kun je alle generaties op de werkvloer verbinden?

Vertaling naar de praktijk

Men wordt uitgedaagd om de vertaling naar zichzelf en de organisatie te maken en wat hij/zij daarmee in de praktijk kan. Het resultaat: inzicht in generatieverschillen, meer onderling begrip, bewustwording en ideeën om de kloof te dichten en om generatiemanagement toe te passen bij de eigen organisatie of team. Op lange termijn is het doel: bevlogen en betrokken medewerkers, synergetische samenwerking, aantrekkelijke werkgever, innovatieve producten, up-to-date businessmodel, loyale klanten en sterke marktpositie.

Persoonlijke achtergrond Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en afgestudeerd trainer. Sinds 2005 is Kim werkzaam op het snijvlak van HR, onderzoek en het trainerschap. Ze weet op speelse wijze en met humor haar toehoorders voor zich te winnen. Zij heeft passie voor het vak en de thema’s en dat weet ze heel goed over te brengen. Elke sessie heeft een hoge mate van interactiviteit en dynamiek. Deelnemers komen in beweging omdat haar enthousiasme aanstekelijk werkt. Kim kan uit de voeten met 5 tot 500 deelnemers en met 5 minuten TED talk tot 2 dagen trainen. De inhoud, vorm en toon van het programma past zij aan op het doel en het gewenste resultaat. Daardoor creëert zij bij het publiek draagvlak en motivatie om ook na de sessie met het thema aan de slag te gaan.

Interesse in een lezing van Kim Jansen of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Kim Jansen SKU UPC Model

De dames van The Young Workforce hebben tijdens Unplug de Dag twee inspirerende en treffende workshops gegeven over energiemanagement en generatievers

Apr 08, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Unplug de Dag & 1dagoffline 

De dames van The Young Workforce hebben tijdens Unplug de Dag twee inspirerende en treffende workshops gegeven over energiemanagement en generatieverschillen. De workshops kenmerkten zich door enthousiasme, diepgang en het betrekken van de deelnemers. Bovendien is het een feest om met ze samen te werken. Ik kan de dames en workshops van The Young Workfore van harte aanbevelen!


Ik vond dat je een leuke & interessante presentatie bij ons hebt gehouden en dat je goede interactie had met het team. Je bent enthousiast en toeganke

Apr 08, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Allen & Overy LLP 

Ik vond dat je een leuke & interessante presentatie bij ons hebt gehouden en dat je goede interactie had met het team. Je bent enthousiast en toegankelijk.


De workshop van The Young Workforce over Generatie Y was een erg interessante en herkenbare sessie. Erg leuk om te horen waar de typische kenmerken va

Apr 08, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Vanderlande 

De workshop van The Young Workforce over Generatie Y was een erg interessante en herkenbare sessie. Erg leuk om te horen waar de typische kenmerken van deze generatie vandaan komen en hoe deze verschillen met andere generaties.


5.0 5.0 13 13 Vandaag een fantastische workshop gehad op Transport bij Transavia. Kim Jansen heeft toegelicht wat stress met je doet, hoe belangrijk het is om zelf in control te zijn en dat iede Kim Jansen
Page:
12345