Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jerre Maas
Bewaar als favoriet

Jerre Maas

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Jerre Maas, MSc is sociaal psycholoog, spreker, dagvoorzitter én één brok energie. Hij gelooft in één ding; delen is de sleutel om ervoor te zorgen dat jouw ideeën werkelijkheid worden. Na zijn studie Social Psychology aan Tilburg University en NTNU (Trondheim, Noorwegen) besloot hij zijn kennis en kunde in te zetten om een verfrissende wind te laten waaien door presenterend Nederland.

ISense ICT Professionals

"Jerre Maas gaf een sessie over 'Impression Matters', een softskill sessie voor IT'ers. Ik vond het een erg leerzame en fijne, open avond. Door Jerre voelde iedereen zich op zijn/haar gemak om zichzelf open te stellen voor opdrachten en mede deelnemers. Ik zou Jerre zeker aanraden bij anderen: goede voorbereiding, fijne communicatie, zeer toegankelijk om eigen ideeën mee te delen, kundig en enthousiast!"

Jerre Maas

Jerre Maas is een sociaal psycholoog. Tijdens zijn studie aan Tilburg University en NTNU in Noorwegen ontwikkelde hij een passie voor presenteren. Na zijn studie sociale psychologie aan Tilburg University en NTNU (Trondheim, Noorwegen) bedacht Jerre PresentersWall – een interactieve online tool om je presentaties en evenementen interactiever te maken. 12 jaar later is hij nog steeds betrokken bij PresentersWall en LiveWall Group waar ze met 85 specialisten digitale campagnes, state-of-the-art platforms en online content maken voor merken als FC Barcelona, Spotify, Red Bull, McDonalds en KLM.

In zijn rol als Director of People en Culture houdt hij zich dagelijks bezig met thema’s als werkgeluk, werk-privé balans, stress, maar uiteraard ook met de diensten van LiveWall waar innovatie en ondernemerschap centraal staan.

Jerre Maas als spreker

 • Werkgeluk
 • Ondernemerschap
 • Innovatie
 • Idee-ontwikkeling
 • Communiceren
  • Presenteren
  • Conflicthantering
  • Personal branding / eerste indruk

Jerre Maas als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter vervult Jerre de ‘stem van het publiek’. Hij zit vol energie, humor en – uiteraard – interactie. Jerre kenmerkt zich door zijn grote betrokkenheid bij het evenement en informele, luchtige stijl. Jerre neemt jouw gasten aan de hand mee en betrekt ze volledig bij wat er op het podium gebeurt. Hij maakt daarbij graag gebruik van zijn eigen interactie-platform PresentersWall. Hij heeft zijn kompas altijd op de behoeftes van jouw gasten.

Jerre heeft een achtergrond in de sociale psychologie. Die stelt hem in staat in alle omstandigheden snel te schakelen op wat de groep nodig heeft. Met een kwinkslag hier en daar maakt hij echte connectie met iedere individuele deelnemer. Zo voelt iedereen zich betrokken, gezien, veilig en deel van de groep.

Jerre Maas boeken als spreker of dagvoorzitter?

Als dagvoorzitter, presentator, spreker en ondernemer houdt hij zich bezig met het bouwen van de brug tussen publiek en jouw evenement. Dat doet hij onder andere met zijn eigen, (inter)actieve werkvormen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Redlink

"Wij hebben voor een event Jerre Maas als spreker mogen ontvangen. Enthousiast, precies zoals wij hadden gehoopt en verwacht, het paste perfect in de setting die we deze avond hadden gepland met veel jonge ondernemers van de JOBS."

Beschikbaarheid en informatie

Jerre Maas

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid