Trakteer je deelnemers bij het boeken van Hélène Oosterhuis
Wie Hélène Oosterhuis hoort en ziet, verwondert zich niet alleen over haar boodschap, maar verwondert zich vooral over zichzelf.Deze dynamische maatschappij vraagt ons om ons eigen gedrag onder de loep te nemen. Hoe gaan we om met verandering? Hoe zorg je dat je zelf aan het roer staat en je talenten benut? De balans houdt tussen privé en zakelijk. Hoe manage je je brein zodat je jezelf ontwikkelt tot een authentiek succesvol persoon die een zinvol, betrokken en plezierig leven leeft.

Inspiratiesessies, masterclasses en trainingen
Onderstaand een overzicht over verschillende onderwerpen. Heb je behoefte aan een specifieke inspiratiesessie, masterclass of training? We ontwikkelen ook ‘op-maat’ bijeenkomsten. Vooraf overlegt Hélène Oosterhuis altijd met de opdrachtgever, hierdoor krijgt zij meer inzicht in wat nodig is en stemt daar haar sessie op af.

Thema persoonlijk leiderschap:
-De kracht van succesvol jezelf zijn
-De 4 stappen van persoonlijk leiderschap

Thema werkplezier:
– Met Hart en Ziel werken
– De kracht van communicatie

Thema verandering:
– Vernieuwen is loslaten
– Succesvol jezelf zijn in tijden van verandering

Men gaat enthousiast, gemotiveerd en rijker naar huis.
Hélène Oosterhuis is dé spreker van nu: energiek, vernieuwend en beklijvend. Interactief, zonder powerpoint. Met haar koffer vol attributen neemt ze stapsgewijs haar toehoorders mee in haar verhaal. Zo vult zij symbolisch de levenskoffer van de deelnemers met praktische handvatten, opfrismomenten en nieuwe inzichten. Haar spreekstijl is een combinatie van inhoud, openheid, humor en interactie.

Zij zet deelnemers aan tot denken over hun eigen gedrag en de impact die ze hebben op hun omgeving. Bewust zoekt zij contact met de deelnemers om te laten zien en ervaren hoe we doen wat we doen. Dat is namelijk vooral hoe we leren: van elkaar en met elkaar. Door deze interactie is elke inspiratiesessie uniek en verrassend.

Hélène Oosterhuis spreekt wekelijks voor bedrijven, overheid, businessclubs, educatieve instellingen, events en seminars. Daar combineert ze haar eigen kennis en ervaringen met praktisch succesvolle toegepaste theorieën, stromingen en wijsheden vanuit verschillende hoeken. Haar deskundigheid is opgebouwd door jarenlange training, persoonlijke ervaringen, gedragswetenschap en neuropsychologie. Boek je Hélène voor een bijeenkomst, dan boek je iemand die weet waar ze over praat.

Misschien zag je haar op RTL 7, heb je haar boek ‘Ken je mij?’ over persoonlijk leiderschap gelezen, of ken je haar als finalist Zakenvrouw van het jaar. Zij is ook oprichter en voorzitter van de Stichting Another Way. Zij is een vakvrouw die werkt met hoofd en hart.

Haar motto is dan ook: Wees succesvol jezelf, het is het mooiste wat je jezelf en de wereld kan geven.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Hélène Oosterhuis SKU UPC Model

Vandaag een eye opener gekregen van Helene. Loslaten is moeilijk voor mij, maar wel nodig om een ander te kunnen verstaan. Dank je wel.

May 07, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Event Rijnmond XXL 

Vandaag een eye opener gekregen van Helene.
Loslaten is moeilijk voor mij, maar wel nodig om een ander te kunnen verstaan. Dank je wel.


“Open, oprecht en authentiek. Hélène staat op het podium, kwetsbaar, als zichzelf en dat is de mooiste boodschap die gegeven kan worden!“– J

May 18, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ZOT event 

“Open, oprecht en authentiek. Hélène staat op het podium, kwetsbaar, als zichzelf en dat is de mooiste boodschap die gegeven kan worden!“
– Joseph Oubelkas, schrijver en spreker


“Hélène haar presentatie heeft een leuke stijl. Het is enthousiast, open en speels. Zij kan op een andere manier vol de boodschap brengen. De insp

May 18, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: HCB Businessclub 

“Hélène haar presentatie heeft een leuke stijl. Het is enthousiast, open en speels. Zij kan op een andere manier vol de boodschap brengen. De inspiratie ronde, was een leuke kleine groep en het was inspirerend om elkaar op een andere manier te leren kennen“ Wim Milder, Operationeel Directeur bij Axoft


5.0 5.0 4 4 Vandaag een eye opener gekregen van Helene. Loslaten is moeilijk voor mij, maar wel nodig om een ander te kunnen verstaan. Dank je wel. Hélène Oosterhuis
Page:
12

Gerelateerde sprekers

 • Bas Kodden

  Bas Kodden is een schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van Leiderschap, Bevlogenheid en Duurzaam presteren. Hoe creëer je bevlogen professionals, hoe selecteer je nieuwe medewerkers en hoe bouw je een duurzame cultuur van excellentie en engagement.

   

 • Judith Webber

  Judith Webber helpt je in haar interactieve lezingen graag herinneren aan wie je nu werkelijk bent en hoe je met al deze uniekheid voldoening & succes in je eigen werk, onderneming en zelfs leven creëert! Judith spreekt puur vanuit zichzelf en inspireert als geen ander om te leren loslaten wat anderen van ons verwachten.

   

 • Bart van den Belt

  Bart van den Belt (1984) is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit. Hij is auteur van diverse audioprogramma’s en de boeken ‘Fluitend Veranderen’, ‘Actie Werkboek’ en ‘Lanceer je bedrijf!’. Daarnaast is hij als spreker en trainer uitgeroepen tot ‘Freelancer of the year 2014’