Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Dounia Maakor
Bewaar als favoriet

Dounia Maakor

De Nederlands-Marokkaanse Dounia Maakor is sociaal ondernemer, bekroond schrijfster en tv- en radiopresentatrice. Ze is geëerd met een VIVA400 award in 2020 voor haar impactvolle E-book over discriminatie op de arbeidsmarkt. Dounia spreekt over thema’s als diversiteit, inclusie, (arbeidsmarkt)discriminatie, kansenongelijkheid en sociale impact.

Dounia Maakor

Dounia Maakor spreekt voor organisaties die worstelen met vraagstukken rondom diversiteit, inclusie, discriminatie en gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Het is haar missie om een verschil te maken in het tegengaan van de uitsluiting van getalenteerde individuen vanwege persoonlijke kenmerken.

Als inspirerende keynote spreker en trainer richt Dounia zich op het versterken van individuen en het bevorderen van sociale verandering. Ze is als geen ander in staat om haar professionele ervaring te combineren met pleitbezorging voor sociale verandering en passie voor persoonlijke groei. Haar lezingen bieden niet alleen inzicht maar ook praktische oplossingen en inspireren tot actie.

Over de lezingen door Dounia Maakor

Arbeidsmarktdiscriminatie is een complex en hardnekkig probleem, en Dounia Maakor staat in de frontlinie van de strijd ertegen. Haar expertise op dit gebied is niet alleen gebaseerd op persoonlijke ervaringen, maar ook op haar professionele achtergrond als recruiter en sociaal onderneemster. Tijdens haar lezingen belicht Dounia verschillende aspecten van dit probleem: van de subtiele vormen van uitsluiting tot de impact van technologie, zoals kunstmatige intelligentie, in het bestrijden van vooroordelen.

Mogelijke thema’s

  • Gelijke kansen
  • Diversiteit en inclusie, met de focus op onbewuste vooroordelen
  • (arbeidsmarkt)discriminatie
  • Persoonlijk leiderschap: talent, potentie en motivatie

Dounia is ook inzetbaar als dagvoorzitter en workshopleider.

Achtergrond Dounia Maakor

Dounia is een Nederlands-Marokkaanse sociaal onderneemster geboren en getogen in Nijmegen. Ze is de auteur van het veelgeprezen e-book ‘Unbiased Recruitment – De strijd tussen robot en mens’ en behoorde in 2020 tot de vijf winnaars van de gerenommeerde VIVA400. Haar overwinning in de categorie Tech & Innovatie werd onder meer toegekend vanwege haar moedige inzet in de strijd tegen discriminatie op de arbeidsmarkt. Binnenkort komt haar eerste kinderboek ‘De leider in mij’. Het doel van het boek is om principes van persoonlijk leiderschap aan jonge lezers over te brengen.

Interesse in een lezing van Dounia Maakor?

Door Dounia Maakor te boeken voor je evenement of organisatie, breng je een krachtig verhaal dat gericht is op het benutten van talent, potentie en motivatie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Dounia Maakor

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid