Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Lianne Vorstenbosch
Bewaar als favoriet

De mobiele escaperoom

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Over een familiebedrijf, waarin de directie personeelsleden vanwege een te kritische houding laat opsluiten. Maar er is een uitweg, als zij tenminste de goede codes en aanwijzingen vinden. Ontdek het als team en groei in samenwerking en leiderschap.

De mobiele escaperoom

Let op: er zijn nu twee Corona-proof opties beschikbaar voor de mobiele escaperoom:

  • De mobiele escaperoom op 1,5 meter afstand is bespreekbaar.
  • De mobiele escaperoom is nu ook beschikbaar in een online variant!

Wie ontpopt zich als leider en verbinder met visie?
Wie is de pragmaticus of de verbeteraar?
Of hoe ontwikkel je charisma en empathie?

Ontdek het als team tijdens de mobiele escaperoom en groei als team.

De directie van een familiebedrijf ‘sluit haar personeelsleden op’ vanwege een te kritische houding. Maar er is een uitweg. Tenminste.., als de personeelsleden de juiste codes en aanwijzingen vinden. Daarvoor moeten zij een goed team vormen én relaties bouwen met voor- en tegenstanders. Komen jullie, als de personeelsleden, op tijd uit de opdrachten, puzzels en verrassingen om de weg naar buiten te vinden?

Met de mobiele escaperoom vergroot u inzicht in

  • slagkracht en innovatievitaliteit van uw team
  • (leiderschaps-)rollen, communicatie, patronen, kwaliteiten/vaardigheden, creativiteit, samenwerking en talentontwikkeling
  • ontwikkeldoelen voor de toekomst

Naast de uitdagende opdrachten bekijkt de procesbegeleider met het team wat ze willen leren/geleerd hebben en hoe de ervaring van de escaperoom toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. Hoe ging het? Wat zijn sterke kanten en leermomenten? En welke ontwikkelslagen zijn nodig om de bovengenoemde doelen te realiseren?

De escaperoom is gebouwd op een solide basis van onderzoek naar eigenschappen voor slagkracht, leiderschap en ook samenwerking. Op basis van de biografie van Nelson Mandela (o.a. met de Nelson Mandela Slagkrachtscan) en op jarenlange ervaring in het begeleiden van managers en teams.

Interesse in de workshop mobiele escaperoom?

Door de combinatie van professionele begeleiding enerzijds en spanning en plezier anderzijds, ontstaat een unieke, leerzame en toegankelijke werkvorm. Met mogelijkheid die te combineren met of te vervangen door augmented / virtual reality! Natuurlijk ook ideaal voor de ontwikkeling van jouw team!

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.


De escaperoom is geschikt als aftrap of onderdeel van een ontwikkel- of leertraject en op te bouwen op onze of uw eigen locatie. Per keer kunnen 6 tot 15 deelnemers meedoen. Bij (veel) grotere groepen stellen we een alternatiefbelevingsevent samen. Escaperoom en teamontwikkeling duurt 1 dagdeel, bij grotere groepen in overleg. Maatwerk, afgestemd op uw actualiteit, is in overleg mogelijk.

 

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

De mobiele escaperoom

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt