Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

De grote klanten quiz
Bewaar als favoriet

De Grote Klanten Quiz

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

De Grote Klanten Quiz is een volledig digitaal spelformat. De deelnemers leren over klantgerichtheid, lachen samen en maken vooral weer verbinding met elkaar.

Skydreams

"Snel persoonlijk contact kunnen krijgen waardoor het snel tot stand gebracht kon worden. Zonder al te veel moeite dus twee hele leuke sprekers kunnen aanbieden aan onze werknemers."

De Grote Klanten Quiz

Door Corona zijn er een aantal dingen flink onder druk komen te staan in organisaties. Drie van de meest voorkomende uitdagingen zijn:

  • Minder focus op klanten;
  • Minder verbinding tussen collega’s;
  • Minder plezier in het werk.

Het zijn juist deze aspecten die Sydney Brouwer & Buzzmaster samen willen aanpakken met De Grote Klanten Quiz. Een volledig digitaal spelformat, dat zorgt dat deelnemers leren over klantgerichtheid, samen lachen en vooral weer verbinding maken met elkaar.

Een inspiratiesessie over klantgerichtheid en Pubquiz in één

Dit is niet ‘just another Zoom-meeting’. In De Grote Klanten Quiz worden deelnemers actief betrokken bij het spel. Onderdelen zijn bijvoorbeeld quizzen, de ‘Verkiezing van de meest Klantgerichte Collega’ en ‘De Klanten Brainstorm’. Tussendoor zal Sydney Brouwer korte inspiratieshots geven over hoe je als persoon en organisatie klantgerichter kunt worden.

Opzet De Grote Klanten Quiz

Tijdens De Grote Klanten Quiz wordt gebruikt gemaakt van het Buzzmaster-platform. Buzzmaster is dé manier om digitale bijeenkomsten interactief en dynamisch te maken.

De quiz wordt gegeven vanuit een professionele studio. Meerdere camera’s, goed licht en professioneel geluid zorgen ervoor dat het geheel nog dynamischer wordt. Sydney Brouwer zal samen met een Buzzmaster-host de sessie begeleiden. Er kan gebruik gemaakt worden van elke technologie naar keuze, al heeft Zoom de voorkeur in verband met interactiemogelijkheden. Deelnemers wordt aangeraden vanaf een laptop of PC te kijken, want om mee te doen met de interactie is de mobiele telefoon nodig.

Duur: 60-90 minuten
Platform: Naar keuze (voorkeur voor Zoom)
Aantal deelnemers: 20-500
Inclusief: Sydney Brouwer als spreker; een host en het Buzzmaster platform voor interactie, Een professionele studio en de voorbereiding en op maat gemaakt Klanten Quiz

Geïnteresseerd in De Grote Klanten Quiz?

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Skydreams

"Snel persoonlijk contact kunnen krijgen waardoor het snel tot stand gebracht kon worden. Zonder al te veel moeite dus twee hele leuke sprekers kunnen aanbieden aan onze werknemers."

Beschikbaarheid en informatie

De Grote Klanten Quiz

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid