Diversity day

Diversity Day – samen een sterk geheel

Pas wanneer je jezelf bent, kun je je talenten optimaal benutten. Niet alleen op je werk, maar overal en altijd. Zo vormen we samen een sterk geheel.

Pas wanneer je jezelf bent, kun je je talenten optimaal benutten. Als er ruimte is voor de ander, kan iedereen een unieke bijdrage leveren. Daarom is Diversity Day (dit jaar op 3 oktober) in het leven geroepen.

Op deze dag organiseren verschillende bedrijven activiteiten om aandacht te vragen voor diversiteit en inclusie op de werkvloer. Graag geven we in deze blog enkele tips voor jouw Diversity-evenement.

Enkele suggesties

Mandy Woelkens

1️⃣ Mandy Woelkens
Mandy is presentator, podcast host en hoofdredacteur van LINDA.meiden. Ze maakt maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar.


Roos van Dalen

2️⃣ Roos van Dalen
Roos heeft onderzoek gedaan naar hoe Nederlandse topvrouwen gender(on)gelijkheid in de top van het bedrijfsleven ervaren.


Audrey Bron

3️⃣ Audry Bron
Audry houdt zich als onderzoeker en trainer bezig met het ondersteunen van organisaties bij het optimaal benutten van diversiteit.


De Kracht van de Verschillen

4️⃣ De kracht van de verschillen
Maak gebruik van ieders unieke, kleurrijke eigenschappen om het beste uit je team en organisatie te halen.


Afbeelding Rolf Schrama

5️⃣ Rolf Schrama
Het verhaal Paralympisch zeiler Rolf (1,25m) is een authentiek, kwetsbaar en humoristisch verhaal over Mindset, Succes en Inclusie.


Hanan Nhass

6️⃣ Hanan Nhass
Hanan is een veelgevraagd spreker die sociaal-maatschappelijke vraagstukken ontrafelt en daarbij de wereld van ‘de ander’ inzichtelijk maakt.


Walter Faaij despreker lezing

7️⃣ Walter Faaij
Walter is corporate antropoloog en gespecialiseerd in organisatiecultuur, cultuurverandering, inclusie en MVO.


En dit is nog maar een tipje van de sluier. Bekijk hier al onze sprekers op het gebied van Diversiteit en Inclusie. Heb je vragen of vind je het fijn als wij op basis van jouw wensen een aantal geschikte sprekers voorstellen? Wij denken graag met je mee! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of 072 – 750 74 22. Samen komen uit op de beste spreker voor jouw event.

Petra Kerssens - deSpreker.nl
Met ruim 10 jaar ervaring in de sprekersmarkt, een uitgebreid (inter)nationaal netwerk en een betrokken team zijn we hét sprekersbureau die jou kan helpen bij het vinden van de juiste expert voor jullie bijeenkomst. In onze blogs delen we onze tips vanuit onze brede expertises, gebaseerd op duizenden gesprekken en aanvragen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en ontvang gemiddeld 1 keer per maand nieuws rond onze sprekers, artikelen, informatie over gratis webinars en over leuke acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid