Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Andreas Oerlemans
Bewaar als favoriet

Andreas Oerlemans

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Wie Andreas Oerlemans het verhaal laat vertellen kan er zeker van zijn dat de boodschap overkomt en dat het onderwerp ‘met smaak verteld’ word. Andreas kan ook lezingen geven over bijvoorbeeld Trends in (Hotel) Gastronomie, Trends in Food Ingredients en Customer Care of ingezet worden als dagvoorzitter.

Andreas Oerlemans

De persoonlijke missie van Andreas Oerlemans is met ‘Smaak’ vertellen, met toegevoegde waarde als belangrijkste ingrediënt!

We kennen het allemaal. De verveling of zelfs plaatsvervangende schaamte waardoor we bevangen raken als we zijn overgeleverd aan een spreker die de kunst van het presenteren niet machtig is. Wie daarentegen Andreas Oerlemans het verhaal laat vertellen kan er zeker van zijn dat de boodschap overkomt. En dat het onderwerp ‘met smaak verteld’ word. Als kleinzoon van Mary Dresselhuys en Cees Laseur en zoon van Petra Laseur is Andreas een geboren verteller die de aandacht van zijn publiek moeiteloos weet vast te houden.

Hij heeft er geen moeite mee om een bijzondere vorm te gebruiken als dat nodig is om de boodschap te laten beklijven: ooit hield hij abseilend vanaf het beweegbare dak van de Amsterdam ArenA een welkomstspeech voor een groep verbijsterde evenementenorganisatoren om het multifunctionele karakter van het stadion te benadrukken.

Mogelijke onderwerpen die Andreas Oerlemans in zijn lezingen behandeld

  • Gastronomische trends in de hotel-branche
  • Trends in food ingedrients
  • Customer care is an attitude

Oerlemans mocht gezelschappen van o.a. het UMCG, Hotel Blooming, de Koninklijke Slagers Organisatie en FrieslandCampina met verschillende presentaties toespreken. Daarnaast was hij als dagvoorzitter actief voor o.a.Tommy Hillfiger, Unilever Foodsolutions, INCH en IENS.

Andreas Oerlemans inhuren of boeken als dagvoorzitter of voor lezing of workshop?

Oerlemans brengt zijn presentaties altijd ‘met smaak’. De boodschap komt zeker over. Je kan veel verwachten van Oerlemans als spreker, je zult je in ieder geval niet vervelen. Oerlemans is een erg veelzijdig inzetbare spreker die een leuke draai weet te geven aan wat hij te vertellen heeft. Andreas is inzetbaar als spreker, dagvoorzitter en bij het organiseren van workshops.

Andreas Oerlemans inhuren of boeken als dagvoorzitter of voor lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Andreas Oerlemans

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid