Andreas Oerlemans
We kennen het allemaal. De verveling of zelfs plaatsvervangende schaamte waardoor we bevangen raken als we zijn overgeleverd aan een spreker die de kunst van het presenteren niet machtig is. Wie daarentegen Andreas Oerlemans het verhaal laat vertellen kan er zeker van zijn dat de boodschap overkomt en dat het onderwerp ‘met smaak verteld’ word. Als kleinzoon van Mary Dresselhuys en Cees Laseur en zoon van Petra Laseur is Andreas een geboren verteller die de aandacht van zijn publiek moeiteloos weet vast te houden.

Hij heeft er geen moeite mee om een bijzondere vorm te gebruiken als dat nodig is om de boodschap te laten beklijven: ooit hield hij abseilend vanaf het beweegbare dak van de Amsterdam ArenA een welkomstspeech voor een groep verbijsterde evenementenorganisatoren om het multifunctionele karakter van het stadion te benadrukken.

Mogelijke onderwerpen:
– Trends in (Hotel) Gastronomie
– Trends in Food Ingredients
– Customer Care is an Attitude

Andreas Oerlemans mocht gezelschappen van o.a. het UMCG, Hotel Blooming, de Koninklijke Slagers Organisatie en FrieslandCampina met verschillende presentaties toespreken. Daarnaast was hij als dagvoorzitter actief voor o.a.Tommy Hillfiger, Unilever Foodsolutions, INCH en IENS.

Persoonlijke missie Andreas Oerlemans: Met ‘Smaak’ vertellen met toegevoegde waarde als belangrijkste ingrediënt!

Andreas Oerlemans inhuren of boeken als dagvoorzitter of voor lezing of workshop?
Andreas Oerlemans inhuren of boeken als dagvoorzitter of voor lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Arnoud Leerling

  Arnoud Leerling (1965) is netwerker pur sang. Zijn vaardigheden om mensen in actie te brengen gebruikt hij ook in zijn rol als dagvoorzitter. Door de spreektijd op het podium te beperken, creëert hij zo veel mogelijk ruimte voor het publiek. Als dagvoorzitter creëert Arnoud Leerling een prettige en open sfeer, tegelijkertijd kan hij op een ontspannen manier toch scherp doorvragen.

   

 • Rob Geus

  Rob Geus kent u als gezicht en uitvoerder van “De Smaakpolitie”. Hij kan uw restaurant keuren, uw personeel motiveren of juist een luchtige kookdemonstratie geven. De mogelijkheden zijn legio, als het binnen het kopje “Horeca en Hygiëne” valt is Rob Geus uw man !

   

 • Feike Cats

  Feike Cats is Klanthousiasme- en verleuker expert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij wordt veel gevraagd voor het verzorgen van workshops, presentaties en trainingen. Uitgangspunt van Feike Cats is dat de Klant zó enthousiast moet zijn dat hij of zij het leuk vindt om anderen naar de organisatie te verwijzen.