Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

yara van kerkhof
Bewaar als favoriet

Yara van Kerkhof

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

– Yara is vanaf februari 2022 weer beschikbaar voor lezingen – Yara neemt je mee in haar levensverhaal vanaf haar geboren hartafwijking, het verdacht worden van dopinggebruik tot het winnen van een Olympische medaille als allereerste Nederlands vrouw ooit in het shorttrack! Yara van Kerkhof is het levende bewijs dat tegenslagen je sterker maken.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Universiteit Groningen

Zeer positief en aangrijpend verhaal. Het verhaal van Yara was heel positief en aangrijpend. Ook gaf ze de gelegenheid voor vragen en beantwoordde ze deze ook goed.

Yara van Kerkhof

– Yara is vanaf februari 2022 weer beschikbaar voor lezingen – 

Yara van Kerkhof behoort tot de wereldtop in het shorttracken. Op de Olympische Spelen van 2018 kwamen alle puzzelstukjes bij elkaar voor haar. Na meerdere keren Europees kampioen te zijn geworden op de 3000 meter aflossing en één keer tweede te zijn geworden op de 1500 meter, behaalt Yara haar eerste Olympische medaille op de 500 meter op de Olympische Spelen. Dit alles had bijna niet plaatsgevonden. Haar leven stond voor de Olympische Spelen een tijd lang op zijn kop.

Yara neemt je mee in haar levensverhaal vanaf haar geboren hartafwijking, het verdacht worden van dopinggebruik tot het winnen van een Olympische medaille als allereerste Nederlandse vrouw ooit in het shorttrack.

Onderwerpen waar Yara van Kerkhof over spreekt:

  • Topsport
  • Veerkracht
  • Motivatie & inspiratie

Yara is het levende bewijs dat tegenslagen je sterker maken. Met haar inspirerende verhaal motiveert ze het gehele publiek tot op het bot met emotionele kippenvel-momenten.

Over Yara van Kerkhof

Yara van Kerkhof is in 1990 geboren in Zoetermeer. In 2008 maakte ze op 18-jarige leeftijd haar debuut tijdens het NK Shorttrack. Haar internationale debuut wachtte nog even en volgde in het seizoen 2010-2011. Yara is geboren met een hartafwijking. Dit heeft haar echter nooit tegengehouden topsport te bedrijven. Totdat de dopingbond, negen maanden voor de Olympische Spelen, haar afwijkende bloedwaarden (door haar aangeboren hartprobleem) in verband brachten met dopinggebruik. Tot de dag van vertrek naar de Olympische Winterspelen 2018 was Yara niet zeker of ze überhaupt mocht deelnemen aan de Spelen. Pas op het allerlaatste moment werd ze verlost van de nachtmerrie.

Yara boeken als spreekster

Heb je interesse in het verhaal van Yara? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via 072- 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Universiteit Groningen

Zeer positief en aangrijpend verhaal. Het verhaal van Yara was heel positief en aangrijpend. Ook gaf ze de gelegenheid voor vragen en beantwoordde ze deze ook goed.Beschikbaarheid en informatie Yara van Kerkhof

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker