Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Sytse Wilman
Bewaar als favoriet

Sytse Wilman

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Sytse Wilman is een ervaren trainer en theatermaker, sympathiek persoon, bevlogen spreker met humor en een boodschap. Het uitgangspunt en het onderwerp waar Sytse zich veel mee bezig houdt is de improvisatie: technieken uit het improtheater naar praktische tools voor professionals.

ABN AMRO

"“Bliksemfles heeft een workshop improvisatie gegeven en ik kan zeggen: ik zou het zo opnieuw doen! Het is een plezier om met Sytse te werken. Vooraf stelt hij de juiste vragen, waardoor de verwachtingen over en weer duidelijk zijn. De workshop zelf verliep soepel, dankzij zijn flexibele en relaxte houding. Wat ik bovendien erg prettig vond, is dat Sytse iedereen op zijn gemak weet te stellen. Ons doel was om een leuke workshop te hebben, met impliciet ook de boodschap: verandering hoort erbij. En dat is meer dan gelukt. Mijn collega’s hebben het er nog tijden over gehad!”"

Sytse Wilman

Het uitgangspunt en het onderwerp waar Sytse zich veel mee bezig houdt is de improvisatie: technieken uit het improtheater vertalen naar praktische tools voor professionals. Sytse kan je leren hoe je om kunt gaan met onverwachte omstandigheden en hoe je soepel en effectief kan schakelen als dat nodig is. Soms verloopt het samenwerken en/of de communicatie niet op de gewenste manier binnen een bedrijf, Sytse kan je meegeven hoe jouw team beter met elkaar leert samenwerken en communiceren.

Omdat er veel creativiteit schuilt binnen bedrijven maar er vaak niks mee gedaan wordt, kan hij je laten zien hoe je die creativiteit nou effectief inzet. Verder kan Sytse je leren hoe je een verhaal overtuigend neerzet.

Het resultaat van Sytse zijn bijdrage is dat deelnemers vaak teruggeven dat ze losser zijn, meer plezier hebben in wat ze doen en meer durven. Ook geven zij aan dat de samenwerking in een team vaak soepeler en met meer plezier gaat.

Onderwerpen waar Sytse Wilman over spreekt en traint:

  • Het omgaan met onverwachte omstandigheden
  • Creativiteit
  • Samenwerken en communiceren

Persoonlijke achtergrond Sytse Wilman

Sytse studeerde Nederlandse Taal & Cultuur en Journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studententijd maakte hij al theater, als helft van het duo Wilman & Kazemier. Later begon hij met improviseren, zo speelde hij tien jaar bij Placebo Improvisatietheater in Amsterdam en werd hij met zijn groep De Vereeniging in 2014 Nederlands kampioen improvisatietheater door het Nederlands Theatersport Toernooi (NTT) te winnen.

Ook haalde hij als solist de halve finale van een aantal kleinere cabaretfestivals. Hij geeft workshops en trainingen bij verschillende theatergroepen, bedrijven en instanties. Sytse combineert zijn achtergrond in de journalistiek – hij werkte ondermeer voor Trouw, de Volkskrant en Kidsweek – graag met zijn vaardigheden als theatermaker in de rol van spreker. Dat doet hij ook als trainer voor het Nederlands Debat Instituut.

Persoonlijke missie Sytse Wilman

Het is de missie van Sytse om de technieken en filosofie van het improviseren te verspreiden.

Interesse in een lezing van Sytse Wilman of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Stadsschouwburg Amsterdam

"“Sytse is een betrokken moderator met een positieve energie, enthousiasme en een professionele houding die zorgt voor een goede balans tussen serieuze stellingen en humor. Het is prettig schakelen met hem waardoor de voorbereiding altijd soepel verloopt. Sytse is een fijn persoon om mee samen te werken. Dit resulteerde bij ons in een zeer aangenaam en inhoudelijk programma.”"

Beschikbaarheid en informatie

Sytse Wilman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid