Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Philip Idenburg

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

Philip J. Idenburg is trendwatcher en toekomststrateeg met een grote staat van dienst. Hij is auteur van het in 2005 genomineerde boek “Oog voor de toekomst” en initiatiefnemer en auteur van het best verkochte managementboek over de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg: “Diagnose 2025”.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Philip Idenburg

Philip Idenburg is trendwatcher, scenario-planner en toekomstverkenner die in menige publicatie inmiddels heeft bewezen niet alleen een gedegen kennis te hebben van de actuele trends en ontwikkelingen maar tevens een heldere visie op de toekomst. Aandachtsgebieden zijn de Nederlandse gezondheidszorg, de sociale woningmarkt en ontwikkelingen die de behoeften van de klant/cliënt/patiënt van de toekomst beïnvloeden.

Philip is daarnaast managing partner bij BeBright en adviseert zijn opdrachtgevers op het gebied van strategie en innovatievraagstukken. Hij kan daarbij terugkijken op een solide basis als lijnmanager als wel als extern als intern adviseur waarbij de enige succesvolle strategie resulteert in vernieuwing en innovatie.

Onderwerpen waarvoor Philip Idenburg te boeken is

  • Waar geeft uw klant haar geld uit?: Trends in consumeren en innovaties in retail;
  • Sociaal Wonen 2030: Ontwikkelingen in sociale huisvesting;
  • Vernieuw het werken: innovaties in HR en het nieuwe werken.
  • Toekomst van de Nederlandse Gezondheidszorg

Achtergrond

Philip Idenburg is oprichter van BeBright. Hij heeft Bestuurskunde en Internationale Politiek gestudeerd en zijn MBA behaald aan de Erasmus Universiteit. Hij startte zijn carrière bij Reed-Elsevier waar hij heeft kunnen werken met een aantal grote personen binnen de managementbranche van onze tijd waaronder; Henry Mintzberg, Philip Kotler en Arie de Geus.  Hierna zette zijn carrière voort als Senior Consultant bij Nolan, Norton & Co. (NNC), de Business- en IT-strategy unit van het voormalige KPMG Consulting.

Philip publiceert regelmatig in management magazines en is ook auteur van het boek”Diagnose 2025: over de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg” en ook “Oog voor de Toekomst: over marketing en consumenten in een veranderende samenleving”, door het Platform Innovatie in Marketing genomineerd voor de titel beste marketingboek. In 2011 bracht hij een nieuw luisterboek uit: “De Toekomst op de agenda”.

Idenburg boeken of huren voor een lezing of als trendwatcher?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Philip Idenburg

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker