Paul Wormer
Paul Wormer is een ervaren en inspirerende spreker en dagvoorzitter. Zijn medische én bedrijfskundige achtergrond staan garant voor levendige en goed onderbouwde presentaties en bijdragen. Hij communiceert sterk met het publiek en met andere sprekers. Thema’s waar hij als geen ander in thuis is zijn: trends in de gezondheidszorg, samenwerking tussen professionals (in de zorg), werk en vitaliteit, leiderschap, motiveren en inspiratie, creativiteit en ondernemerschap.

Achtergrond Paul Wormer
Paul Wormer is auteur van de boeken Vitaliteitsbijbel’, ‘Captains of medicine’ (12 interviews met topartsen) en ‘In en uit de maatschap’. Begin 2016 verscheen van zijn hand de ’Vitaliteitsbijbel‘  waarin hij in negen stappen uitlegt hoe je je vitaliteit kan versterken. Dat doet hij met luchtig gebrachte wetenschappelijke kennis, praktische tips en voorbeelden die stimuleren om zelf laagdrempelig uit te proberen wat bij je past. Eind 2017 verscheen ‘De dokter en de vakgroep’ dat zowel voor de vakgroep als voor iedere arts praktische ondersteuning biedt om de samenwerking tot een zakelijk en persoonlijk succes te maken.

Door zijn achtergrond als huisarts, bedrijfskundige en ondernemer en als zelfstandig adviseur is Paul Wormer thuis overal daar waar de thema’s zorg en organisatie elkaar overlappen. U kunt hem benaderen voor presentaties en lezingen, maar ook voor workshops, of als discussieleider en dagvoorzitter. Door zijn uitgebreide ervaring heeft hij snel en goed contact met de zaal en maakt hij zijn bijdrage interactief. En tenslotte, de humor ontbreekt niet!

Paul Wormer inhuren voor een lezing of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Paul Wormer SKU UPC Model

Om onszelf gezond te houden als dokter, hebben we Paul benaderd voor een presentatie, waarbij interactie van belang was. Vanaf de eerste kennismaking

Jun 16, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Huisartsen-specialistendag Arnhem 

Om onszelf gezond te houden als dokter, hebben we Paul benaderd voor een presentatie, waarbij interactie van belang was. Vanaf de eerste kennismaking heeft hij op een constructieve manier meegedacht over de invulling van dit middagprogramma. De uiteindelijke presentatie bleek prima aan te sluiten bij alle deelnemers, die het zeer waardeerden om in een veilige omgeving met elkaar van gedachten te wisselen over de balans tussen werk, privé, een sociaal leven en tijd voor jezelf. Met een goed gevoel voor humor wist Paul deze op een passende manier samen te vatten en toe te lichten met voor allen zeer herkenbare voorbeelden. Zo bracht hij collega's uit alle werkvelden op een hele prettige manier samen, wat stof tot nadenken en uitwisselen gaf voor de rest van de feestelijke avond.


Ik vond Paul Wormer al vanaf de eerste voorbereiding betrokken op de inhoud en proces van het symposium met een scherp oog voor het belang van de opdr

Jan 01, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Elkerliek Ziekenhuis Helmond 

Ik vond Paul Wormer al vanaf de eerste voorbereiding betrokken op de inhoud en proces van het symposium met een scherp oog voor het belang van de opdrachtgevers.
In de zaal merkte ik dat de professionals herkenning voelden in zijn achtergrond en daardoor beter loskwamen. De sfeer was betrokken en ontspannen: een feestje!
Knap hoe hij zich weet te verbinden met wat er leeft en hoe hij ongemakkelijke vragen voor het voetlicht weet te brengen.

Joke Driessen,
Projectleider CVA-ketenzorg
Elkerliek Ziekenhuis Helmond


Paul heeft een inspirerend verhaal gehouden over de bronnen van vitaliteit. Gebaseerd op zijn boek, Vitaal Werken, Vitaal Leven heeft hij ons meegenom

Sep 10, 2012 by Anonymous
Bedrijfsnaam: InHealth Projects B.V. 

Paul heeft een inspirerend verhaal gehouden over de bronnen van vitaliteit. Gebaseerd op zijn boek, Vitaal Werken, Vitaal Leven heeft hij ons meegenomen in de wereld van o.a. zingeving, leefstijl, ademhaling en slaap. Op de juiste toon, met persoonlijke handvatten en met de nodige humor heeft hij velen geïnspireerd.


5.0 5.0 3 3 Om onszelf gezond te houden als dokter, hebben we Paul benaderd voor een presentatie, waarbij interactie van belang was. Vanaf de eerste kennismaking heeft hij op een constructieve Paul Wormer