Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Paul Wormer
Bewaar als favoriet

Paul Wormer

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Paul Wormer heeft een medische én bedrijfskundige achtergrond. Hij is als spreker en dagvoorzitter te boeken voor thema’s als trends in de gezondheidszorg, samenwerking tussen professionals (in de zorg), werk en vitaliteit, leiderschap, creativiteit en ondernemerschap

Jeroen Bosch Ziekenhuis

"De bijdrage van Paul werd zeer gewaardeerd door de aanwezigen. Het benoemde de knelpunten van de (plv) opleider en was in staat om dit op een open, transparante manier dit interactief te bespreken met de aanwezigen."

Paul Wormer

Als voormalig huisarts, bestuurder én toezichthouder kent Paul de zorg door en door; De complexe en hectische wereld van de professional én die van de manager zijn hem goed bekend. Talloze medici, jong én ervaren in hun werk, individueel en in teams worden door hem begeleid. Hij analyseert en laat nieuwe wegen zien, hij motiveert en coacht zodat mensen in de zorg de passie voor hun werk op een goede manier vorm kunnen geven. Daardoor kunnen ook anderen ervaren hoe zij zin en perspectief in hun werk kunnen vinden en hervinden.

De complexiteit van het werk interesseert hem buitengewoon. Hij helpt deze complexiteit te doorzien. Dit doet hij op een luchtige manier zonder oppervlakkig te worden.

Onderwerpen

  • Trends en ontwikkelingen in de zorg
  • Medisch leiderschap
  • Professionaliteit en professionele ontwikkeling in de zorg
  • Samenwerking tussen professionals onderling en tussen professionals en management
  • Verandermanagement en managen van complexiteit
  • Hoe blijf ik gezond en vitaal in mijn werk?

Achtergrond Paul Wormer

Als huisarts leerde Paul hoe complex en veelzijdig ieder mensenleven is. In zijn loopbaan in het bedrijfsleven leerde hij hoe complex een organisatie is, en hoe ‘alles met alles’ samenhangt. Zijn MBA hielp daarbij deze complexiteit te gaan doorzien en er lol in te hebben. Mens en organisatie hangen altijd intensief samen. Als zelfstandig ondernemer heeft hij geleerd hoe goed het doet wanneer je zelf vorm en inhoud kunt geven aan je werk. Deze drie aspecten, mens, organisatie en autonomie in het werk, combineert hij en zet hij in, als spreker en als dagvoorzitter.

In zijn boeken ‘Vitaliteitsbijbel’, ‘Captains of medicine’ en ‘De dokter en de vakgroep’ heeft hij enkele van bovengenoemde thema’s aan het papier toevertrouwd.

Paul Wormer inhuren voor een lezing of als dagvoorzitter?

Door Pauls bijdragen gaat het publiek nieuwe perspectieven zien, en krijgt het hernieuwde energie om de perspectieven te gaan realiseren.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Huisartsen-specialistendag Arnhem

"Om onszelf gezond te houden als dokter, hebben we Paul benaderd voor een presentatie, waarbij interactie van belang was. Vanaf de eerste kennismaking heeft hij op een constructieve manier meegedacht over de invulling van dit middagprogramma. De uiteindelijke presentatie bleek prima aan te sluiten bij alle deelnemers, die het zeer waardeerden om in een veilige omgeving met elkaar van gedachten te wisselen over de balans tussen werk, privé, een sociaal leven en tijd voor jezelf. Met een goed gevoel voor humor wist Paul deze op een passende manier samen te vatten en toe te lichten met voor allen zeer herkenbare voorbeelden. Zo bracht hij collega's uit alle werkvelden op een hele prettige manier samen, wat stof tot nadenken en uitwisselen gaf voor de rest van de feestelijke avond."

Elkerliek Ziekenhuis Helmond

"Ik vond Paul Wormer al vanaf de eerste voorbereiding betrokken op de inhoud en proces van het symposium met een scherp oog voor het belang van de opdrachtgevers. In de zaal merkte ik dat de professionals herkenning voelden in zijn achtergrond en daardoor beter loskwamen. De sfeer was betrokken en ontspannen: een feestje! Knap hoe hij zich weet te verbinden met wat er leeft en hoe hij ongemakkelijke vragen voor het voetlicht weet te brengen. Joke Driessen, Projectleider CVA-ketenzorg Elkerliek Ziekenhuis Helmond"

InHealth Projects B.V.

"Paul heeft een inspirerend verhaal gehouden over de bronnen van vitaliteit. Gebaseerd op zijn boek, Vitaal Werken, Vitaal Leven heeft hij ons meegenomen in de wereld van o.a. zingeving, leefstijl, ademhaling en slaap. Op de juiste toon, met persoonlijke handvatten en met de nodige humor heeft hij velen geïnspireerd."

Beschikbaarheid en informatie

Paul Wormer

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid