Op zoek naar cabaret op maat of een presentator met humor?

Max van den Burg
Bewaar als favoriet

Max van den Burg

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Max van den Burg is cabaretier, in het theater, maar vooral voor bedrijven en organisaties. U kent zijn gezicht misschien van tv-programma’s als BNNVARA’s Rambam en diverse sketchprogramma’s en tv-commercials, maar bovenal is hij een écht podiumbeest, en geeft hij uw event de geslaagde humoristische afsluiting die het verdient.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

KPMG

Max het was écht top! Je hebt ons erg vermaakt en het is knap hoe je onze organisatie en cultuur in korte tijd goed wist neer te zetten. En wat een mooie zangstem en gitaarspel!

Shanna Dien - Intus

Wat ons betreft was het een knaller van een afsluiter. Ik heb ook echt leuke reacties gehad van klanten, die niet meer bijkwamen en ik hoorde mensen gieren tijdens je optreden.

Johan van Werven - Totem

Max weet met zijn cabaret op maat te vermaken én te verbinden en zorgt voor een perfecte balans tussen het grappige en het inhoudelijke. Wij raden hem van harte aan!

Max van den Burg

Om uw event met een lach af te sluiten, of even luchtig te onderbreken, maakt Max van den Burg een cabaretoptreden geheel op maat. Zo’n optreden, dat is iedere keer een beetje anders. Want een personeelsfeest van een bouwbedrijf vraagt om een andere invulling, dan bijvoorbeeld een themadag van een universiteit, of de klantendag van een ICT-bedrijf. En een optreden in een bedrijfskantine, is weer net iets anders dan in een theaterzaal.

Wat wel altijd hetzelfde is, leert de ervaring, dat Max ieder publiek aan het lachen weet te krijgen én te houden.

Cabaret op maat

In een voorgesprek inventariseert Max hoe uw bedrijfscultuur is, wie de doelgroep van het event is, wat er speelt bij uw bedrijf of in de branche, welke onderwerpen zeker wel óf zeker niet besproken mogen worden, etcetera. Vervolgens stel hij een gevarieerd cabaretprogramma samen, met leuke grappen en verhalen, originele gedachtegangen, rake typeringen, grappig liedjes en mooie muziek. Alles op maat voor uw event, uw bedrijf, uw publiek.

En dan is het showtime! Met een gezonde dosis energie brengt Max het publiek, na vaak een dag vol serieuze informatie, in de juiste mindset voor entertainment. De lach komt erin en we zijn vertrokken. Met een mooi en grappig liedje en een gezond stukje bezinning op het eind, laat Max het publiek vrolijk en energiek achter, klaar om voldaan naar huis te gaan, óf naar de netwerkborrel.

Achtergrond Max van den Burg

Geboren en getogen in Eindhoven, heeft Max de voetbal en arbeidersbuurt waar hij vandaan komt, via een studie Communicatie aan de HEAO in Eindhoven en een studie docent/regieschap aan de Toneelacademie Maastricht, verruilt voor de wereld van cabaret, theater, film en tv. Met één been op het voetbalveld en met de ander op het culturele podium; daar voelt Max zich thuis. Breed geïnteresseerd, sociaal intelligent en even makkelijk in contact met de directie, als met de werkvloer.

Comedy, cabaret, muziek, in 2008 de Publieksprijs winnen op het Camerettenfestival, veel film en televisie gedaan en uiteindelijk al jarenlang avondvullend langs de Nederlandse theaters met geslaagde one-man-shows.

Een ruime ervaring op het podium, voor én achter de camera heeft hem een eigen kijk gegeven op hoe ons gedrag zich zowel verbaal als non-verbaal vertaald naar de ander, of naar een publiek. Bewust, maar vaker onbewust. Dit weet Max qua vorm en inhoud op originele wijze vorm te geven op het podium.

Geïnteresseerd in een optreden van Max van den Burg?

Max weet met zijn brede achtergrond, zijn humor, veelzijdigheid en onweerstaanbare podiumcharme, te verbinden als geen ander. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

KPMG

Max het was écht top! Je hebt ons erg vermaakt en het is knap hoe je onze organisatie en cultuur in korte tijd goed wist neer te zetten. En wat een mooie zangstem en gitaarspel!

Shanna Dien - Intus

Wat ons betreft was het een knaller van een afsluiter. Ik heb ook echt leuke reacties gehad van klanten, die niet meer bijkwamen en ik hoorde mensen gieren tijdens je optreden.

Johan van Werven - Totem

Max weet met zijn cabaret op maat te vermaken én te verbinden en zorgt voor een perfecte balans tussen het grappige en het inhoudelijke. Wij raden hem van harte aan!Beschikbaarheid en informatie Max van den Burg

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker