Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Lucas Schröder
Bewaar als favoriet

Lucas Schröder

Lucas Schröder is een expert op het gebied van veerkracht & prestaties. Met een rijke achtergrond in zowel extreme sporten als het bedrijfsleven, deelt hij inspirerende persoonlijke ervaringen en professionele inzichten op het gebied van presteren onder druk, mentale veerkracht, well-being en teamprestaties.

Lucas Schröder

Lucas Schröder is een inspirerende expert op het gebied van fysieke en veerkrachtige prestaties. Als bekroond oceaanzeiler en gecertificeerd teamexpert deelt Lucas zowel zijn persoonlijke ervaringen als zijn professionele inzichten over thema’s als: presteren onder druk, veerkracht, mentale lenigheid en teamprestaties. Lucas is altijd aangetrokken geweest tot uitdagende omgevingen, of het nu de hoge zeeën zijn of de veeleisende wereld van het bedrijfsleven.

Op het gebied van bioritme en presteren werkt Lucas samen met vermaard onderzoeker en hoogleraar prof. dr. G.A. Kerkhof. Sinds 2012 heeft hij verschillende grote en vooraanstaande organisaties geadviseerd en getraind in het verbeteren van het prestatievermogen van hun medewerkers.
Lucas is momenteel partner bij het boutique adviesbureau &Connect, waar hij zich richt op het opbouwen van vertrouwen en open dialoog binnen teams en organisaties als essentiële gewoonten om de prestaties te verbeteren.

Onderwerpen waar Lucas Schröder over spreekt

  • Fysieke, mentale en emotionele veerkracht
  • Persoonlijk energiemanagement en presteren onder druk
  • Menselijke prestaties bij 24-uursoperaties
  • Wellbeing en werkgeluk
  • Teamverbinding & vertrouwen, dialoog, feedback en prestatie
Achtergrond Lucas Schröder

Na een succesvolle carrière bij Metrixlab, T-Mobile en De Nederlandse Bank heeft Lucas de afgelopen tien jaar gewerkt als adviseur gericht op het prestatieverhogende competenties voor organisaties, teams en leiderschap van grote internationale organisaties.

Hierna verruilde Lucas zijn kantoor voor de grote oceaan en de professionele zeilsport. Inmiddels heeft hij meer dan 30.000 zeemijl op zee geracet tegen de top van de internationale zeilwereld. Het heeft hem tot ervaringsexpert gemaakt op het gebied van persoonlijke energie en prestatievermogen, met in het bijzonder slaap en presteren.
Daarnaast heeft Lucas Schröder als navigator op raceboten een interessant perspectief gekregen op hoe organisaties om kunnen gaan met een volatiele, onzekere en complexe omgeving (VUCA) waarin organisaties zich steeds meer bevinden.

Prestaties zeilen Lucas SchröderSnelste Nederlandse solo-oceaanzeiler
Lucas heeft 2 keer de Transat 650 of Mini Transat gezeild, en verdiende daarmee de titel van snelste Nederlandse solo-oceaanzeiler. Hij is ook twee keer genomineerd voor de prestigieuze Nederlandse Zeilprijs, de Conny van Rietschoten Trophée, en tweemaal bekroond met de Solo Challenge Award.

Interesse in een lezing van Lucas Schröder of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Lucas Schröder

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid