Lucas Schroder
Na een carrière in een start-up, bij T-Mobile en De Nederlandsche Bank verruilde Lucas zijn kantoor voor de grote oceaan en de professionele zeilsport. Inmiddels heeft hij meer dan 30.000 zeemijl op zee geracet tegen de top van de internationale zeilwereld. Het heeft hem tot ervaringsexpert gemaakt op het gebied van persoonlijke energie en prestatievermogen met in het bijzonder slaap en presteren.

Op het gebied van bioritmiek en presteren werkt Lucas samen met vermaard onderzoeker en hoogleraar Prof. dr. G.A. Kerkhof. Sinds 2012 heeft hij verschillende grote organisaties (zoals Tata Steel, Accenture, de Brauw & Blackstone, ING Nederland) geadviseerd en getraind in het verbeteren van het prestatievermogen van hun medewerkers.

Daarnaast heeft Lucas Schroder als navigator op raceboten een interessant perspectief gekregen op hoe organisaties om kunnen gaan met een volatiele, complexe en onzekere omgeving waarin organisaties zich steeds meer bevinden.

Het is de combinatie van schoonheid, natuur, avontuur en presteren onder extreme omstandigheden die Lucas steeds weer naar de zee trekt. Het is op dit snijvlak waar je bijzondere dingen ontdekt; over jezelf, over je omgeving en over de keuzes die je maakt om verder te komen.

Interesse in een lezing van Lucas Schroder of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch 072 750 74 22.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Lucas Schroder

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.