Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Lucas Schroder
Bewaar als favoriet

Lucas Schroder

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Lucas Schroder is de snelste Nederlander ooit in een van de zwaarste oceaan zeilraces ter wereld: de Transat 6.50 solo oceaanrace van Frankrijk naar Brazilie. Lucas heeft als navigator op raceboten een interessant perspectief gekregen op hoe organisaties om kunnen gaan met een volatiele, complexe en onzekere omgeving waarin organisaties zich steeds meer bevinden.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Lucas Schroder
Na een carrière in een start-up, bij T-Mobile en De Nederlandsche Bank verruilde Lucas zijn kantoor voor de grote oceaan en de professionele zeilsport. Inmiddels heeft hij meer dan 30.000 zeemijl op zee geracet tegen de top van de internationale zeilwereld. Het heeft hem tot ervaringsexpert gemaakt op het gebied van persoonlijke energie en prestatievermogen met in het bijzonder slaap en presteren.

Op het gebied van bioritmiek en presteren werkt Lucas samen met vermaard onderzoeker en hoogleraar Prof. dr. G.A. Kerkhof. Sinds 2012 heeft hij verschillende grote organisaties (zoals Tata Steel, Accenture, de Brauw & Blackstone, ING Nederland) geadviseerd en getraind in het verbeteren van het prestatievermogen van hun medewerkers.

Daarnaast heeft Lucas Schroder als navigator op raceboten een interessant perspectief gekregen op hoe organisaties om kunnen gaan met een volatiele, complexe en onzekere omgeving waarin organisaties zich steeds meer bevinden.

Het is de combinatie van schoonheid, natuur, avontuur en presteren onder extreme omstandigheden die Lucas steeds weer naar de zee trekt. Het is op dit snijvlak waar je bijzondere dingen ontdekt; over jezelf, over je omgeving en over de keuzes die je maakt om verder te komen.

Interesse in een lezing van Lucas Schroder of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Lucas Schroder

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker