Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kirsten Verdel
Bewaar als favoriet

Kirsten Verdel

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Kirsten Verdel is politica, media- en campagnestrateeg en bestuurskundige, ze geeft lezingen, masterclasses, workshops en trainingen over (de politiek in) de Verenigde Staten, Obama, verkiezingen, public affairs/lobby, DSB en social media.

Kirsten Verdel

Kirsten Verdel is politica, media- en campagnestrateeg en bestuurskundige. Ze werkte voor Obama, was actief binnen de Nederlandse politiek en reisde de hele wereld over. Kirsten geeft lezingen over o.a. de Verenigde Staten, Obama, Verkiezingen, Campagne voeren, het bankwezen en sociale media.

Kirsten Verdel werkte als eerste en enige buitenlander in het landelijk campagneteam van Barack Obama, de winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2008. Als stafmedewerker werkte zij op het landelijk hoofdkwartier aan strategieontwikkeling, rapid response, opposition research en de debatvoorbereiding van Obama.

Kirsten Verdel was eerder actief als campagneleider van de PvdA in Rotterdam tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2006. Ook werkte ze op het landelijk partijbureau van de PvdA in de campagnes voor de Tweede Kamer- en Provinciale Statenverkiezingen.

Nadat ze ook de zelf opgestarte campagne voor oud-minister Klaas de Vries voor het lidmaatschap van de Eerste Kamer succesvol tot een einde bracht vertrok ze na hulpprojecten in Sierra Leone (kinderen in diamantmijnen) en China (weeshuis voor zwaar gehandicapte te vondeling gelegde kinderen) met de Sauvé Scholarship naar Canada. Die prestigieuze beurs gebruikte ze onder andere om onderzoek te doen naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen.
Kirsten Verdel schreef tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen een column in het Financieele Dagblad, blogde voor Vrij Nederland en was commentator bij onder andere de KRO op Radio 1 en de Belgische VRT. Ook publiceerde ze artikelen in de Volkskrant, Trouw en Intermediair en was ze meerdere malen te gast bij programma’s als Pauw & Witteman, Nova, Netwerk en Goedemorgen Nederland.

Kirsten Verdel was in oktober 2009 onverwacht ooggetuige van het faillissement van de DSB Bank. Zij maakte de laatste cruciale weken als enige buitenstaander van binnenuit mee en zat regelmatig aan tafel met de hoofdrolspelers uit het drama. Bijna een jaar later publiceerde ze hierover het boek ‘Project Homerus, het miljardenspel met DSB’, wat mede gebaseerd was op exclusieve interviews met Dirk Scheringa.

Kirsten Verdel geeft lezingen, masterclasses, workshops en trainingen over (de politiek in) de Verenigde Staten, Obama, verkiezingen, public affairs/lobby, DSB en social media.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Kirsten Verdel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid