Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Joeri van den Bergh
Bewaar als favoriet

Joeri van den Bergh

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Joeri van den Bergh is expert in kids- en jongerenmarketing. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in marketingonderzoek en adviesverlening rond marketingcommunicatie – zoals reclame, sponsoring, PR en branding.

Joeri van den Bergh

Joeri Van den Bergh is medeoprichter van InSites Consulting, een grensverleggende onderzoek- en adviesbureau met vestigingen in 17 landen wereldwijd. Joeri verlegt graag grenzen. Ook en vooral die van het marktonderzoek. Zijn specialiteit: branding, marketing en advertising gericht op kinderen, tieners en jongvolwassenen. Daarover schreef hij de bestseller ‘How Cool Brands Stay Hot. Branding to Generation Y & Z’.

Behalve Future Consumer expert bij InSites Consulting is hij ook professor marketing aan de Vlerick Business School en update hij onafgebroken zijn eigen kennis over consumentengedrag in een snel veranderende wereld met recent nog Sustainability Leadership & Corporate Responsibility aan de London Business School.

Joeri deelt zijn NextGen-expertise regelmatig op wereldwijde marketing- en researchconferenties en in-company training events.

Thema’s lezingen Joeri van den Bergh

  • Consumentenpsychologie
  • Consumentenmarketing
  • Branding
  • Online marketing
  • Marketing voor kinderen, tieners en jongeren

De lezing van Joeri van den Bergh boeken voor jouw event?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

 

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Joeri van den Bergh

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid