Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jitske Kramer en Dolf Jansen
Bewaar als favoriet

Comedy & Kennis: Jitske Kramer en Dolf Jansen

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Wat wordt er van leiders verwacht? Zijn mannen echt zo anders dan vrouwen? En hoe zorgen we voor minder conflicten en meer begrip? Dat en meer ontdekt je tijdens de duo lezing van Jitske Kramer en Dolf Jansen.

Comedy & Kennis: Jitske Kramer en Dolf Jansen

Comedy & Kennis: Jitske Kramer en Dolf Jansen

In deze masterclass dagen Jitske Kramer en Dolf Jansen elkaar uit anders te kijken naar macht, verschillen en overeenkomsten. Een sterke mix van de antropologische lessen vanuit Jitske’s boek ‘Jam Cultures’ én de stand van het land door Dolf’s ogen. Waarbij het risico bestaat dat beide sprekers ook elkaar te lijf gaan, met woorden, argumenten en emoties vanzelfsprekend. Had je nog geen onbewuste vooroordelen? Na deze rake jamsessie met woorden zeker wel!

Wat mag je verwachten van deze masterclass

Jitske: “Ik kijk uit naar de scherpte en alertheid die het samenwerken met Dolf van mij vraagt. Waar ik spreek over meer algemene menselijke patronen, legt Dolf de link naar de actualiteit. Zijn verrassende associaties en verbanden geven mij telkens weer nieuwe ideeën. Een extra dimensie is dat deze nieuwe inzichten vooral óp het podium ontstaan.”

Dolf: “Ik verheug me op de samenwerking omdat er nogal wat in Jitske’s werk zit waar ik ook van alles van vind – macht, man-vrouwverhoudingen, leiderschap – en ik zeker weet dat ik aan haar sterke inhoud meer (onverwachts) kan toevoegen dan al die healers, innovators en willekeurige voorbijgangers die zij op haar reizen ontmoet. Plus… ze is zo slim en snel, dat daagt me extra uit.”

Over Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog, facilitator, oprichter én eigenaar van HumanDimensions. Ze is expert op het gebied van diversiteit, inclusie, internationaal samenwerken en organisatiecultuur. Ze heeft hierover diverse boeken geschreven: ze is co-auteur van ‘De Corporate Tribe‘ (Managementboek van het jaar 2016),‘Building Tribes‘ en ze is daarnaast auteur van ‘Jam Cultures‘, ‘Voodoo‘, ‘Normaal is anders‘, ‘Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid‘, en ‘Wow! Wat een verschil‘.

Over Dolf Jansen

Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij startte zijn cabaret-carrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Daarna volgen vele uitverkochte cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaar programma’s. Vanaf 2006 tourt Dolf met zijn theaterprogramma’s langs de Nederlandse theaters en is hij een graag geziene gast bij de dagelijkse actualiteitenprogramma’s.

Interesse in deze hoogstaande masterclass bomvol comedy & kennis?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Comedy & Kennis: Jitske Kramer en Dolf Jansen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid