Op zoek naar een persoonlijke lezing over inclusie door twee grootse sprekers?

Jitske Kramer en Typhoon
Bewaar als favoriet

Rhythm of Life: Jitske Kramer en Typhoon

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Jitske Kramer en Typhoon spreker over omgaan met verschillen én overeenkomsten. Over macht én onmacht. Over insluiting én uitsluiting. Over power én love. Je krijgt taal en verhalen waarmee je op luchtige wijze zware thema’s op het werk kunt bespreken. En je krijgt tips over hoe je beter met verschillen in je team kunt omgaan.

Rhythm of Life: Jitske Kramer en Typhoon

Een indrukwekkende duo-lezing
Jitske Kramer en Typhoon (Glenn de Randamie) brengen samen grote thema’s tot de essentie terug. Onder de naam ‘Rhythm of Life’ brengen zij persoonlijke verhalen en antropologische inzichten over diversiteit en inclusie. Jitske deelt haar antropologische inzichten, beschreven in haar boeken ‘Deep Democracy’ en ‘Jam Cultures’. Typhoon deelt zijn persoonlijke verhalen als bandleider in talks en nummers van zijn albums ‘Lichthuis’ en ‘Lobi da Basi’.

Masterclass over inclusief leiderschap in organisaties

Diversiteit gaat over de mix van verschillen en inclusie over hoe we met deze mix omgaan. Inclusief leiderschap gaat over hoe we alle verschillen tussen mensen kunnen inzetten om effectief samen te werken en de teamdoelen te behalen. Psychologische veiligheid en goede inclusieve vaardigheden, om met verschillen in inzicht en persoonlijke stellingen om te gaan, zijn essentieel.

In deze masterclass laten Jitske en Typhoon je zien en ervaren hoe je met inclusief leiderschap tot betere besluiten komt. Inclusie, diversiteit, equity en belonging zijn geen modewoorden, maar ze vormen de kern van jouw organisatiecultuur.

Lengte: 4 uur

Over Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog, facilitator, oprichter én eigenaar van HumanDimensions. Ze is expert op het gebied van diversiteit, inclusie, internationaal samenwerken en organisatiecultuur. Ze heeft hierover diverse boeken geschreven: ze is co-auteur van ‘De Corporate Tribe‘ (Managementboek van het jaar 2016),‘Building Tribes‘ en ze is daarnaast auteur van ‘Jam Cultures‘, ‘Voodoo‘, ‘Normaal is anders‘, ‘Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid‘, en ‘Wow! Wat een verschil‘.

Over Typhoon

Typhoon (Glenn de Randamie) is schrijver, dichter, acteur, muzikant, docent, coach, spoken word artiest en inspirator. Zijn performances worden gezien als onweerstaanbaar voor het publiek door zijn natuurlijke charme en groot enthousiasme. Zijn bijdrage aan de Nederlandse cultuur en maatschappij is niet onopgemerkt gebleven. Typhoon is bekroond met meerdere prijzen, waaronder de Gouden Harp, een erkenning voor zijn bijzondere bijdrage aan de Nederlandse muziek.

Interesse in de duo-lezing ‘Rhythm of Life’ door Jitske Kramer en Typhoon?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Rhythm of Life: Jitske Kramer en Typhoon

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid