Sydney Brouwer

6 aanstormende spreektalenten

Vooraanstaande sprekers die al jaren in het vak zitten zorgen nog altijd voor succesvolle events en geïnspireerde bezoekers. Toch zien wij dat organisaties steeds vaker kiezen voor sprekers met een minder gevestigde naam. Deze organisaties werden ‘beloond’ met een frisse presentatie, al dan niet gebracht door een spreker op sneakers. En belangrijk om te weten: […]

Vooraanstaande sprekers die al jaren in het vak zitten zorgen nog altijd voor succesvolle events en geïnspireerde bezoekers. Toch zien wij dat organisaties steeds vaker kiezen voor sprekers met een minder gevestigde naam. Deze organisaties werden ‘beloond’ met een frisse presentatie, al dan niet gebracht door een spreker op sneakers. En belangrijk om te weten: hun presentaties doen vaak niet onder aan de presentaties van de toonaangevende namen.

Daarom hieronder een zestal sprekers die wat ons betreft behoren tot hét aanstormend talent die je de komende jaren regelmatig op het podium gaat zien. In willekeurige volgorde:

Sydney Brouwer – Klantgerichtheid & Klantbeleving

Sydney Brouwer

Sydney Brouwer

Als je op zoek bent naar een vernieuwend verhaal over klantgerichtheid en klantbeleving, moet je Sydney Brouwer hebben. Begin 2018 kwam zijn boek Klantgericht Leiderschap uit en werd direct een #1 bestseller op Managementboek.nl. Inmiddels ligt de derde druk in de winkels. Sydney spreekt over onderwerpen rondom de klant: hoe maak je ze enthousiast, hoe bouw je een klantgericht bedrijf en wat wil de klant van de toekomst? Verwacht een presentatie met veel energie, interactie en humor!

Rocky Hehakaija – Inspiratie & Motivatie

Rocky Hehakaija

Rocky Hehakaija

Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija was het eerste en enige vrouwelijke lid van de Street Legends, een wereldberoemd straatvoetbalteam onder leiding van Edgar Davids. Een ernstige knieblessure maakte een einde aan haar internationale voetbalcarrière. Ze zat niet bij de pakken neer en richtte ze de stichting Favela Street op. Hiermee creëert ze een nieuwe generatie sterke rolmodellen in achterstandswijken, met de kracht van straatvoetbal. Rocky verzorgt als geen ander pakkende presentaties over thema’s als motivatie, omgaan met verandering en tegenslag.

Thijs Lindhout – Geluk & Persoonlijk Leiderschap

Thijs-Lindhout-spreker

Thijs Lindhout

Het succes van Thijs Lindhout begint bij zijn 100% Inspiratie podcast. Daarin interviewt hij succesvolle Nederlanders en geluksexperts. Inmiddels luisteren zo’n 50.000 mensen per maand naar zijn podcast. Ook toert hij door de Nederlandse theaters met zijn 100% Inspiratie Show. De presentaties van Thijs zijn een combinatie van inspiratie en entertainment. Tijdens zijn keynotes deelt hij de beste inzichten van zijn onderzoek naar geluk en succes.

Arjen Banach – Organisatiecultuur & Verandermanagement

Afbeelding Arjen Banach

Arjen Banach

Arjen Banach heeft een verrassende en frisse kijk op hoe winnende organisatie in de wereld van morgen zijn georganiseerd. Hij doet onderzoek naar opvallende en inspirerende organisaties die met hun aansprekende cultuur vooruitlopen op innovatie, medewerkersbeleving en duurzaam succes. Als Chief Happiness Officer in de zorg houdt hij zich dagelijks bezig met verbeteren van werkprocessen. Naast spreker wordt Arjen geregeld geboekt als dagvoorzitter.

Rosanne Warmerdam – Over gezondheid & jouw lifestyle

Rosanne Warmerdam

Tijdens haar studie Biomedische Wetenschappen groeide de nieuwsgierigheid van Rosanne Warmerdam omtrent het begrip “gezondheid”. Daarom richtte ze Living Life Lab op, waar ze onderzoekt wat het betekent om gezond te zijn en hoe deze nieuwe wetenschappelijke inzichten toepasbaar zijn in onze dagelijkse lifestyle. De enthousiaste Rosanne neemt je tijdens haar lezingen mee langs de nieuwste inzichten over gezondheid.


Kevin Weijers – Innovatie & Persoonlijke Ontwikkeling

Kevin Weijers

Kevin Weijers

Kevin Weijers reis begon toen hij in zijn werk als ambtenaar stopte met e-mailen. Dit verhoogde zijn productiviteit enorm. Sindsdien hebben zijn experimenten als Chief Exploration Officer bij ‘Rond de Wereld in 80 Experimenten’ hem al vele universeel toepasbare lessen geleerd. Zoals het realiseren van een goede samenwerking, innoveren als bedrijf of persoon, tot het vergroten van je (persoonlijke) productiviteit. Door de levenslessen te verpakken in persoonlijke en vaak humoristische verhalen gaat iedereen vol energie en inspiratie naar huis.

Wil je meer weten over deze sprekers of ben je nieuwsgierig naar andere aanstormende talenten? Dan helpt het team van deSpreker.nl jou graag verder. Ga naar onze contactpagina om contact met ons op te nemen.

Petra Kerssens - deSpreker.nl
Met ruim 10 jaar ervaring in de sprekersmarkt, een uitgebreid (inter)nationaal netwerk en een betrokken team zijn we hét sprekersbureau die jou kan helpen bij het vinden van de juiste expert voor jullie bijeenkomst. In onze blogs delen we onze tips vanuit onze brede expertises, gebaseerd op duizenden gesprekken en aanvragen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en ontvang gemiddeld 1 keer per maand nieuws rond onze sprekers, artikelen, informatie over gratis webinars en over leuke acties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid