Workshop Tai Chi en Communicatie
Tai Chi is een soort Karate voor slakken, het is een oude Chinese ‘vechtkunst’. Dat klinkt heftig maar valt reuze mee. We doen vooral oefeningen die gebaseerd zijn op de principes van Tai Chi Chuan. Het gaat bij de oefeningen om de kunst van het communiceren, bijvoorbeeld de kunst van leidinggeven of de kunst van het omgaan met lastige of juist heel aardige collega’s en ook in het persoonlijke leven kan er van allerlei verbeteren roep ik dan soms voor de grap!

Praktische toepassing van Tai Chi principes
Bij de Workshop Tai Chi is veel aandacht voor de praktische toepassingen van Tai Chi in het dagelijks leven en de relatie met klanten en collega’s of’ Tai Chi -principes en leiderschap’ voor managers, ‘omgaan met lastige klanten’, ‘veranderingen op het werk’. Gewoon leuk kan ook. En het is eigenlijk ook wel een soort ‘relatietherapie’.. Er is veel aandacht voor humor en een dynamische interactie in de groep.

Tijdsduur: een uur, maar kan ook langer of korter bijvoorbeeld een dagdeel of dag.
Groepsgrootte: 4-250 personen.

De workshopleider van de workshop Tai Chi en communicatie
Isabelle Schuurman heeft 10 jaar gewerkt als trainer/adviseur. Ze geeft sinds 2000 workshops Tai Chi en Communicatie voor het bedrijfsleven. Thema’s mogen haar ingefluisterd worden zodat zij zich daarop kan voorbereiden. Ook een interactieve lezing behoort tot de mogelijkheden. Ze werkt met alle mogelijke groepen: van de korpsleiding van de politie tot de vrouwen van de haarspeldjesfabriek, groepen managers die aan development doen of het voltallige personeel van een flink bedrijf.

Interesse in de workshop Tai Chi en communicatie of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Recensies

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Workshop Tai Chi en Communicatie SKU UPC Model

Op een mooie middag hebben wij in een prachtige tuin met 100 collega's genoten van de Tai Chi workshop onder zeer deskundige begeleiding. Naast leerza

Mar 16, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Yunio 

Op een mooie middag hebben wij in een prachtige tuin met 100 collega's genoten van de Tai Chi workshop onder zeer deskundige begeleiding. Naast leerzaam ook heel erg gelachen! Een aanrader!


Wij hebben de workshop nog uitvoerig besproken. Super! Iedereen was heel blij met je komst en je uitleg. Goed idee: een Tai Chi Workshop als teamcoach

Mar 16, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ABN Amro 

Wij hebben de workshop nog uitvoerig besproken. Super! Iedereen was heel blij met je komst en je uitleg. Goed idee: een Tai Chi Workshop als teamcoaching.


5.0 5.0 2 2 Op een mooie middag hebben wij in een prachtige tuin met 100 collega's genoten van de Tai Chi workshop onder zeer deskundige begeleiding. Naast leerzaam ook heel erg gelachen! Een Workshop Tai Chi en Communicatie

Yunio

Op een mooie middag hebben wij in een prachtige tuin met 100 collega's genoten van de Tai Chi workshop onder zeer deskundige begeleiding. Naast leerzaam ook heel erg gelachen! Een aanrader!

ABN Amro

Wij hebben de workshop nog uitvoerig besproken. Super! Iedereen was heel blij met je komst en je uitleg. Goed idee: een Tai Chi Workshop als teamcoaching.Beschikbaarheid en informatie Workshop Tai Chi en Communicatie

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.