Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Workshop LinkedIn als Acquisitie-tool

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

LinkedIn is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geweldig hulpmiddel om je (koude) acquisitie op te warmen, maar de meeste (commerciële) mensen weten niet hoe ze dat kunnen gebruiken. Tijdens deze 3 – 3,5 uur durende workshop, geleid door Victor Bonke, gaan we uitgebreid in op wat LinkedIn zoal te bieden heeft op acquisitie-gebied.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Workshop LinkedIn als Acquisitie-tool
Waarschijnlijk heb ook jij een account op LinkedIn, net zoals inmiddels meer dan 5 miljoen andere Nederlanders (ref.: juni 2014). Maar wat doe je er mee als het gaat om het binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachtgevers? Gaat het veel verder dan het bekijken van profielen, accepteren van uitnodigingen, je eigen profiel bijwerken, etc?

LinkedIn is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geweldig hulpmiddel om je (koude) acquisitie op te warmen, maar de meeste (commerciële) mensen weten niet hoe ze dat kunnen gebruiken. Tijdens deze 3 – 3,5 uur durende workshop cq training gaan we uitgebreid in op wat LinkedIn zoal te bieden heeft op acquisitie-gebied.

De volgende onderwerpen komen langs:
– Profiel: volledig?
– 1e lijnscontacten
– Kracht van 2e lijnscontacten
– Lead-lijsten genereren
– Groepen en acquisitie
– Labels hanteren/CRM-functie
– Bedrijfsprofielen
– Updates gebruiken
– Profiel bekeken door?
– Geavanceerde zoekopdrachten
– Het is een ‘hands-on’ training; je gaat zelf een aantal zaken ontdekken in je eigen LinkedIn-account en er met je eigen laptop of tablet mee aan de slag, zodat je er daarna rustig mee verder kan gaan.Deze workshop is als losse module, uitsluitend als in-company workshop te geven. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 15.

De workshopleider van de LinkedIn als acquisitie-tool workshop
De workshop wordt gegeven door Victor Bonke. Victor Bonke is in Nederland één van de zeer weinige specialisten op het gebied van koude acquisitie, oftewel de telefoon pakken en een prospect bellen die je nog helemaal niet kent… Voor menigeen is dit zogenaamde ‘koud bellen’ een ware nachtmerrie. Victor Bonke is in staat om dit weerbarstige onderwerp op een humoristische, herkenbare en vooral pragmatische manier aan deelnemers van zijn lezingen en workshops over te dragen.

Interesse in de workshpo Linkedin als acquisitie-tool of heeft u een vraag?
Neem vrijlbijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Workshop LinkedIn als Acquisitie-tool

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker