Willen jullie succesvol aan de slag met big data inzet en AI?

Rik van der Woerdt
Bewaar als favoriet

Rik van der Woerdt

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Rik van der Woerdt is een visionaire CEO en oprichter van Amsterdam Data Collective, een toonaangevende data en AI consultancy. Met zijn diepgaande expertise inspireert hij organisaties om waarde te halen uit data en innovatieve oplossingen te benutten voor succes in het datatijdperk.

Michiel van Etten, Voorzitter, Sustainable Healthcare Challenge

"Tijdens het Sustainable Healthcare Challenge evenement in de Jaarbeurs had Rik de taak om zowel publiek, sprekers als start-ups te enthousiasmeren. Dit deed hij gedurende de dag meer dan uitstekend! Door een fijne combinatie te vinden van de juiste inhoudelijke vragen te stellen, start-ups te introduceren en het publiek goed mee te nemen gedurende de dag waren wij als SHC bestuur erg blij met de bijdrage van Rik."

Rik van der Woerdt

Hoe maak je echte impact met data en artificiële intelligentie (AI)? Dit is waar Rik van der Woerdt als geen ander antwoord op kan geven. Rik houdt zich bezig met het slimmer en effectiever maken van organisaties door de inzet van data en AI. Als CEO en oprichter van Amsterdam Data Collective heeft hij tientallen organisaties van binnen gezien en geholpen bij het formuleren en implementeren van een geïntegreerde data en AI strategie.

Hij combineert zijn technische kennis met praktische voorbeelden en casestudy’s om de kracht van data en technologie te illustreren. Riks enthousiasme en passie voor data-innovatie werken aanstekelijk en inspireren toehoorders om nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Onderwerpen waar Rik van der Woerdt over spreekt

  • Data gedreven werken
  • Artificiële intelligentie (AI)
  • Ondernemerschap
  • Data cultuur
  • Data en AI voor bestuurders
  • Consultancy anno nu

Persoonlijke achtergrond Rik van der Woerdt

Rik studeerde Econometrie, Finance en Big data en rondde ook de Hotelschool in Den Haag af. Hij werkte hierna als strategieconsultant en data scientist in Nederland, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

Hij is oprichter en CEO van data en AI-consultancy ‘Amsterdam Data Collective’ (ADC). ADC was in zowel 2021 als 2022 het snelst groeiende adviesbureau van Nederland. Ze hebben vestigingen in Amsterdam, Copenhagen en Stockholm.

Interesse in zijn lezing?

Met zijn heldere en overtuigende presentatiestijl weet Rik complexe concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek. Wil je meer weten over de mogelijkheden die Rik jouw organisatie kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Rik van der Woerdt

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid