Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Hugh Jansman en Bas kodden Wolf en leiderschap
Bewaar als favoriet

Hugh Jansman en Bas Kodden – Wolf en leiderschap

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Een organisatie aansturen én deze groep medewerkers bevlogen laten werken. Dat is al moeilijk genoeg. En wanneer leidinggevenden dan ook nog eens verzuimen om te sturen op ruimte en kaders, dan resteert enkel chaos. Bas Kodden en Hugh Jansman geven hier een lezing over en maken de vergelijking met een groep wolven, die juist perfect georganiseerd lijkt. ‘Wolf en Leiderschap’.

Hugh Jansman en Bas Kodden – ‘Wolf en leiderschap’

Wat leidinggevenden kunnen leren van een roedel wolven? Een organisatie aansturen en een groep medewerkers bevlogen laten lopen is al moeilijk genoeg. Wanneer leidinggevenden het dan ook nog laten om sterk te sturen op ruimte en kaders, dan resteert slechts chaos. Bas Kodden en Hugh Jansman maken in deze lezing de vergelijking met een groep wolven, die perfect georganiseerd lijken.

Over de lezing

Samenwerken én bij elkaar blijven. Dat biedt voor elk lid van de groep wolven de grootste overlevingskans. Hoe anders werkt dat vaak in onze menselijke organisaties? Kodden en Jansman vertellen tijdens deze duo-lezing wat we van de wolven kunnen leren. Bijvoorbeeld dat je je als leider heel bewust moet zijn van je gedrag en dat van anderen en hoe je je eigen energie – en die van anderen – heel bewust moet gebruiken en heel bewust moet omzetten naar concrete doelen en resultaten.

Bas Kodden

Leiderschapscoach en managementwetenschapper Bas Kodden is éen van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid.

Hugh Jansman

Hugh Jansman werkt sinds 1999 als dierecoloog bij Alterra-Wageningen UR. Na zijn opleiding Biomedische Wetenschappen (RUL) heeft hij zich gespecialiseerd in de overleving van populaties en ecosystemen. Zijn expertise is het weer vitaal krijgen van bedreigde dierpopulaties. Zijn omgeving noemt hem niet voor niets The Wolfman. Zodra er een wolf in Nederland gesignaleerd wordt, wordt Jansman
hierover ondervraagd door diverse media.

Interesse in de duo-lezing ‘Wolf en leiderschap’ van Bas Kodden en Hugh Jansman?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Hugh Jansman en Bas Kodden – Wolf en leiderschap

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid