Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Het generatietheater
Bewaar als favoriet

Het generatietheater (met generatiewetenschapper Aart Bontekoning)

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Het Generatietheater laat in samenwerking met Aart Bontekoning haarscherp zien wat iedere generatie toevoegt en hoe interactie tussen generaties kan vastlopen of juist dynamisch en energie opwekkend kan zijn.

Het generatietheater (met generatiewetenschapper Aart Bontekoning)

Het generatietheater (met generatiewetenschapper Aart Bontekoning)

De meeste organisaties vergrijzen de komende decennia spectaculair. Hoe houd je medewerkers dan vitaal en de organisatie ‘bij de tijd’? Ontdek met het Generatietheater en Nederlands topexpert Aart Bontekoning hoe je generatiediversiteit optimaal benut.

In dat proces van voortdurend updaten, spelen generaties een hoofdrol. U heeft waarschijnlijk al van ze gehoord: babyboomers, generaties X, pragmaten en generatie Y. Wanneer er binnen jouw organisatie verschillende generaties te vinden zijn, zul je merken dat dat invloed heeft op het tempo van innoveren. Dat laten we haarscherp zien, met acteurs uit iedere generatie. Hoe dan? We brengen in beeld hoe interactie tussen generaties kan ontaarden, of juist dynamisch en energie opwekkend kan zijn en elkaar kunnen versterken. Én wat iedere generatie toevoegt. Middels korte, herkenbare situaties.

Aart Bontekoning: “Met het generatietheater kunnen we goed laten zien hoe een open interactie tussen de verschillende generaties productieve werkchemie en cultuur updates kan opleveren. Het tegenovergestelde laten we ook ervaren”.

Het resultaat van Het Generatietheater

Op een speelse manier zien en ervaren de deelnemers hoe je generatiediversiteit kunt benutten. Hilarische, soms tenenkrommende en aangrijpende scènes worden afgewisseld met korte intro’s over generaties. Met een moderator, acteurs, Aart en interactie met de zaal wordt de dagelijkse praktijk zo dicht mogelijk benaderd. Humor houdt het luchtig, de inhoud en de scènes zijn gebaseerd op het wetenschappelijk generatie-onderzoek. Het komt soms eng dichtbij.

Tijdens deze sessie krijgt u antwoord op vragen als
– Wat kunnen we de komende 10 jaar verwachten op het vlak van generaties?
– Wat is er uniek aan de allerjongste generatie?
– Welke dynamiek kan er optreden tussen de verschillende generaties?
– Hoe zorg je, dat iedere generatie vitaal & aangehaakt blijft?

Praktische informatie

Met jou samen maakt Het Generatietheater in samenwerking met Aart een goed afgestemd programma. In combinatie met parallelsessies kan een afwisselend en prikkelend middag -, ochtend of avondprogramma worden verzorgd. Ze verdiepen zich in de doelgroep, organisatie, situatie en het jargon van het bedrijf of het congres. Ze repeteren een aantal keer en treden dan bij jullie op. Geschikt voor een publiek van 30-500 man. Een muziekinstallatie en een podium zijn een pré.

Het Generatietheater was eerder te zien bij Siemens, Accenture, de Belastingdienst, UWV werkbedrijf, Rabobank, BAM, Nyenrode, Christelijke Hogeschool Ede, de Brijder Stichting, het Slingeland Ziekenhuis, Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders, ASVZ, HRM in het onderwijs, de Managersacademie, de Rotary en nog veel meer.

Duur: 1 uur tot 3 uur.

Over Aart Bontekoning

Sociaal psycholoog en generatie-expert Aart Bontekoning ontwikkelde de afgelopen 20 jaar zijn expertise op het gebied van ‘de evolutionaire kracht van generaties in organisaties’. Hij is consultant, veelgevraagd spreker en auteur van boeken en artikelen op dit terrein. Hij gaat in op de verschillen tussen generaties en hoe deze benut kunnen worden binnen organisaties.

Interesse in Aart Bontekoning & het generatietheater?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Het generatietheater (met generatiewetenschapper Aart Bontekoning)

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid