Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

webinar samenwerken vanuit huis rini van solingen
Bewaar als favoriet

Webinar Samenwerken vanuit huis

Ontdek in deze online middagworkshop hoe je succesvol kan samenwerken op afstand. Tijdens deze leuke én leerzame teammiddag deelt hoogleraar Rini van Solingen met behulp van diverse werkvormen, korte inspirerende lessen en (team)opdrachten hoe je direct het beste uit jezelf én uit elkaar haalt.

Webinar Samenwerken vanuit huis

We zullen er aan moeten wennen, dat samenwerken op afstand de norm wordt. In een middag met Rini van Solingen wordt met een interessant, leuk en interactief programma gewerkt aan de samenwerking binnen jouw team. Een echte teammiddag, alleen dan virtueel! In een combinatie van korte online colleges en virtuele samenwerkingsopdracht. Ook ga je aan de slag met een team manifesto rond digitale samenwerking. En wordt de dag afgesloten met een virtuele teamborrel!

Programma

14:00-14:15   Opening, kennismaking en doelstelling
14:15-15:00    Blok 1: Hoe zorg je voor goede digitale en virtuele samenwerking?
15:00-15:45   Blok 2: Hoe haal je het beste uit jezelf en elkaar?
15:45-16:30   Blok 3: Hoe kom je tot goede afspraken in een team manifest?
16:30-17:00   Afsluiting en borrel

Binnen elk blok wordt veel gewisseld in werkvormen, interactie, video’s, opdrachten en ook pauzes. Daarnaast krijgen alle deelnemers toegang tot de on demand masterclass Vanuit huis. Een aantal video’s en opdrachten uit deze masterclass doen we tijdens de middag. Maar iedereen krijgt nog alle gelegenheid de masterclass zelf rustig nog een keer na te kijken.

Doelgroep

Voor iedereen die intensief op afstand met zijn of haar team samenwerkt en hier op een goede manier gezamenlijk aan wilt werken. Het webinar Samenwerken vanuit huis is een echt teamevent. Het is niet alleen inhoudelijk en serieus, er is ook volop ruimte voor plezier en verbinding.

Door wie?

Deze teammiddag wordt opgezet door Rini van Solingen – expert en hoogleraar op samenwerking over afstanden heen. Rini van Solingen is spreker, bestseller-auteur, hoogleraar aan de TU Delft en vult tevens de CTO-rol in bij Prowareness We-On. Rini spreekt over snelheid en wendbaarheid van mensen en organisaties. Zijn gave is het eenvoudig maken en op een humorvolle manier uitleggen van complexe inhoud.

Interesse in het webinar Samenwerken vanuit huis?

Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder!

 

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Samenwerken vanuit huis

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid