Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Peter van der Wel

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Een lezing van Peter van der Wel is behalve humoristisch en leerzaam ook een echte “wake up call”. Met 25 jaar aan ervaring als econoom, organisatieadviseur en futuroloog biedt hij u en de overige toehoorders verrassende, nieuwe en vooral bruikbare inzichten. “Prikkelend, verrassend en soms ook schokkend maar bovenal heel erg inspirerend”.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

RECRON

Peter van der Wel heeft ons publiek, recreatieondernemers in Nederland, op het 50-jarig bestaan van RECRON, geboeid met zijn doorkijkje naar 2030. Hoe ziet de wereld er dan uit, wat betekent dat voor ons persoonlijk maar ook voor de recreatieve en toeristische branche. De samenwerking met despreker.nl was prima.

LUMC

Peter van der Wel heeft ons met een vlot tempo meegenomen in de aankomende ontwikkelingen van de zorg, met daarbij aandacht voor hoe de mens reageert op veranderingen en ook op de maatschappelijke gevolgen hiervan.

Strukton

Peter van der Wel heeft een geweldige bijdrage geleverd met zijn presentatie aan de groep Studenten gedurende de ColoRED game van Strukton Civiel. Naast de presentatie over de toekomst en mobiliteit heeft Peter ook zijn bijdrage gelebverd met een workshop. In deze workshop zijn de studenten uitgedaagd om na te denken over oplossingen van hedendaagse problemen met Ls thema mobiliteit. Zijn enthousiaste optreden gedurende de dag heeft een positieve bijdrage geleverd voor de studenten bij het uitwerken van een case

Peter van der Wel

Peter van der Wel neemt je in zijn zeer visuele presentaties op een tijdreis en laat je zien wat er allemaal op ons af zou kunnen komen in de komende jaren. Wat je te zien krijgt is voor velen hoopgevend, voor sommigen angstaanjagend, maar voor iedereen op z’n minst opwindend.

Peter neemt je mee langs vragen als: hoe ziet de wereld eruit als computers steeds meer van ons werk overnemen? Hoe ziet de wereld eruit als de klimaat- en milieuproblemen zijn opgelost? Hoe ziet de wereld eruit als we over meer dan genoeg (groene) energie beschikken? Een inspirerende reis naar wat ons mogelijk staat te wachten…

Zijn presentaties worden ook al vele jaren zeer hoog gewaardeerd. Niet alleen vanwege de inhoud, maar ook vanwege de inspirerende en humoristische manier waarop hij deze geeft.

Onderwerpen

 • Iedereen kan de toekomst voorspellen
  Maak kennis met 10 lessen uit de futurologie waardoor je beter de toekomst kunt zien aankomen.
 • Seks in 2035
  over menselijke verhoudingen, trouwen we straks ook met een robot? Hulpmiddelen en sekstoys.
 • Het onderwijs van 2035
  horen computers wel in de klas? hoe kan de school voorbereiden op de toekomst?
 • De (gezondheids)zorg in 2035
  geen curatieve, geen preventieve, maar predictieve zorg.
 • Regeren is vooruitzien
  Ook in een netwerksamenleving blijft behoefte aan regels. Hoe geef je die vorm? Hoe handhaaf je deze optimaal?

Achtergrond

Spreker Peter van der Wel heeft gewerkt voor vele grote, midden en kleine bedrijven. Voor not-for-profits en vele overheden zowel lokaal als nationaal en internationaal. Van 1998 tot 2006 was Peter van der Wel directeur van de stichting EPN (Electronic-highway Platform Nederland) en van verschillende daar aan gerelateerde platforms zoals de Safe Internet Foundation, het Nederlands Instituut voor Telemedicine, het Platform voor de Informatiesamenleving en Platform de Virtuele School.

Peter van der Wel inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Een lezing van Peter van der Wel is behalve humoristisch en leerzaam ook een echte “wake up call”. Uitermate geschikt voor strategiebepaling, visieontwikkeling, klantbijeenkomsten of als start van een veranderingsproces.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Peter van der Wel SKU UPC Model

Peter van der Wel heeft een grote groep leidinggevenden van onze gemeente toegesproken en ons meegenomen naar een nog onbekende toekomst. Het bijzonde

Nov 18, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Gemeente Lelystad 

Peter van der Wel heeft een grote groep leidinggevenden van onze gemeente toegesproken en ons meegenomen naar een nog onbekende toekomst. Het bijzonder van zijn verhaal is, dat het meteen mensen weet te pakken en levendige gesprekken oplevert. Maar ook nu, na enkele maanden, is zijn bijdrage aan de bijeenkomst van grote betekenis bij onze zoektocht naar het ontwikkelen van een duurzame visie voor de stad en haar samenleving.

Peter Klooster
directeur/locosecretaris at Gemeente Lelystad


Ik heb Peter van der Wel zowel meegemaakt bij de gemeente Veldhoven als de gemeente Gilze en Rijen. In beide geval heeft hij iets losgemaakt door zijn

Nov 18, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Gemeente Gilze en Rijen 

Ik heb Peter van der Wel zowel meegemaakt bij de gemeente Veldhoven als de gemeente Gilze en Rijen. In beide geval heeft hij iets losgemaakt door zijn inspirerende manier van presenteren. Na zijn inbreng was het voor iedereen duidelijk dat door de dynamiek om ons heen, en de ontwikkelingen om ons heen wij wel moeten veranderen, stilzitten is geen optie! Ik vond de bijdrage van Peter inspirerend en deskundig, en de samenwerking met Peter prettig en persoonlijk.
- Gerard Vlekke - Gemeentesecretaris Gemeente Gilze en Rijen


Peter gaf onlangs bij onze organisatie een bevlogen lezing over de toekomst. Tijdens die lezing werd het ons college, directie, managers en medewerker

Nov 18, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Gemeente Oosterhout 

Peter gaf onlangs bij onze organisatie een bevlogen lezing over de toekomst. Tijdens die lezing werd het ons college, directie, managers en medewerkers duidelijk dat we aan de vooravond staan van een aantal ingrijpende veranderingen.

Uit deze bijeenkomst kwamen conclusies die ons tot nadenken zetten over hoe we ons als organisatie op al deze veranderingen kunnen voorbereiden. Maar ook het besef dat we ons zullen moeten gaan herbezinnen moreel gebied. Wat als computers binnen onafzienbare tijd slimmer worden dan wij mensen? Wat doen we als wetgeving en ons beleid gaat achterlopen bij technische ontwikkelingen? Een lezing waar nog lang over is en wordt nagepraat in onze organisatie!
- Esther Verhees


5.0 5.0 36 36 Peter van der Wel heeft ons publiek, recreatieondernemers in Nederland, op het 50-jarig bestaan van RECRON, geboeid met zijn doorkijkje naar 2030. Hoe ziet de wereld er dan uit, wa Peter van der Wel
Page:
«101112

RECRON

Peter van der Wel heeft ons publiek, recreatieondernemers in Nederland, op het 50-jarig bestaan van RECRON, geboeid met zijn doorkijkje naar 2030. Hoe ziet de wereld er dan uit, wat betekent dat voor ons persoonlijk maar ook voor de recreatieve en toeristische branche. De samenwerking met despreker.nl was prima.

LUMC

Peter van der Wel heeft ons met een vlot tempo meegenomen in de aankomende ontwikkelingen van de zorg, met daarbij aandacht voor hoe de mens reageert op veranderingen en ook op de maatschappelijke gevolgen hiervan.

Strukton

Peter van der Wel heeft een geweldige bijdrage geleverd met zijn presentatie aan de groep Studenten gedurende de ColoRED game van Strukton Civiel. Naast de presentatie over de toekomst en mobiliteit heeft Peter ook zijn bijdrage gelebverd met een workshop. In deze workshop zijn de studenten uitgedaagd om na te denken over oplossingen van hedendaagse problemen met Ls thema mobiliteit. Zijn enthousiaste optreden gedurende de dag heeft een positieve bijdrage geleverd voor de studenten bij het uitwerken van een caseBeschikbaarheid en informatie Peter van der Wel

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker