Op zoek naar een inspirerende dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Mark-Wijsman
Bewaar als favoriet

Mark Wijsman

Mark is een veelgevraagd presentator en dagvoorzitter. Hij bezit een vindingrijk observatievermogen, een gezonde dosis zelfspot en heeft een talent voor improvisatie. Scherpzinnig analyseren of juist luchtig begeleiden, Mark kan een situatie uitstekend aanvoelen en spreekt ook vloeiend Engels.

Enexis

"Zeer goede en fijne ervaring met Mark als dagvoorzitter. Hij voelde feilloos aan waar wij behoefde aan hadden of schakelde als wij aangaven dat bijvoorbeeld het publiek iets anders in elkaar zat als hij dacht. Zowel in de communicatie en afstemming vooraf als op de dag zelf. Op de dag zelf door het gehele publiek als een hele goede en aanvoelende dagvoorzitter ervaren. Ook vanuit alle lagen van de organisatie die op die dag aanwezig waren complimenten ontvangen over Mark!"

Mark Wijsman

Mark Wijsman is presentator en veelgevraagd dagvoorzitter. Hij is door zijn eindeloze nieuwsgierigheid, zakelijke kennis en creatieve achtergrond zeer breed inzetbaar. Hij verdiept zich graag in nieuwe thema’s en brengt een vindingrijk observatievermogen en talent voor improvisatie naar het podium. Scherpzinnig analyseren of juist luchtig begeleiden, Mark voelt uitstekend een situatie aan en springt hierop in.

Mark is vloeiend tweetalig en is als presentator zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Mogelijke onderwerpen

Qua thema’s is zijn interesse veelomvattend, maar thema’s die goed bij hem passen zijn onder andere:

  • Duurzaamheid
  • Technologie
  • Communicatie
  • Innovatie
  • Cultuur

Mark denkt graag mee over de creatieve invulling van jullie programma. Hij is bovendien sterk in het begeleiden van tafelgesprekken / talkshows.

Uitermate geschikt voor internationaal publiek
Ben je op zoek naar een Engelstalige presentator of dagvoorzitter voor jouw evenement? Dankzij zijn uitgebreide en jarenlange werkervaring in het buitenland is Mark vloeiend tweetalig. Een presentator met een professionele achtergrond in de Engelse taal is essentieel om de inhoud van je evenement of video goed over te brengen op je publiek. Hij doorziet daarom als geen ander de jargon en nuances in Engelse taal en houdt bovendien rekening met de culturele verschillen binnen jullie publiek.

Achtergrond

Mark heeft Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam gestudeerd en werkte een aantal jaren in content marketing, waar hij leerde op een zakelijke manier een boodschap over te brengen. Daarna heeft hij in Kaapstad, New York en Amsterdam zijn creatieve carrière voor en achter de camera ontwikkeld. Ook presenteerde hij in Zuid-Afrika een wekelijkse radioshow en was hij columnist voor verschillende media.

Inmiddels staat hij veelvuldig voor de camera en presenteert hij regelmatig videocontent, live events en webinars. Dit deed hij onder andere voor Schiphol, Randstad, ING, Tweakers, UNESCO, Thuisbezorgd, ASML, Boskalis, RVO en meer.

Interesse in Mark Wijsman als presentator of dagvoorzitter?

Mark denkt graag mee over de creatieve invulling van jouw event. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

EuroDev

"Hij heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan onze Summer Break event. Hij had zich goed voorbereid en voelde feilloos aan wat voor publiek er in de zaal zit. Aangezien wij overwegen met internationale young professionals werken uit 24 verschillende landen geeft dit een bepaalde dynamiek. Hij wist hier goed op in te spelen, begeleide alles strak en had daarnaast een erg leuk thema waar hij iets over wist te vertellen. De reacties nadien waren erg positief. Het profiel op jullie website komt goed overeen met de realiteit."

Gemeente Breda

"Mark heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van ons event. Hij heeft zich in korte tijd heel goed voorbereid en had oog voor alle details die voor ons als opdrachtgever belangrijk zijn. Hij heeft de ideale mix in zich die een goede dagvoorzitter nodig heeft; een rustige uitstraling, focus, duidelijke taal spreken (en moeiteloos over op Engels), vrolijkheid, mensen op hun gemak stellen, aanpassingsvermogen en gepaste humor."

Gobsmacked Creative Agency

"Zonder Mark was ons live event nooit zo succesvol verlopen. 2 dagen en 4 lange sessies volledig in het Engels, met steeds wisselende tafelgasten en bovendien een zeer technisch onderwerp. Mark bepaalde ogenschijnlijk moeiteloos het tempo, hield de energie in de tafelgesprekken op pijl en had zich in korte tijd zeer goed voorbereid. Het beviel zo goed dat deze klant snel daarna een nieuwe serie van live sessies heeft gepland met wederom Mark als de host. Een zeer professionele dagvoorzitter, een absolute aanrader en daarbij gewoon een heel fijn mens"

Beschikbaarheid en informatie

Mark Wijsman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid