Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Klaas Drupsteen
Bewaar als favoriet

Klaas Drupsteen

Klaas Drupsteen is een presentator/interviewer met een flexibele, maar ook kritische geest. Hij weet mensen op hun gemak te stellen en creëert daarmee een sfeer waarin bijna alles gevraagd en gezegd kan worden. Hij maakt zware, inhoudelijke onderwerpen luchtiger door een toegankelijke stijl, zonder dat dit tot oppervlakkigheid leidt.

Vereniging voor Vitiligo-patiënten

"Hij laat de mensen in hun waarde, is charmant en heeft humor, stelt de juiste vragen en vat aan het eind van het gesprek het verhaal zo samen zonder zijn stempel op het gesprek te drukken.’ Francine Das, Landelijke Vereniging voor Vitiligo-patiënten"

Klaas Drupsteen

Klaas Drupsteen is een presentator/interviewer met een snelle, flexibele, maar ook kritische geest en oprechte interesse. Hij weet mensen op hun gemak te stellen en creëert daarmee een sfeer waarin bijna alles gevraagd en gezegd kan worden. Met zijn openheid weet hij anderen te openen. Hij maakt zware, inhoudelijke onderwerpen luchtiger door een toegankelijke stijl, zonder dat dit tot oppervlakkigheid leidt.

Achtergrond
Klaas heeft vanaf 1988 voor verschillende omroepen gewerkt. Hij was met name actief als presentator van programma’s op radio en TV zoals Hello Goodbye, Goedemorgen Nederland, Wijn met Karakter, Het Hoogste Woord, Casa Luna, Stand.nl en Plein Publiek.

Met grote regelmaat is Drupsteen actief als gespreksleider op congressen en andere bijeenkomsten. Door zijn ruime ervaring en brede belangstelling, maakt hij zich ieder onderwerp eigen. Hij heeft programma’s en symposia gepresenteerd over thema’s die gaan van levensbeschouwing tot economie, van sport tot duurzaamheid en van politiek tot cultuur.

Voor Klaas is het aantrekkelijke van het presenteren in een zaal dat je direct contact maakt met het publiek. Het betekent dat de zaken soms anders lopen dan gepland. Spontaniteit en improvisatie leiden tot mooie momenten en verrassende inzichten. Betrokkenheid van de mensen in de zaal verhoogt de sfeer en geeft meer dynamiek.

Klaas Drupsteen boeken als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

WECF

"Klaas is een warme, betrokken presentator die de diepte niet schuwt, maar ook niet bang is om moeilijke en vaak scherpe vragen te stellen. Altijd met volledig respect voor zijn gesprekspartner. Als presentator maakte hij onze speelgoedconventie helemaal af” Chantal Van den Bossche, Women in Europe for a Common Future (WECF)"

Stichting Exodus

"Klaas heeft echt met ons meegedacht over de opzet en invulling van ons jubileumsymposium. Zijn gedegen voorbereiding in combinatie met een ontspannen presentatie, heeft deze dag tot een topdag gemaakt. Met zijn licht-ironische humor blijft Klaas altijd respectvol en geeft hij discussiedeelnemers én het publiek precies genoeg ruimte om zich gehoord te weten. Zonder te veel op de voorgrond te treden droeg Klaas Drupsteen zo ons feest.’ Rien Timmer, Stichting Exodus"

Economische Zaken Utrecht

"Klaas weet steeds weer écht contact te maken. Dat liet hij onder andere zien als gespreksleider bij de ontmoeting tussen burgemeester, wethouder, hoofd EZ en besturen van zzp-verenigingen in Utrecht. Hij heeft precies de charme die zorgt dat mensen vrij-uit durven spreken, maar die hem ook in staat stelt in te grijpen of pittige vragen te stellen. Hoewel de bijeenkomsten steeds heel prettig zijn, maakt Klaas het de gesprekspartners nooit makkelijk. En dat levert boeiende en waardevolle gesprekken op!' Sandra Verbeek, Trainspot (en extern adviseur Economische Zaken Utrecht)"

Stichting Vluchteling

"Kundig, betrokken en op zijn tijd vol humor. Klaas Drupsteen als presentator of debatleider kan ik warm aanbevelen.’ Tineke Ceelen, Stichting Vluchteling"

Beschikbaarheid en informatie

Klaas Drupsteen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid